Įkraunama...
Įkraunama...

Pametinukų vežimėlis

QUOTE(Mariem @ 2008 05 03, 22:59)
Na as viena auginu vaikus smile.gif tai va svarstau...

Man kur kas sunkiau buvo ne su pametinukais lauke tvarkytis, o vienai į tą lauką išsiruošti, ypač rudenį/žiemą. Pamąstyk ir apie tai mirksiukas.gif . O mes irgi puikiausiai išsivertėme be vežimuko - dėl komplikuoto nėštumo jį pastatėme, kai vyresniam pametinukui suėjo metukai, todėl iki jaunėlio gimimo (tiesa, skirtumas ne toks ir mažas - 1m. 8mėn.) vyresnysis tiek puikiai vaikščiojo, kad sugebėdavo pats brolį visą pasivaikščiojimą vežioti.

Dar viena idėja iš tikras pametinukes (skirtumas tarp mergyčių lygiai lygiai metai) auginančios draugės - kol jos vyresnėlė ėmė tvirtai vaikščioti ji didžiąją sodindavo į lengvą sportinuką, o mažylę nešiojosi slinge. Ilgiems pasivaikščiojimams gal ir ne kas, bet iki parduotuvės ar gydytojo be vargo suvaikščiodavo.

Atsakyti
Sūnus vežimėlyje,o dukrytė eina pėsčiom. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes auginam ne pametinukus, bet dviejų metų skirtumo vaikučius, bet be dviviečio vežimėlio neįsivaizduoju kaip išsiversčiau. Aišku žiūrėkit pagal save, jei vaikutis gerai vaikšto, nemėgsta sėdėt vežime, o ir mama nemėgsta ilgų pasivaikščiojimų lauke, jei vyresnis eis į lopšelį ar darželį, tada neverta, bet mums tai labai gerai, kai vyresnėlis nori eiti, tada jis eina, o jei nori važiuoti - puiku, dar ir pamiega važiuodamas, nes mes išeinam ilgam. Aišku, tikėtis, kad bus lengvesnis vežimas negu vienvietis, tai naivu, bet kad ne sunkesnis už universalą tai tikrai mirksiukas.gif Investicija nedidelė, bet daiktas tai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
belkaa, koks šaunus vežimėlis!
Kaip suprantu mažiukė guli krepšelyje, atlenkus nugarėlę? Gal gali pasakyt, kur įsigijot tokį šaunų vežimėlį?
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2008 07 29, 01:01)
Mes auginam ne pametinukus, bet dviejų metų skirtumo vaikučius, bet be dviviečio vežimėlio neįsivaizduoju kaip išsiversčiau. Aišku žiūrėkit pagal save, jei vaikutis gerai vaikšto, nemėgsta sėdėt vežime, o ir mama nemėgsta ilgų pasivaikščiojimų lauke, jei vyresnis eis į lopšelį ar darželį, tada neverta, bet mums tai labai gerai, kai vyresnėlis nori eiti, tada jis eina, o jei nori važiuoti - puiku, dar ir pamiega važiuodamas, nes mes išeinam ilgam. Aišku, tikėtis, kad bus lengvesnis vežimas negu vienvietis, tai naivu, bet kad ne sunkesnis už universalą tai tikrai  mirksiukas.gif Investicija nedidelė, bet daiktas tai  thumbup.gif
http://img387.images...p1110047al1.jpg

o kiek jis kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Puccha @ 2008 07 29, 17:43)
belkaa, koks šaunus vežimėlis!
Kaip suprantu mažiukė guli krepšelyje, atlenkus nugarėlę? Gal gali pasakyt, kur įsigijot tokį šaunų vežimėlį?

QUOTE(uti-puti @ 2008 07 29, 18:41)
o kiek jis kainuoja?

Taip, mažiukė guli antroje kėdutėje, kuri išsilenkia 180 laipsnių kampu, tai aš įdedu lopšį nuo kito vežimėlio, puikiausiai tinka smile.gif o įsigijom Šiauliuose "Vaikų mieste", tai man regis galima ten užsisakyti, nes vienintelis buvo toks, tai kadangi jau ilgokai pastovėjęs buvo - išsiderėjom neblogą nuolaidą, kainavo 352 Lt, be nuolaidos 420 Lt.

Papildyta:
kiek žinau, tai čia Hauck tandem disney, (nežinau kaip tiksliai rašosi:) o susilanksto labai lengvai, galima sulankstyti viena ranka, tik vietos tai taip daugokai užima, bet už universalą siauresnis, kiek sakė pardavėja, tai turėtų tilpti į normalaus dydžio bagažinę mašinoj.
Atsakyti
mes panašų turim kaip belkos smile.gif
naudojam,kai noras yra vyresnėlei kartu pasivažinėt su sese,o šiaip apsieinam su vienviečiu,nes erdvus,tai sutelpa abi(gerai tik supakuot reikia merginas biggrin.gif )
galvoju,kad kitąmet pametinukišką naudosim daugiau tiesiog vietoj skėtuko-abi sėdinčias galėsiu vežiot,nes 2-3m.vaikai toli savo kojytėm nenueina dar.
Atsakyti
Gal dar kuri pametinukų mamytė, ką gali pakomentuoti dėl vežimėlio?
Mano vyresnysis ką tik žengė pirmuosius žingsniukus, lauke daugiau važiuojam vežimėliu, nes be mano rankos eiti bijo( neina ir viskas biggrin.gif ), o kartais nori, kad paneščiau, o kadangi aš nestuke.gif vengiu jį nešiot. Vis su vyru galvojam ką daryt. Gyvenam daugiabutyje, 2-am aukšte. Mėgstam toliau paėjėt, nes yra šioks toks parkelis už 600 metrų nuo namų, be to mano visos draugės netoli to parkelio gyvena, dar toliau mano močiutė. Mažiukas turėtų gimti pačioj vasario pradžioj 4u.gif Kai gimė vyresnėlis esam įsigiję Tučio seno modelio vežimėlį, kuris dabar yra kaime. Vienintelis jo minusas - vežimas nemanevringas, nes nesisukioja priekiniai ratai ir sunkus. Todėl jei tektų vienoj rankoj nešti vyresnėlį, o kitoj stumti mažiuką prasikeikčiau blush2.gif Dabar naudojam sportinį vežimėlį. Į jį galima nusipirkti automobilinę kėdutę ( vis tiek jos mažiukui reikės) nuo pat gimimo. Bet manau, kad pavasarį mažyliui dar gali būti šaltoka joje važinėtis. Bet vasarą būtų pats tas.
Mamos , jei galit patarkit. Ar protinga mūsų situacijoje būtų įsigyti tandeminį vežimėlį, kad vyresnėlis toliau keliaujant sėdėtų, o mažiukas gulėtų lopšiuky ant atlenktos galinės sėdynės? O vasarą su MB galim išeit ir taip: Ugniui nupirksim triratuką, o mažiukas vežimėlyje su kėdute...
Atsakyti
Dickiui dabar pusantru, maziui 3 men. Palaipelei dickis dar per mazas, nusipirkom phil&teds dvivieti ir labai patenkinta - ir nedidelis, ir manevringas, jei tik 1 vaika vezi nereik dvigubo svorio tampyt.
Atsakyti
mes turime toki,bandyziu ikelti tik atsiprasau jei nepavyks blush2.gif
user posted image

tai tikrai labai palengvina isejima i lauka bigsmile.gif 4u.gif anksciau maniau kad nereikes man jo,bet oi kaip dziaugiuosi kad turiu thumbup.gif tikrai palengvina pasivaiksciojima mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes nusipirkom tokį:
http://www.vaikams.e...s/15/modelis/80
esu labai patenkinta. Nes gyvename aštuntame aukšte. Į liftą ištiestas netelpa, bet pavyksta taip susimontuoti, kad ir viena galiu išeiti į lauką.
Didžkis vaikšto kuo puikiausiai, bet ten kur pats nori, o vežimėlyje kuo puikiausiai irgi dar sėdi, tai kitaip net neįsivaizduoju kaip išeitume pasivaikščioti.
Atsakyti
QUOTE(BlueFire @ 2010 04 29, 17:33)
Dickiui dabar pusantru, maziui 3 men. Palaipelei dickis dar per mazas, nusipirkom phil&teds dvivieti ir labai patenkinta - ir nedidelis, ir manevringas, jei tik 1 vaika vezi nereik dvigubo svorio tampyt.

QUOTE(mergelike @ 2010 05 05, 11:44)
Mes nusipirkom tokį:
http://www.vaikams.e...s/15/modelis/80
esu labai patenkinta. Nes gyvename aštuntame aukšte. Į liftą ištiestas netelpa, bet pavyksta taip susimontuoti, kad ir viena galiu išeiti į lauką.
Didžkis vaikšto kuo puikiausiai, bet ten kur pats nori, o vežimėlyje kuo puikiausiai irgi dar sėdi, tai kitaip net neįsivaizduoju kaip išeitume pasivaikščioti.

phil&teds thumbup.gif mes irgi tokį naudojam, tai labai patenkinta ir dar vieną parduodam.user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo memelietė: 12 sausio 2011 - 10:02