Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

QUOTE(Pookelis @ 2008 05 09, 17:46)
Merginos reikia patarimo. Numezgiau pupai tokią suknelę
user posted image
, sijono apačia mezgiau gerom akim, padariau porą eilių stulpeliais, bet vis tiek riečiasi kraštas. Kažin , jei apnersiu keletą eilių padės ar ne? Gal net neverta pradėt nert, o galvot kažką kito? g.gif  Patarkituser posted image

Pookeli - aš tau galiu patart štai ką - tu numegzk geruoju raštu tau kiek reikia, tada vieną eilę geroj pusėj megzk tai: Dvi sumezgi, vieną uždedi, dvi sumezgi, vieną uždedi ir t.t. Blogoj pusėj tik blogom ir dar tuo paprastuoju raštu pamegzk kokias 4 eiles. Tada nuėmus akis, mezginys labai gražiai susilenks paer tą sumegztų akių eilutę, prikabink išvirkščiojoj pusėj. Gausis kraštelis tokiais danteliais kaip čia http://public.fotki....lossuknyte.html
Aišku jei stori siūlai, gali nesižiūrėti, tada apačią ripsiuku kelias eiles numegzk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 05 09, 18:11)
Pookeli - aš tau galiu patart štai ką - tu numegzk geruoju raštu tau kiek reikia, tada vieną eilę geroj pusėj megzk tai: Dvi sumezgi, vieną uždedi, dvi sumezgi, vieną uždedi ir t.t. Blogoj pusėj tik blogom ir dar tuo paprastuoju raštu pamegzk kokias 4 eiles. Tada nuėmus akis, mezginys labai gražiai susilenks paer tą sumegztų akių eilutę, prikabink išvirkščiojoj pusėj. Gausis kraštelis tokiais danteliais kaip čia  http://public.fotki....lossuknyte.html
Aišku jei stori siūlai, gali nesižiūrėti, tada apačią ripsiuku kelias eiles numegzk  mirksiukas.gif

tas kraštelis tai gražus, bet siūlai storoki, bijau kad nekas gausis, gal kokį pvz. mėginsiu išsimegzt. O ripsiukas tai čia kaip, iš visų pusių gerom? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 05 09, 18:18)
tas kraštelis tai gražus, bet siūlai storoki, bijau kad nekas gausis, gal kokį pvz. mėginsiu išsimegzt. O ripsiukas tai čia kaip, iš visų pusių gerom? blush2.gif

Jei neklystu, tai ripsiukas viena gera, viena bloga, o kitoj pusej atvirksciai:
I-I-I-
-I-I-I
I-I-I-
-I-I-I
Niu kazkas tokio...
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 05 09, 17:02)
Mommima, gražios suknutės.  4u.gif

aciuks.gif Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2008 05 09, 18:18)

Taip - ripsiukas iš visų pusių gerom mirksiukas.gif Gali pabandyt ir kažkoki motyvą nert, bet jis turėtų būti šiek tiek didesnis,ne dvi eilutės...
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 09, 14:30)
tai kad nieko nepraleidai,pirmoji nuotakos suknelė buvo prieš porą dienų,o šita tik šiandien atsirado ax.gif

Kada spėjai? blink.gif blink.gif blink.gif Ne nu...ką aš žinau doh.gif
Atsakyti
Viliutee, thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif , nu zodziu kaip ir sakiau...zudai mane doh.gif na bet kaip grazu ir kaip greitai.

taves dar norejau paklausti is kokiu siuleliu neri tu jas? ir dar butu gerai patarimas del baltu sukneliu skalbimo...tu manau jau esi koki ypatinga buda suradusi mirksiukas.gif as dabar irgi balta tokia mataruoju, mastau kaip ja cia ir su kuo praskalbt, zinai baltas daiktas.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(momima @ 2008 05 09, 12:00)
nu nezinau,gal kai kam ir atrodo kaip serveteles g.gif ,o man tai ne  ax.gif idesiu pavyzdeli,pagal kuri neriau,kad issivaizduotum kaip atrodo ant zmogaus mirksiukas.gif

pažiūrėjus paveikslėlį visai kitaip viskas atrodo 4u.gif nes kai nufotografuota paguldyta, tai negaliu įsivaizduot kaip ant žmogaus - vaizduotės neturiu ax.gif

QUOTE(Pookelis @ 2008 05 09, 18:46)
Merginos reikia patarimo. Numezgiau pupai tokią suknelę
user posted image
, sijono apačia mezgiau gerom akim, padariau porą eilių stulpeliais, bet vis tiek riečiasi kraštas. Kažin , jei apnersiu keletą eilių padės ar ne? Gal net neverta pradėt nert, o galvot kažką kito? g.gif  Patarkituser posted image

ir aš numezgiau tokia suknele lotuliukas.gif visą "subanguotą" apačią aš mezgiau ripsu (vien gerom akim). gavosi labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
momima, labai gražios abi suknelės išėjo. thumbup.gif Nors tikrai norėtųsi pamatyti ant žmogaus.

Viliuteee, puiki suknelė ir neįsivaizduojami tempai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 05 09, 22:21)
Viliutee, thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif , nu zodziu kaip ir sakiau...zudai mane  doh.gif na bet kaip grazu ir kaip greitai.

taves dar norejau paklausti is kokiu siuleliu neri tu jas? ir dar butu gerai patarimas del baltu sukneliu skalbimo...tu manau jau esi koki ypatinga buda suradusi mirksiukas.gif as dabar irgi balta tokia mataruoju, mastau kaip ja cia ir su kuo praskalbt, zinai baltas daiktas.... g.gif

ačiū,mergaitės 4u.gif
nemezgu aš taip jau greitai ,tos suknelės airiški nėriniai jau senokai buvo nunerti,o kitą dalį nėriau tarpuose tarp kitų užsakymų,negaliu megz po vieną darbelį,mažiausiai po tris iš karto,dabar jau keturi pradėti,du iš jų baigiami.

Dovyda,sukneles neriu iš MAXI siūliukų.O dėl skalbimo visasi neprgyvenk nes man beneriant jos taip nusimurzina,tai į kiemą išsinešu,tai šiaip bile kur numetu,nesaugau ax.gif ,vestuvinę buvau visą kava apipylusi,tikrai buvo išgąsčio.Prisipirkau visokių baliklių,o užteko vien ARIEL (M-Zim 5).Milteliai daro stebuklus. thumbup.gif Niekas geriau nebegali išbalinti.Garantuoju
Atsakyti
QUOTE(white:) @ 2008 05 09, 18:20)
Jei neklystu, tai ripsiukas viena gera, viena bloga, o kitoj pusej atvirksciai:
I-I-I-
-I-I-I
I-I-I-
-I-I-I
Niu kazkas tokio...

jep - čia ripsas, kai mezgi 1 gera 1 išvirkščia, o kitoj pusėj atvirkščiai

o kai visas eiles vien gerom ar vien išvirkščiom - kitaip vadinasi (nepamenu dabar blush2.gif )
bet abiem atvejais nesibanguoja kraštai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauma: 10 gegužės 2008 - 08:27
O man atrodo atvirkščiai. Kai mezgi vien gerosiomis iš abiejų pusių, yra ripsas, o šis nupieštas laumos yra perlinis raštas. 4u.gif
Atsakyti