Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(Kerpena @ 2008 05 10, 09:37)
O man atrodo atvirkščiai. Kai mezgi vien gerosiomis iš abiejų pusių, yra ripsas, o šis nupieštas laumos yra perlinis raštas. 4u.gif

va va - teisingai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 05 10, 09:37)
O man atrodo atvirkščiai. Kai mezgi vien gerosiomis iš abiejų pusių, yra ripsas, o šis nupieštas laumos yra perlinis raštas. 4u.gif

Taip drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lauma @ 2008 05 10, 09:24)
jep - čia ripsas, kai mezgi 1 gera 1 išvirkščia, o kitoj pusėj atvirkščiai

o kai visas eiles vien gerom ar vien išvirkščiom - kitaip vadinasi (nepamenu dabar blush2.gif )
bet abiem atvejais nesibanguoja kraštai 4u.gif

Na, kad man atrodo, kai 1 gera, 1 bloga - yra perliukas, o kai iš abiejų pusių vien gerom - ripsas 4u.gif Oi, sorry, nepaskaičiau, kad jau ištaisėt klaidelę blush2.gif Svarbu išsiaiškinom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 10 gegužės 2008 - 14:15
QUOTE(jurgaju @ 2008 05 09, 23:11)
pažiūrėjus paveikslėlį visai kitaip viskas atrodo  4u.gif nes kai nufotografuota paguldyta, tai negaliu įsivaizduot kaip ant žmogaus - vaizduotės neturiu  ax.gif

4u.gif ne tau vienai taip atrode mirksiukas.gif mano seses ir juokesi,kad renksis serveteles biggrin.gif kai kam patinka tokia sukne,kai kam nepatinka mirksiukas.gif
QUOTE(Kerpena @ 2008 05 10, 07:54)
momima, labai gražios abi suknelės išėjo.  thumbup.gif Nors tikrai norėtųsi pamatyti ant žmogaus.

Labai aciu 4u.gif

viena galiu pasirodyt suknele ant kuno,radau ka po suknele apsirenkt tai dukra nufotkino blush2.gif neryski nuotrauka,bet gal geriau ziuresis blush2.gif
Sukneles virsutine dalis blush2.gif
user posted image

ir visa blush2.gif
user posted image

manikene flirt.gif hihihi.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo momima: 10 gegužės 2008 - 15:19
QUOTE(momima @ 2008 05 10, 16:15)

viena galiu pasirodyt suknele ant kuno,radau ka po suknele apsirenkt tai dukra nufotkino blush2.gif neryski nuotrauka,bet gal geriau ziuresis blush2.gif

aik tu sau, labai gražu thumbup.gif Apsirengus išvis grožis neišpasakytas wub.gif
Pasirodyk ir kitą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 05 10, 15:31)
aik tu sau, labai gražu  thumbup.gif Apsirengus išvis grožis neišpasakytas  wub.gif
Pasirodyk ir kitą cool.gif

Aciu 4u.gif blush2.gif
nesirodysiu cool.gif isplauta biggrin.gif
hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo momima: 10 gegužės 2008 - 15:33
Tikrai labai gražiai tie nėriniai žiūrisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(momima @ 2008 05 10, 16:32)
Aciu 4u.gif  blush2.gif
nesirodysiu cool.gif  isplauta  biggrin.gif
hihihi.gif

tikrai labai wub.gif ant kuno visai kitas vaizdas thumbup.gif (nors ir taip buvo aisku, kad grozis wub.gif wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 09, 14:50)

Na ir as nesuprantu, kaip taip greitai jus sugebat tokius grozius kurti, talentas tai neispasakytas 4u.gif

Sukneles virsutine dalis blush2.gif
user posted image

ir visa blush2.gif
user posted image

manikene flirt.gif  hihihi.gif  doh.gif

Labai dailiai atrodo ant kuno drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 05 10, 15:43)
Tikrai labai gražiai tie nėriniai žiūrisi

QUOTE(eya @ 2008 05 10, 15:45)
tikrai labai  ant kuno visai kitas vaizdas  (nors ir taip buvo aisku, kad grozis

QUOTE(nuosirdi @ 2008 05 10, 15:59)

Labai dailiai atrodo ant kuno

wub.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif VISOMS wub.gif
Atsakyti
Viliuteee, labai labai grazi tavoji balta suknele thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif ne tau vienai taip atrode mirksiukas.gif mano seses ir juokesi,kad renksis ir visa blush2.gif
user posted image

manikene flirt.gif  hihihi.gif  doh.gif

labai labai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti