Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos ir nertos

La Perla, ir as noriu prisideti prie pagyru. Tikrai labai grazi suknyte, ir praktiska, ir grazi, ir "savo vietoj". tokia is serijos "genialumas paprastume" thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Zlatica,
as virsutine dali ne pagal ta suknute neriau nes norejom tankesnes kad pasijonis siutusi tik prie juosteles kur po krutine

qqte, net nezinau gal per 1.5 savaites, bet as neriu tik tada kai maziukas miega tai i diena kokios 5 val gaunasi o kai kada maziau..

ingriduska,
cia MAXI siuliukai reikejo 3 kamuoliuku, bijojau kad rankovems pritruks bet uzteko
Akire3,
as neriau is MAXI o dar labai fainiai neriasi medvilniniai "Perle" siuliukai jie po 50 gr, bet geras metrazas jie zymiai zymiai minkstesni uz MAXI ir truputi blizgesni
MAXI man reikejo 3 kamuoliuku, Perle manau uztektu 5

Almita, as nesioju palaidinuke is MAXI jau kokius 2 metus tai dabar minkstut minkstutele: po kiekvieno skalbimo suminksteja

ir dar: labai labai aciu visoms wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 08 gegužės 2008 - 12:53
La Perla, as pabūsiu priekabi šį kartą... biggrin.gif
Spalva - SUPER, suknelė - SUPER, bet aš palauksiu galutinio varianto, kad galėčiau parašyti 10 balų... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bielra: 08 gegužės 2008 - 13:01
QUOTE(angulyte @ 2008 05 06, 17:32)
Oi, kaip smagu savo draugučių tarpe...  wub.gif  O aš, asmeniškai, šitos suknutės margos nenoriu - man kažkaip puošniau atrodo kai vienspalvė.... Bet tuom mezginys originalus ir yra, kad kažką pakeiti, padarai savaip, o ne aklai kopijuoji originalą  thumbup.gif
O kas dėl viskozės ir medvilnės - tai manau jokio skirtumo kurie storesni, kurie plonesni - juk jie kaitaliosis tolygiai  g.gif

Gal žinai kur gauti schemą rašto tavo albume - tai, kas gražu- nuotrauka nr.8- balta tunika smile.gif Jau grožis ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=La Perla,2008 05 07, 23:39]cia mano naujas darbelis, tik as visada paskubu pafotografuoti o po to dar pabaigdineju  lotuliukas.gif  tai va po fotosesijos dar pataisiau rankoves, padariau kaklo ir rankoviu apdaila ir paslepiau siuliukus  ax.gif  sekanti fotosesija bus su pasuknele  tongue.gif
atkreipkit demesi kaip itraukiau pilvuka tai sonkaulius suskaiciuot galima lotuliukas.gif  kadangi mano uzsakoves figura kaip tikros manekenes  thumbup.gif  o mano ne kaip labai tikros  blush2.gif 
user posted image
[/quote]

nu laaaaaaaaaaaaaabai thumbup.gif o tu cia sakau, baik save kritikuot! biggrin.gif nemanekene ji mat doh.gif net ir jokiu pasukneliu ten nereik thumbup.gif
Papildyta:
[quote=ingriduska,2008 05 08, 08:53]
[quote=La Perla,2008 05 07, 23:39]

DOVYDA,
noriu pasakyti tau komplimentą, tavo tema apie sukneles labai graži, na tokia miela.Gražiai sugalvojai ,sukėliai nuotraukytes suknelių . Kažkaip nuoširdžiai ,taip iš širdies:) Šaunuolė namaučiai labai gražūs:)
[/quote]

ai kazkaip galvojau ir sugalvojau, kad labai jau grazios tos musus sukniukes mirksiukas.gif tai ir sudejau i viena vieta, o kai sudejau , pagalvojau, kad mes visos tokios orginalios ir tokios gabuoles wub.gif super moterys tiesiog! drinks_cheers.gif be to atsivertus puslapi iskart matyti, kad ne vien plepalais uzsiimam mirksiukas.gif o uz komplimenta aciu 4u.gif

Vilutee, aciu uz scemutes thumbup.gif

ten kazkas klause del maxi siuleliu...as turiu nusinerus sijona ananasini, tai jis tikrai labai minkastas ir malonus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 08 gegužės 2008 - 13:51
QUOTE(Viliuteee @ 2008 05 06, 21:47)
sveikos visos suknelių nėrėjos ir mezgėjos 4u.gif
.Oi kaip senai pas jus lankiausi. ax.gif Dirbau didelį svarbų darbą ,bijojau pavėluoti,nes visokių trukdžių turėjau g.gif dabar pasiimsiu vieną išeiginę dieną(nuo mezginių)ir perskaitysiu visą temą ,pasidžiaugsiu jūsų darbeliais. bigsmile.gif

O dabar tas svarbus darbas atiduodamas jūsų teismui.

user posted image

Tiesiog pritrūko žodžių. FANTASTIŠKA SUKNELĖ wub.gif
Atsakyti
La Perla, jau gyriau tavo temuteje 4u.gif tai dar karciuka ir cia giriu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tavo darbeliai visi wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
VILIUTEE,suknele super grazi ,fantastine,eksliuzivas- vajetau pritrukau zodziu blink.gif As dar einu ja apziurineti blink.gif Kokios turetu buti laimingos tavo klientes gavusios tokias puosmenas ,pavydziu baltu pavydu blush2.gif Saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ALMITA,puiki suknutes pradzia 4u.gif lauksim galutinio rezultato 4u.gif
LA PERLA,Suknute labai labai wub.gif ir spalvyte wub.gif O figura ir tavo daili 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos darbstuoles 4u.gif

Sitiek rasiau,rasiau ir bakst viskas dingo doh.gif doh.gif doh.gif
Noriu pagirti
Viliuteee thumbup.gif 4u.gif
La Perla thumbup.gif 4u.gif
Almita thumbup.gif 4u.gif
ir visas kitas pradejuses nerti sukneles 4u.gif

O as jau baigiau pries sventes nerti ax.gif tik niekaip neturejau laiko pasirodyti jums blush2.gif Sese matovosi sukneles ,nu labai graziai atrode ax.gif tik neturejau galimybes nufotografuoti rolleyes.gif teisybe sakant pamirsau

Tai va jusu teismui mano kuriniai blush2.gif ,su jusu pagalba thumbup.gif Aciu visos uz patarimus 4u.gif

user posted image

ir antroji...... blush2.gif siai suknelei tikriausia bus dirzelis ax.gif

user posted image

Tik siuliukai daug ryskesni,cia kazkaip nuotraukose nesimato realios spalvos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo momima: 08 gegužės 2008 - 21:19
QUOTE(momima @ 2008 05 08, 21:12)

Tai va jusu teismui mano kuriniai blush2.gif ,su jusu pagalba thumbup.gif Aciu visos uz patarimus 4u.gif

Na va, kaip šauniai gavosi thumbup.gif Abi liuksiškos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(momima @ 2008 05 08, 23:12)
ir antroji...... blush2.gif siai suknelei tikriausia bus dirzelis ax.gif

user posted image

atsiprašau, gal aš nieko nesuprantu, o kaip antroji atrodo apsirengus? ar neatrodo kaip su servetėle? g.gif tikrai nenoriu įžeisti savo klausimu, juolab, kad darbelio tikrai daug ir kruopštaus 4u.gif tiesiog niekad nemačiau tokios suknelės "ant žmogaus", todėl ir klausiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaju @ 2008 05 08, 22:20)
atsiprašau, gal aš nieko nesuprantu, o kaip antroji atrodo apsirengus? ar neatrodo kaip su servetėle?  g.gif tikrai nenoriu įžeisti savo klausimu, juolab, kad darbelio tikrai daug ir kruopštaus  4u.gif tiesiog niekad nemačiau tokios suknelės "ant žmogaus", todėl ir klausiu  blush2.gif  ax.gif

atrodo labai graziai ir idomiai smile.gif
saunuole momima thumbup.gif
Atsakyti