momima,abi suknytės labai gražios gavosi ,Panašią servetėlinę ir aš jau senai turiu savo planuose
o tai antrajai su airiškais nėriniais atnešiau sesę,pamačiau tavąją ir išsižiojau,vos ne mano suknutė
o manoji tokia gavosi
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 09, 13:50)
momima,abi suknytės labai gražios gavosi ,Panašią servetėlinę ir aš jau senai turiu savo planuose
o tai antrajai su airiškais nėriniais atnešiau sesę,pamačiau tavąją ir išsižiojau,vos ne mano suknutė
o manoji tokia gavosi
o manoji tokia gavosi
Aciu Viliuteee uz grazius zodzius
O tavo suknele tikrai labai,labai grazi Saunuole bet tu man pasakyk,kaip tu speji taip nerti gal kokia armija turi susikvietus
Dabar galvoju,reikia kazkoks man manikenas isigyti aprengi ir iskart visas grozis sukneles matosi
QUOTE(momima @ 2008 05 09, 15:08)
Aciu Viliuteee uz grazius zodzius
O tavo suknele tikrai labai,labai grazi Saunuole bet tu man pasakyk,kaip tu speji taip nerti gal kokia armija turi susikvietus
Dabar galvoju,reikia kazkoks man manikenas isigyti aprengi ir iskart visas grozis sukneles matosi
ačiū už pagyrimus suknelei
neturiu armijos,tik labai didelę patirtį turiu,tai gal ir padeda,ir dar šiuo metu laiko daug turiu,nes nedirbau pusmetį
taip .manekenas būtinas tokį darbą dirbant,o ypač darant airiškus nėrinius.Aš buvau pradėjusi naujo paieškas,bet viena firma tik atsiliepė ir ji veža tik dideliais kiekiais,reiktų pasiteirauti siuvimo prekių parduotuvėse
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 09, 14:17)
ačiū už pagyrimus suknelei
neturiu armijos,tik labai didelę patirtį turiu,tai gal ir padeda,ir dar šiuo metu laiko daug turiu,nes nedirbau pusmetį
taip .manekenas būtinas tokį darbą dirbant,o ypač darant airiškus nėrinius.Aš buvau pradėjusi naujo paieškas,bet viena firma tik atsiliepė ir ji veža tik dideliais kiekiais,reiktų pasiteirauti siuvimo prekių parduotuvėse
Kaip čia aš šitą tavo grožį buvau praleidus Jetusa, tik pusmetį nedirbi ir tiek grožių
QUOTE(Žiogienė @ 2008 05 09, 15:28)
Kaip čia aš šitą tavo grožį buvau praleidus Jetusa, tik pusmetį nedirbi ir tiek grožių
tai kad nieko nepraleidai,pirmoji nuotakos suknelė buvo prieš porą dienų,o šita tik šiandien atsirado
mano mazoji matuojasi
[quote=momima,2008 05 08, 22:12]
Tai va jusu teismui mano kuriniai ,su jusu pagalba Aciu visos uz patarimus
momima, Labai grazios abi sukneles isejo
Papildyta:
Viliuteee dar karteli jau apziurejau ir tavo temuteje ir likau be zado
Papildyta:
Kokia sauni tavo mazoji o suknyte ir spalvyte
Tai va jusu teismui mano kuriniai ,su jusu pagalba Aciu visos uz patarimus
momima, Labai grazios abi sukneles isejo
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 09, 14:50)
o manoji tokia gavosi
o manoji tokia gavosi
Viliuteee dar karteli jau apziurejau ir tavo temuteje ir likau be zado
Papildyta:
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 05 09, 15:46)
Kokia sauni tavo mazoji o suknyte ir spalvyte
labai labai
aciu aciu
aciu aciu
Mommima, gražios suknutės.
Viliuteee - kaip visada - iš PASAKŲ serijos
Viliuteee - kaip visada - iš PASAKŲ serijos
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 09, 14:50)
o manoji tokia gavosi
o manoji tokia gavosi
na merginos jus ir shaunuoles - shitokius grozhius kuriat