Gal dar kuri pametinukų mamytė, ką gali pakomentuoti dėl vežimėlio?
Mano vyresnysis ką tik žengė pirmuosius žingsniukus, lauke daugiau važiuojam vežimėliu, nes be mano rankos eiti bijo( neina ir viskas

), o kartais nori, kad paneščiau, o kadangi aš

vengiu jį nešiot. Vis su vyru galvojam ką daryt. Gyvenam daugiabutyje, 2-am aukšte. Mėgstam toliau paėjėt, nes yra šioks toks parkelis už 600 metrų nuo namų, be to mano visos draugės netoli to parkelio gyvena, dar toliau mano močiutė. Mažiukas turėtų gimti pačioj vasario pradžioj

Kai gimė vyresnėlis esam įsigiję Tučio seno modelio vežimėlį, kuris dabar yra kaime. Vienintelis jo minusas - vežimas nemanevringas, nes nesisukioja priekiniai ratai ir sunkus. Todėl jei tektų vienoj rankoj nešti vyresnėlį, o kitoj stumti mažiuką prasikeikčiau

Dabar naudojam sportinį vežimėlį. Į jį galima nusipirkti automobilinę kėdutę ( vis tiek jos mažiukui reikės) nuo pat gimimo. Bet manau, kad pavasarį mažyliui dar gali būti šaltoka joje važinėtis. Bet vasarą būtų pats tas.
Mamos , jei galit patarkit. Ar protinga mūsų situacijoje būtų įsigyti tandeminį vežimėlį, kad vyresnėlis toliau keliaujant sėdėtų, o mažiukas gulėtų lopšiuky ant atlenktos galinės sėdynės? O vasarą su MB galim išeit ir taip: Ugniui nupirksim triratuką, o mažiukas vežimėlyje su kėdute...
Allergan Natrelle® 400g apvalūs, 5,9cm ir 11,75 bazė. Ūgis 169cm, svoris 56kg. Prieš op nepilnas A