Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės vestuvėms Gariūnų turguje

QUOTE(Dinushka @ 2008 09 08, 17:27)
Maciau kailinukus. Kadangi pacios nedomino, tai kainu nepasakysiu, bet tikrai yra bent vienoje vietoje

maciau kailinukus ir net matavau, tai nepatiko. beje kailinukai nebrangus apie 80 lituku.
Atsakyti
QUOTE(Dinushka @ 2008 09 08, 17:27)
Maciau kailinukus. Kadangi pacios nedomino, tai kainu nepasakysiu, bet tikrai yra bent vienoje vietoje

Jetus, tai man butinai reikia lekti ten, nes niekur as ju nerandu - nei parduotuvese, nei kas is buvusiu nuotaku neparduoda, o nuomotis man nesinori kazkaip
Papildyta:
QUOTE(tytte... @ 2008 09 08, 19:19)
Mergytes,o jus savo suknytes rodysit savo jaunikiam iki vestuviu?Nium zinot ta nuostatus iki vestuviu nesirodyti,M? g.gif

Na, bent jau as tai tikrai nerodysiu savo sukneles schmoll.gif visu pirma, tikiu tuo paprociu, kad nesa nelaime, visu antra, visos istekejusios drauges sake, kad jaunikiui net zandikaulis atvepsta, kai pamato visa balta grazia tokia savo busimaja lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jasmine @ 2008 09 08, 19:23)
maciau kailinukus ir net matavau, tai nepatiko. beje kailinukai nebrangus apie 80 lituku.

Nu 80Lt tai tikrai nebrangu.. O kas nepatiko?? g.gif pats modelis??
Atsakyti
Kaip cia aptilo mergaites... g.gif Turbut visos prekinasi firminese parduotuvese hihihi.gif mes, va, pagaliau sestadieni prisiruosem i Gariunus palekti. Nu ka, atsiliepimai nei geri, nei blogi. Nusipirkom abiem batus, MB kaklaraisti, man kailinukus ir ivairiu dekoraciju papuosimams. Visu pirma apie batus - vyrisku batu pasirinkimas tikrai didelis, tik, va, ten tipo "naujos kolekcijos" batai kainuoja jau virs 140Lt doh.gif tipo tikra oda ir t.t. lotuliukas.gif Mes tai MB radom fainus ir patogius uz 70Lt. Kas liecia batelius jaunajai, tai, sakyciau, pasirinkimas gan skurdus.. Prisiskaicius forume, kad bateliu gausybe, tikejausi ju rasti "prudais", bet teko nusivilti.. Pagrinde "eina" atviresni ir labai jau smailejantys, kurie man visiskai ne prie sirdies schmoll.gif tik po ilgu paiesku siaip ne taip pavyko rasti kazka tokio, kas man grazu ir priimtina. Kainu svyravimas nenormalus - nuo 70Lt net iki 360Lt doh.gif kosmaras, ale "PRADA" lotuliukas.gif kailinuku pasirinkimas nedidelis, taciau man patinkancius radau. Kaip ir minejo viena forumiete, mokejau 80Lt, nors kitoj vietoj uz lygiai tokius pacius 120Lt prase hihihi.gif Kur tikrai islosem, kad ivairiu dirbtiniu geliu ir kitu nesamoniu yra tikrai uz zymiai mazesne kaina nei Kaune mirksiukas.gif
Papildyta:
Ai, dar prikolas - uz jaunosios pirstines paprase 55Lt, nors pas mus URME tik po 25Lt yra lotuliukas.gif gerai, kad maciau bazej ir neapsigavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tytte... @ 2008 09 08, 18:19)
Mergytes,o jus savo suknytes rodysit savo jaunikiam iki vestuviu?Nium zinot ta nuostatus iki vestuviu nesirodyti,M? g.gif

oj ne, as net nepapasakoju kokia ji yra, kiekviena karta kuriu naujas istorijas, tai su aguonom, tai pusta, tai trumpa, tai raudona, tai is skuduru, jis jau taip pasimete mano pasakose, kad neklausineja daugiau biggrin.gif
atsimenu savo brolio reakcija kai jis pamate savo zmona su suknele vestuvine, jis taip pasimete, net nezinojo ka pasakyti, tik akytes begiojo biggrin.gif del tokio momento pasiryzusi metus tyleti ir nesakyti kokia ji bus ax.gif
Atsakyti
o maniskis suknele mate. ir kas gi gali nutikt:) Pabegs:)smile.gif jei begtu, tai butu seniai pabeges;)))
As netikiu tais paparociais, nes jei jau laikytis paprociu tai visos tuo tikincios turetu ir su "rutu vainikeliu" laukt iki vestuvines nakties.
Atsakyti
QUOTE(babsi @ 2008 10 02, 15:17)
oj ne, as net nepapasakoju kokia ji yra, kiekviena karta kuriu naujas istorijas, tai su aguonom, tai pusta, tai trumpa, tai raudona, tai is skuduru, jis jau taip pasimete mano pasakose, kad neklausineja daugiau biggrin.gif
atsimenu savo brolio reakcija kai jis pamate savo zmona su suknele vestuvine, jis taip pasimete, net nezinojo ka pasakyti, tik akytes begiojo biggrin.gif del tokio momento pasiryzusi metus tyleti ir nesakyti kokia ji bus ax.gif

joo smile.gif man irgi taip buvo - kiekvienąkart kalbant - vis kitokia ir dar su paerzinimais, kad visokia ten "iššaukianti" smile.gif smile.gif smile.gif bet galiu patikinti, kad žado netekimas yra bene pats tikriausias dalykas.

O apie Gariūnus... jei tik turima laiko, ten tikrai galima rasti gerų gražių dalykų. Ypač papuošimams, smulkmenoms. Bet tam bent man prisireiktų marių laiko (ko neturėjau). Esu už tikrus ir vertingus, nevienadienius dalykus smile.gif net jei jie ir vestuvėms smile.gif ai, tiesa, bet vertinu Gariūnus vien jau už kaspinų juosteles: pavyzdžiui, "Jūratės akmenėliuose" įpirksi metrą kaspino, kai tuo tarpu Gariūnuose už tą pačią tokio paties kaspino kainą įsigysi bene visą ritinėlį smile.gif Kai kvietimus gaminau pati, man tai labai pravertė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsna21 @ 2008 10 27, 14:14)
o maniskis suknele mate. ir kas gi gali nutikt:) Pabegs:)smile.gif jei begtu, tai butu seniai pabeges;)))
As netikiu tais paparociais, nes jei jau laikytis paprociu tai visos tuo tikincios turetu ir su "rutu vainikeliu" laukt iki vestuvines nakties.

tai ne paprociuose manau esme,o tame,kad vien verta laukti del tos jo rekacijos kaip kazkas is merginu minejo smile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutev @ 2008 10 31, 16:58)
tai ne paprociuose manau esme,o tame,kad vien verta laukti del tos  jo rekacijos kaip kazkas is merginu minejo smile.gif thumbup.gif  wub.gif

As esu lygiai tos pacios nuomones - slepiau suknele ir melavau, kad ji bus tokia ir anokia, o kai prie CMB susitikom, tai MB net su asarom akyse sako: "Kokia tu grazi.." blush2.gif eh, kad dar kada pasikartotu ta akimirka.. wub.gif Ir dabar, kai kalbam, sako, kad labai gerai padariau nerodzius sukneles iki vestuviu smile.gif
Atsakyti
Kažin,ar galima rasti ten nepūstą,gražią,elegantišką suknelę?Gal kuri buvote ir žinote,kokios ten kainos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu``tave @ 2009 02 18, 20:21)
Kažin,ar galima rasti ten nepūstą,gražią,elegantišką suknelę?Gal kuri buvote ir žinote,kokios ten kainos?  4u.gif

as buvau pries naujus nuvaziavusi. kadangi ieskojau pusto, tai maciau tik nepustu, kad yra biggrin.gif o kainos kiek klausiau tai apie 500lt buvo, pati brangiausia is klaustu 1100 (pusta). taip sakant pasidairyti galima, gal netycia rasit savaja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2009 02 19, 10:00)
as buvau pries naujus nuvaziavusi. kadangi ieskojau pusto, tai maciau tik nepustu, kad yra biggrin.gif  o kainos kiek klausiau tai apie 500lt buvo, pati brangiausia is klaustu 1100 (pusta). taip sakant pasidairyti galima, gal netycia rasit savaja biggrin.gif

Oj,pradžiuginot,gal tikrai verta ten nuvažiuoti pasidairyti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! Oj jus cia ir pasisaket tiek daug! rolleyes.gif As pati nors ir gyvenu tolokai nuo Vilniaus miesto, bet mielai nuvaziuoju i Gariunus, tik progai pasitaikius...Ir galiu pasakyti (na pastebejimas mano toks), kad daugelis friminiu parduotuviu patys perka prekes is turgaus ar ten ir tu paciu vietu ir pardavineja uzsideje etiketes daug brangiau....Ir pati nesenai apsigavau ir dabar labai gailiusi kai nuejus i firmine parduotuve nusipirkau ziemini paltuka uz 580lt, o veliau netycia uzsukus i turgu pamaciau kad lygiai toks pat paltas su tomis paciomis etiketemis kainuoja tik 450lt.. doh.gif Tai patikekit kaip jauciausi schmoll.gif taj dabar ka nors perkant pries tai apvaikstau turgu ir tik po to parduotuves...
O pati tai nors gariunuose buvau tik prie gerus 2 metus, bet galvoju, kad po poros menesiuku reikes nuvaziuoti pasitaupius pinigeliu 4u.gif Ten gali rasti visko nuo A iki Z thumbup.gif
Tad sekmes visoms merginoms,kurios darys paieska Gariunuose thumbup.gif
Atsakyti