Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės vestuvėms Gariūnų turguje

QUOTE(studente @ 2005 05 10, 10:09)
Netaikiau konkrečiai tau  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(studente @ 2005 05 10, 10:09)
Netaikiau konkrečiai tau  4u.gif

laugh.gif laugh.gif tai turbut man tada,nor as ne taip seniai ten buvau g.gif vasari ar kova g.gif neatsimenu
Atsakyti
Man keista, kad tu taip purtais nuo gariūnų. Batus nepatogius nusipirkai kažkada, o parduotuvėse nepatogių nebūna?
Beje, kur prie savo suknelės skelbimo buvai įdėjus foto labai panašios suknelės, kurios apačia kaip ir taviškės, aš tą suknelę mčiau gariūnuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki. buvau savaitgaly Gariunuose. nusipirkau vestuvine suknele, kainavo 400 litu. kadangi as norejau su 3/4 rankovemis, tai buvo labai nedaug.Kur iskabinetos lauke, tai ten tik vienetai, kioskuose turi visi 50 kartu daugiau. o be rankoviu pasirinkimas tikrai labai didelis. suknele normalios, tokios pacios kaip nuomoje. mano drauge pries metus nuvaziavo i turgu, kadangi labai lijo ir nenorejo matuotis turguj, susitare su pardaveja, kad atvaziuos pas ja i namus. nuvede i sukneliu nuomos salona, kuriame ji ishsirinko suknele ir sumokejo tik Gariunu kainom. taip, kad nieko salone geresnio nerasit negu ten. Nuometas kainavo 30 litu, pirkau pati maziausia, koks tik buvo. bateliai- 95 litai.
Vyriska kostiuma nupirkom ne vestuvems, bet siaip kasdien i darba vaiksciot, tai kainavo 240 litu. Kostiumu kokybe siek tiek prastesen negu Lelijoj, bet ir kaina 3 kartus mazesne. kasdienai tikrai galima pirkti turguj.
tai tokie mano pastebejimai
Atsakyti
QUOTE(vertigo @ 2005 05 10, 19:30)
Sveiki. buvau savaitgaly Gariunuose. nusipirkau vestuvine suknele, kainavo 400 litu. kadangi as norejau su 3/4 rankovemis, tai buvo labai nedaug.Kur iskabinetos lauke, tai ten tik vienetai, kioskuose turi visi 50 kartu daugiau. o be rankoviu pasirinkimas tikrai labai didelis.


Vieną Gariūnuose suknyte su 3/4 rankovėmis ir aš matavausi - labai patiko! Kaina buvo apie 500Lt. Tik gaila, kad man tos rankovytės trukdė rankoms laisvai judėti - negalėdavau rankų aukščiau pečių lygio iškelti sad.gif Man tai pasirodė didelis nepatogumas... Bet suknytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vertigo @ 2005 05 10, 20:30)
Sveiki. buvau savaitgaly Gariunuose. nusipirkau vestuvine suknele, kainavo 400 litu. kadangi as norejau su 3/4 rankovemis, tai buvo labai nedaug.Kur iskabinetos lauke, tai ten tik vienetai, kioskuose turi visi 50 kartu daugiau. o be rankoviu pasirinkimas tikrai labai didelis. suknele normalios, tokios pacios kaip nuomoje.

vertigo, galima nuotraukytę? ax.gif
Atsakyti
buvo 2 panasios sukneles su 3/4 rankovem. vienos apacia grazesne, o kitos nugara. tai viena kainavo 400, kita 450. as pirkau ta, kur apacia sijono grazesne, nes mano plaukai ilgi, gal tos nugaros is vis neismatys. nuotraukos neturiu. reiktu dabar apsirenginet ir fotkintis. o sako, kad jaunikiui negalima sukneles rodyt iki vestuviu. tai dar paskui pamatys.smile.gif
Atsakyti
Labutis , vertingo suknytės jauniukui nerodyk.Degul tave pamo tik per vestuves. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vertigo @ 2005 05 11, 12:41)
buvo 2 panasios sukneles su 3/4 rankovem. vienos apacia grazesne, o kitos nugara. tai viena kainavo 400, kita 450. as pirkau ta, kur apacia sijono  grazesne, nes mano plaukai ilgi, gal tos nugaros is vis neismatys. nuotraukos neturiu. reiktu dabar apsirenginet ir fotkintis. o sako, kad jaunikiui negalima sukneles rodyt iki vestuviu. tai dar paskui pamatys.smile.gif


o kokios kainos ilgu nuometu?
ir pvz suknuciu be rankoviu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nomi @ 2005 05 11, 13:10)
Labutis , vertingo suknytės jauniukui nerodyk.Degul tave pamo tik per vestuves.  rolleyes.gif


beje, ar sukneles nestuvines parduoda su pasijoniu, t.y. ar ieina i kaina???? mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš gariunuose nuometa nusipikau ilga garbanota nu ne iki žemės , bet žemiau juosmens eina. Labai labai gražus. rolleyes.gif rolleyes.gif Mokėjau 80 litų.
Atsakyti
Aš gariunuose nuometa nusipikau ilga garbanota nu ne iki žemės , bet žemiau juosmens eina. Labai labai gražus. rolleyes.gif rolleyes.gif Mokėjau 80 litų.
Atsakyti