Zlatica,
as virsutine dali ne pagal ta suknute neriau nes norejom tankesnes kad pasijonis siutusi tik prie juosteles kur po krutine
qqte, net nezinau gal per 1.5 savaites, bet as neriu tik tada kai maziukas miega tai i diena kokios 5 val gaunasi o kai kada maziau..
ingriduska,
cia MAXI siuliukai reikejo 3 kamuoliuku, bijojau kad rankovems pritruks bet uzteko
Akire3,
as neriau is MAXI o dar labai fainiai neriasi medvilniniai "Perle" siuliukai jie po 50 gr, bet geras metrazas jie zymiai zymiai minkstesni uz MAXI ir truputi blizgesni
MAXI man reikejo 3 kamuoliuku, Perle manau uztektu 5
Almita, as nesioju palaidinuke is MAXI jau kokius 2 metus tai dabar minkstut minkstutele: po kiekvieno skalbimo suminksteja
ir dar: labai labai aciu visoms
as virsutine dali ne pagal ta suknute neriau nes norejom tankesnes kad pasijonis siutusi tik prie juosteles kur po krutine
qqte, net nezinau gal per 1.5 savaites, bet as neriu tik tada kai maziukas miega tai i diena kokios 5 val gaunasi o kai kada maziau..
ingriduska,
cia MAXI siuliukai reikejo 3 kamuoliuku, bijojau kad rankovems pritruks bet uzteko
Akire3,
as neriau is MAXI o dar labai fainiai neriasi medvilniniai "Perle" siuliukai jie po 50 gr, bet geras metrazas jie zymiai zymiai minkstesni uz MAXI ir truputi blizgesni
MAXI man reikejo 3 kamuoliuku, Perle manau uztektu 5
Almita, as nesioju palaidinuke is MAXI jau kokius 2 metus tai dabar minkstut minkstutele: po kiekvieno skalbimo suminksteja
ir dar: labai labai aciu visoms
La Perla, as pabūsiu priekabi šį kartą...
Spalva - SUPER, suknelė - SUPER, bet aš palauksiu galutinio varianto, kad galėčiau parašyti 10 balų...
Spalva - SUPER, suknelė - SUPER, bet aš palauksiu galutinio varianto, kad galėčiau parašyti 10 balų...
QUOTE(angulyte @ 2008 05 06, 17:32)
Oi, kaip smagu savo draugučių tarpe... O aš, asmeniškai, šitos suknutės margos nenoriu - man kažkaip puošniau atrodo kai vienspalvė.... Bet tuom mezginys originalus ir yra, kad kažką pakeiti, padarai savaip, o ne aklai kopijuoji originalą
O kas dėl viskozės ir medvilnės - tai manau jokio skirtumo kurie storesni, kurie plonesni - juk jie kaitaliosis tolygiai
O kas dėl viskozės ir medvilnės - tai manau jokio skirtumo kurie storesni, kurie plonesni - juk jie kaitaliosis tolygiai
Gal žinai kur gauti schemą rašto tavo albume - tai, kas gražu- nuotrauka nr.8- balta tunika Jau grožis
[quote=La Perla,2008 05 07, 23:39]cia mano naujas darbelis, tik as visada paskubu pafotografuoti o po to dar pabaigdineju tai va po fotosesijos dar pataisiau rankoves, padariau kaklo ir rankoviu apdaila ir paslepiau siuliukus sekanti fotosesija bus su pasuknele
atkreipkit demesi kaip itraukiau pilvuka tai sonkaulius suskaiciuot galima kadangi mano uzsakoves figura kaip tikros manekenes o mano ne kaip labai tikros
[/quote]
nu laaaaaaaaaaaaaabai o tu cia sakau, baik save kritikuot! nemanekene ji mat net ir jokiu pasukneliu ten nereik
Papildyta:
[quote=ingriduska,2008 05 08, 08:53]
[quote=La Perla,2008 05 07, 23:39]
DOVYDA,
noriu pasakyti tau komplimentą, tavo tema apie sukneles labai graži, na tokia miela.Gražiai sugalvojai ,sukėliai nuotraukytes suknelių . Kažkaip nuoširdžiai ,taip iš širdies:) Šaunuolė namaučiai labai gražūs:)
[/quote]
ai kazkaip galvojau ir sugalvojau, kad labai jau grazios tos musus sukniukes tai ir sudejau i viena vieta, o kai sudejau , pagalvojau, kad mes visos tokios orginalios ir tokios gabuoles super moterys tiesiog! be to atsivertus puslapi iskart matyti, kad ne vien plepalais uzsiimam o uz komplimenta aciu
Vilutee, aciu uz scemutes
ten kazkas klause del maxi siuleliu...as turiu nusinerus sijona ananasini, tai jis tikrai labai minkastas ir malonus
atkreipkit demesi kaip itraukiau pilvuka tai sonkaulius suskaiciuot galima kadangi mano uzsakoves figura kaip tikros manekenes o mano ne kaip labai tikros
[/quote]
nu laaaaaaaaaaaaaabai o tu cia sakau, baik save kritikuot! nemanekene ji mat net ir jokiu pasukneliu ten nereik
Papildyta:
[quote=ingriduska,2008 05 08, 08:53]
[quote=La Perla,2008 05 07, 23:39]
DOVYDA,
noriu pasakyti tau komplimentą, tavo tema apie sukneles labai graži, na tokia miela.Gražiai sugalvojai ,sukėliai nuotraukytes suknelių . Kažkaip nuoširdžiai ,taip iš širdies:) Šaunuolė namaučiai labai gražūs:)
[/quote]
ai kazkaip galvojau ir sugalvojau, kad labai jau grazios tos musus sukniukes tai ir sudejau i viena vieta, o kai sudejau , pagalvojau, kad mes visos tokios orginalios ir tokios gabuoles super moterys tiesiog! be to atsivertus puslapi iskart matyti, kad ne vien plepalais uzsiimam o uz komplimenta aciu
Vilutee, aciu uz scemutes
ten kazkas klause del maxi siuleliu...as turiu nusinerus sijona ananasini, tai jis tikrai labai minkastas ir malonus
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 06, 21:47)
sveikos visos suknelių nėrėjos ir mezgėjos
.Oi kaip senai pas jus lankiausi. Dirbau didelį svarbų darbą ,bijojau pavėluoti,nes visokių trukdžių turėjau dabar pasiimsiu vieną išeiginę dieną(nuo mezginių)ir perskaitysiu visą temą ,pasidžiaugsiu jūsų darbeliais.
O dabar tas svarbus darbas atiduodamas jūsų teismui.
.Oi kaip senai pas jus lankiausi. Dirbau didelį svarbų darbą ,bijojau pavėluoti,nes visokių trukdžių turėjau dabar pasiimsiu vieną išeiginę dieną(nuo mezginių)ir perskaitysiu visą temą ,pasidžiaugsiu jūsų darbeliais.
O dabar tas svarbus darbas atiduodamas jūsų teismui.
Tiesiog pritrūko žodžių. FANTASTIŠKA SUKNELĖ
La Perla, jau gyriau tavo temuteje tai dar karciuka ir cia giriu tavo darbeliai visi
VILIUTEE,suknele super grazi ,fantastine,eksliuzivas- vajetau pritrukau zodziu As dar einu ja apziurineti Kokios turetu buti laimingos tavo klientes gavusios tokias puosmenas ,pavydziu baltu pavydu Saunuole
ALMITA,puiki suknutes pradzia lauksim galutinio rezultato
LA PERLA,Suknute labai labai ir spalvyte O figura ir tavo daili
ALMITA,puiki suknutes pradzia lauksim galutinio rezultato
LA PERLA,Suknute labai labai ir spalvyte O figura ir tavo daili
Sveikos darbstuoles
Sitiek rasiau,rasiau ir bakst viskas dingo
Noriu pagirti
Viliuteee
La Perla
Almita
ir visas kitas pradejuses nerti sukneles
O as jau baigiau pries sventes nerti tik niekaip neturejau laiko pasirodyti jums Sese matovosi sukneles ,nu labai graziai atrode tik neturejau galimybes nufotografuoti teisybe sakant pamirsau
Tai va jusu teismui mano kuriniai ,su jusu pagalba Aciu visos uz patarimus
ir antroji...... siai suknelei tikriausia bus dirzelis
Tik siuliukai daug ryskesni,cia kazkaip nuotraukose nesimato realios spalvos
Sitiek rasiau,rasiau ir bakst viskas dingo
Noriu pagirti
Viliuteee
La Perla
Almita
ir visas kitas pradejuses nerti sukneles
O as jau baigiau pries sventes nerti tik niekaip neturejau laiko pasirodyti jums Sese matovosi sukneles ,nu labai graziai atrode tik neturejau galimybes nufotografuoti teisybe sakant pamirsau
Tai va jusu teismui mano kuriniai ,su jusu pagalba Aciu visos uz patarimus
ir antroji...... siai suknelei tikriausia bus dirzelis
Tik siuliukai daug ryskesni,cia kazkaip nuotraukose nesimato realios spalvos
QUOTE(momima @ 2008 05 08, 21:12)
Na va, kaip šauniai gavosi Abi liuksiškos
QUOTE(momima @ 2008 05 08, 23:12)
atsiprašau, gal aš nieko nesuprantu, o kaip antroji atrodo apsirengus? ar neatrodo kaip su servetėle? tikrai nenoriu įžeisti savo klausimu, juolab, kad darbelio tikrai daug ir kruopštaus tiesiog niekad nemačiau tokios suknelės "ant žmogaus", todėl ir klausiu
QUOTE(jurgaju @ 2008 05 08, 22:20)
atsiprašau, gal aš nieko nesuprantu, o kaip antroji atrodo apsirengus? ar neatrodo kaip su servetėle? tikrai nenoriu įžeisti savo klausimu, juolab, kad darbelio tikrai daug ir kruopštaus tiesiog niekad nemačiau tokios suknelės "ant žmogaus", todėl ir klausiu
atrodo labai graziai ir idomiai
saunuole momima