Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

momima,abi suknytės labai gražios gavosi thumbup.gif ,Panašią servetėlinę ir aš jau senai turiu savo planuose ax.gif

o tai antrajai su airiškais nėriniais atnešiau sesę,pamačiau tavąją ir išsižiojau,vos ne mano suknutė bigsmile.gif

o manoji tokia gavosi

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 09, 13:50)
momima,abi suknytės labai gražios gavosi thumbup.gif ,Panašią servetėlinę ir aš jau senai turiu savo planuose ax.gif

o tai antrajai su airiškais nėriniais atnešiau sesę,pamačiau tavąją ir išsižiojau,vos ne mano suknutė bigsmile.gif

o manoji tokia gavosi

Aciu Viliuteee uz grazius zodzius aciuks.gif 4u.gif

O tavo suknele tikrai labai,labai grazi wub.gif thumbup.gif Saunuole 4u.gif bet tu man pasakyk,kaip tu speji taip nerti g.gif gal kokia armija turi susikvietus thumbup.gif biggrin.gif

Dabar galvoju,reikia kazkoks man manikenas isigyti g.gif aprengi ir iskart visas grozis sukneles matosi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(momima @ 2008 05 09, 15:08)
Aciu  Viliuteee uz grazius zodzius aciuks.gif  4u.gif

O tavo suknele tikrai labai,labai grazi wub.gif  thumbup.gif Saunuole 4u.gif bet tu man pasakyk,kaip tu speji taip nerti g.gif gal kokia armija turi susikvietus thumbup.gif  biggrin.gif

Dabar galvoju,reikia kazkoks man manikenas isigyti g.gif aprengi ir iskart visas grozis sukneles matosi  wub.gif  thumbup.gif

ačiū už pagyrimus suknelei 4u.gif
neturiu armijos,tik labai didelę patirtį turiu,tai gal ir padeda,ir dar šiuo metu laiko daug turiu,nes nedirbau pusmetį
taip .manekenas būtinas tokį darbą dirbant,o ypač darant airiškus nėrinius.Aš buvau pradėjusi naujo paieškas,bet viena firma tik atsiliepė ir ji veža tik dideliais kiekiais,reiktų pasiteirauti siuvimo prekių parduotuvėse ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 09, 14:17)
ačiū už pagyrimus suknelei 4u.gif
neturiu armijos,tik labai didelę patirtį turiu,tai gal ir padeda,ir dar šiuo metu laiko daug turiu,nes nedirbau pusmetį
taip .manekenas būtinas tokį darbą dirbant,o ypač darant airiškus nėrinius.Aš buvau pradėjusi naujo paieškas,bet viena firma tik atsiliepė ir ji veža tik dideliais kiekiais,reiktų pasiteirauti siuvimo prekių parduotuvėse ax.gif

Kaip čia aš šitą tavo grožį buvau praleidus g.gif Jetusa, tik pusmetį nedirbi ir tiek grožių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 05 09, 15:28)
Kaip čia aš šitą tavo grožį buvau praleidus g.gif Jetusa, tik pusmetį nedirbi ir tiek grožių thumbup.gif

tai kad nieko nepraleidai,pirmoji nuotakos suknelė buvo prieš porą dienų,o šita tik šiandien atsirado ax.gif
Atsakyti
mano mazoji matuojasi

user posted image
Atsakyti
[quote=momima,2008 05 08, 22:12]

Tai va jusu teismui mano kuriniai blush2.gif ,su jusu pagalba thumbup.gif Aciu visos uz patarimus 4u.gif

momima, Labai grazios abi sukneles isejo wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 09, 14:50)

o manoji tokia gavosi

user posted image
user posted image

Viliuteee dar karteli clap.gif thumbup.gif clap.gif thumbup.gif clap.gif thumbup.gif clap.gif jau apziurejau ir tavo temuteje ir likau be zado swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Papildyta:
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 05 09, 15:46)
mano mazoji matuojasi

user posted image

Kokia sauni tavo mazoji thumbup.gif o suknyte ir spalvyte wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 05 09, 15:20)

Labai aciu aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
labai labai

aciu aciu
Atsakyti
Merginos reikia patarimo. Numezgiau pupai tokią suknelę
user posted image
, sijono apačia mezgiau gerom akim, padariau porą eilių stulpeliais, bet vis tiek riečiasi kraštas. Kažin , jei apnersiu keletą eilių padės ar ne? Gal net neverta pradėt nert, o galvot kažką kito? g.gif Patarkituser posted image
Atsakyti
Mommima, gražios suknutės. 4u.gif
Viliuteee - kaip visada - iš PASAKŲ serijos wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 09, 14:50)

o manoji tokia gavosi

user posted image
user posted image

swoon.gif na merginos jus ir shaunuoles - shitokius grozhius kuriat wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti