Įkraunama...
Įkraunama...

Pametinukų vežimėlis

labas mamytes, skirtumas tarp mano vaiku bus metai ir keturi menesiai. kadangi didziaja dienos dali lieku viena su vaikais, man reikia patogaus vezimo pametinukams. Gal kas naudojotes ar zinote, kas per vezimeliai yra PHIL&TEDS pametinukams?. Ar nesveria atgal vezimo, na man tas vienas ratas priekinis... nelabai artdodo stabiliai vezimas. O gal jis isties patogus?
Atsakyti
Nusipirkau ir aš pametinukams vežimėlį. Pirkau iš Jonelio kiemo, mokėjau 180 lt. Kadangi man vežimas dažnai reikalingas, todėl voliosis mašinos bagažinėje, į brangius nusprendžiau neinvestuoti. Vežimą jau išbandžiau - vėžinau savo 4-metį sūnų ir dukrą. Kas patiko, tai kad vežimas patogiai susilanksto, nėra sunkus ir kaip dvigubas pakankamai manevringas.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2008 05 14, 12:04)
Man kur kas sunkiau buvo ne su pametinukais lauke tvarkytis, o vienai į tą lauką išsiruošti, ypač rudenį/žiemą. Pamąstyk ir apie tai mirksiukas.gif . O mes irgi puikiausiai išsivertėme be vežimuko - dėl komplikuoto nėštumo jį pastatėme, kai vyresniam pametinukui suėjo metukai, todėl iki jaunėlio gimimo (tiesa, skirtumas ne toks ir mažas - 1m. 8mėn.) vyresnysis tiek puikiai vaikščiojo, kad sugebėdavo pats brolį visą pasivaikščiojimą vežioti.

Dar viena idėja iš tikras pametinukes (skirtumas tarp mergyčių lygiai lygiai metai) auginančios draugės - kol jos vyresnėlė ėmė tvirtai vaikščioti ji didžiąją sodindavo į lengvą sportinuką, o mažylę nešiojosi slinge. Ilgiems pasivaikščiojimams gal ir ne kas, bet iki parduotuvės ar gydytojo be vargo suvaikščiodavo.

aš irgi pradžioj didžiąją į sportinį, o mažąjį į vaikjuostę dėdavau ir taip šiltuoju laiku porą valandų pravaikščiodavau, bet po to atėjo ruduo ir vis gi be pametinukų vežimo neišsiverčiau ir pasigailėjau, kad anksčiau nepirkau - visai kitas komfortas. taip tik po parką bevaikčiojant, tai galima ir be vežimo apsieit, bet kai į parduotuvę reikia, ar turgų, ar šiaip toliau į miestą, kur daugiau žmonių, gatvės tai be pametinukų vežimo neįsivaizduoju ir dabar. šio metu dukrai beveik pus trečių, o sūneliui 1,5metų
Atsakyti
QUOTE(werte @ 2011 05 15, 15:36)
labas mamytes, skirtumas tarp mano vaiku bus metai ir keturi menesiai. kadangi didziaja dienos dali lieku viena su vaikais, man reikia patogaus vezimo pametinukams. Gal kas naudojotes ar zinote, kas per vezimeliai yra PHIL&TEDS pametinukams?. Ar nesveria atgal vezimo, na man tas vienas ratas priekinis... nelabai artdodo stabiliai vezimas. O gal jis isties patogus?

Tarp maniškių skirtumas 1 ir 2 mėn. Vyresnėlis labai neramus, eina kur nori, gatvėj už rankos vedamas nenori būti, tad realiai be pametinukų vežimo viena neišsisukčiau. Tik turiu pastabų - man Phil&Teds nėra labai patogus derinyje gulintis vaikas ir virš jo sėdintis. Tai ypač pasijaučia šaltuoju metų laiku, kai prireikia gulintį prasegti, nurengti ir pan. Visame kitame šis vežimas super. Ir nebūtina pirkti su vienu ratu - yra ir su keturiais ratais wink.gif
Atsakyti
As irgi abejoju ar pirkti dvivieti vezimeli ar ne.Tarp vaikuciu bus metai ir 1men skirtumas,tai kaip ir reiktu,bet pirmasis gime gana didelis,i lopsi iki 2men teitalpinom,ir tai tik kad vasara,ziema men tebutume uzteke,tai svarstau ar tokie dvivieciai pakankamai erdvus ir dideli,kad kiek galeciau vezioti vaikeli.Gimem 4.3kg 56cm smile.gif
Atsakyti
sesuo buvo nusipirkusi pametinukams vežimėlį, nes vaikus augino viena, tai džiaugėsi. Sakė, kad labai patogu, be to, kaip paauga mažesnis, irgi pasidaro paprastas sėdima vieta, kai buvo mažiukas antrasis, tai lopšelis tilpo įsidėti. Pirko tokį user posted image
Atsakyti
Manau tikrai reikalingas, kiek esu macius su tokiais vezimais mamyciu, visada pagalvodavau, kad tikrai yra patogu cool.gif
Atsakyti
mano atveju pametinukų/vežimas ne tik buvo (bus) nereikalingas, bet ir dar sunkiau su juo.... PAsakysiu, kodėl:

* kai gimė sūnus, buvo žiema, dukrai buvo 1m 4 mėn. Ji jau nebenorėjo sėdėti vežime jokiais būdais, pati stumdavo lopšį per sniegą ir tuo labai džiaugdavosi... Kartą teko visiem išvažiuoti ilgam pasivaikščiojimui, tai ėmėm skėtuką vyresnei. Vargo vakarienė- teko vesti vaiką už rankos ir dar tempti vežimą (vyrui), aš dar stūmiau lopšį...
* Atėjus vasarai gal būtų buvę lengviau išsinešti tokį didelį vežimą į lauką, bet man gerokai lengviau pasirodė slingas mažajam, nei vežimas. Lipam į kalną miške su dukryte, o sūnus miega slinge. Su vežimu būčiau tik asfaltuotais takeliais pariedėjus ax.gif
* Sūnus labai nemėgo tiek lopšio, tiek vėliau sportinės dalies. Dabar, kai jau suėjo metukai, retsykiais ilgesniems pasivaiksčiojimams imdavom sportinę dalį vežimo, bet vis tiek jis nori vaikščioti. Žiemą pasitarnavo dvivietės rogės vaikams. Susodini abu ir pirmyn.

Tačiau šeimoms, kurios kasdien daug keliauja,vaikščioja,galbūttoks vežimukas ir būtų naudingas. Tik reikia pagalvoti, kur laikysit jį, kaip nusinešit su tais pametinukais, ir pan. Jei name- tai išvis kažin kam tas vežimas reikalingas, paleidi po žolę ir gerai blush2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
p.s. nors daug kas ir galvojo, kad bus sunku, ne žiemos metu aš tikrai nesunkiai su abiem vaikais išeidavau į lauką, be vežimėlio arba tik su vienu vežimuku. Vasara išvis sakau, mažiuką į slingą (jam tada buvo 4-7 mėn), o didžioji eina šalia. Visą dieną būdavau ir esu su vaikais viena, vyras tik vakare grįžta, kai jau į lauką dažnai ir nebeinam antrą kartą.
Net ir dabar, kai laukiuosi trečio pametinuko, su vaikais į lauką išeinu. Nesuprantu, kur dėčiau dvivietį vežimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 03 14, 09:37)
mano atveju pametinukų/vežimas ne tik buvo (bus) nereikalingas, bet ir dar sunkiau su juo.... PAsakysiu, kodėl:

* kai gimė sūnus, buvo žiema, dukrai buvo 1m 4 mėn. Ji jau nebenorėjo sėdėti vežime jokiais būdais, pati stumdavo lopšį per sniegą ir tuo labai džiaugdavosi... Kartą teko visiem išvažiuoti ilgam pasivaikščiojimui, tai ėmėm skėtuką vyresnei. Vargo vakarienė- teko vesti vaiką už rankos ir dar tempti vežimą (vyrui), aš dar stūmiau lopšį...
* Atėjus vasarai gal būtų buvę lengviau išsinešti tokį didelį vežimą į lauką, bet man gerokai lengviau pasirodė slingas mažajam, nei vežimas. Lipam į kalną miške su dukryte, o sūnus miega slinge. Su vežimu būčiau tik asfaltuotais takeliais pariedėjus  ax.gif
* Sūnus labai nemėgo tiek lopšio, tiek vėliau sportinės dalies. Dabar, kai jau suėjo metukai, retsykiais ilgesniems pasivaiksčiojimams imdavom sportinę dalį vežimo, bet vis tiek jis nori vaikščioti. Žiemą pasitarnavo dvivietės rogės vaikams. Susodini abu ir pirmyn.

Tačiau šeimoms, kurios kasdien daug keliauja,vaikščioja,galbūttoks vežimukas ir būtų naudingas. Tik reikia pagalvoti, kur laikysit jį, kaip nusinešit su tais pametinukais, ir pan. Jei name- tai išvis kažin kam tas vežimas reikalingas, paleidi po žolę ir gerai  blush2.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
p.s. nors daug kas ir galvojo, kad bus sunku, ne žiemos metu aš tikrai nesunkiai su abiem vaikais išeidavau į lauką, be vežimėlio arba tik su vienu vežimuku. Vasara išvis sakau, mažiuką į slingą (jam tada buvo 4-7 mėn), o didžioji eina šalia. Visą dieną būdavau ir esu su vaikais viena, vyras tik vakare grįžta, kai jau į lauką dažnai ir nebeinam antrą kartą.
Net ir dabar, kai laukiuosi trečio pametinuko, su vaikais į lauką išeinu. Nesuprantu, kur dėčiau dvivietį vežimą biggrin.gif

Pasiskaiciau,kazkaip nusiraminau,nes irgi laukiu antro ir irgi ziema ir skirtumas toks pat vaikuciu bus:)manau su maziuku ziema daug nepasivaiksciosi,ane?
Papildyta:
QUOTE(Kiizu @ 2012 04 19, 13:44)
Pasiskaiciau,kazkaip nusiraminau,nes irgi laukiu antro ir irgi ziema ir skirtumas toks pat vaikuciu bus:)manau su maziuku ziema daug nepasivaiksciosi,ane?

dar klausimas,o su tuo slingu nesijaucia vaiko svoris kad jus net i lauka taip ejote?lengviau ar tas pats?
Atsakyti
QUOTE(Kiizu @ 2012 04 19, 12:50)
Papildyta:

dar klausimas,o su tuo slingu nesijaucia vaiko svoris kad jus net i lauka taip ejote?lengviau ar tas pats?

aš ėjau šiltuoju periodu, kai vaikui buvo4-8 mėn, tai ne kažin ką ir sveria smile.gif lengviau nei neštis rankoje, nes abi rankos laisvos
Atsakyti
Tarp mano dukrų skirtumas 2m., abi žieminukės. Dviviečio nepirkau, sakiau, turės didžioji vaikščiot. Galėjau ir pirkt... nes šiaip prasidėdavo pavydo scenos, kad sesę vežam, jos ne. Įsidėdavau mažę į mei tai nešynę, didžiąją į vežimą, bet taip nėra lengva, lengviau būtų dvivietį stumt. Keliaujam nemažai, išsibastom kur pusei - visai dienai.. tai jei sugalvoja abi vienu metu numigt, į vežimą netelpa biggrin.gif Tiek gerai, kad vežimas didelis, emmaljunga, tai didžioji gali atsisėst ant krašto, nors mažė ir paspardo kartais. Su skėtuku neišsiversčiau.
Atsakyti
Dvivietis vežimas - tikras išsigelbėjimas, norint su abiem pametinukėm išsiruošti pasivaikščioti. Po ilgų svarstymų išsirinkau Phil&Teds Sport. Lengvas, tik 13 kg, jei reikia vienviečio - nusiima kėdutė ir galima naudoti kaip paprastą vežimuką, o su dviem tik taip ir išsiruošiu, nes didesnioji nelabai nori vaikščioti, ir mieliau važiuoja sėdėdama antroje eilėje, o mažesniąją su Maxi cosi kėdute uždedu ant adapterių vežimo viršuje, ir taip keliaujam smile.gif

Atsakyti