Kaip cia aptilo mergaites...
Turbut visos prekinasi firminese parduotuvese
mes, va, pagaliau sestadieni prisiruosem i Gariunus palekti. Nu ka, atsiliepimai nei geri, nei blogi. Nusipirkom abiem batus, MB kaklaraisti, man kailinukus ir ivairiu dekoraciju papuosimams. Visu pirma apie batus - vyrisku batu pasirinkimas tikrai didelis, tik, va, ten tipo "naujos kolekcijos" batai kainuoja jau virs 140Lt
tipo tikra oda ir t.t.
Mes tai MB radom fainus ir patogius uz 70Lt. Kas liecia batelius jaunajai, tai, sakyciau, pasirinkimas gan skurdus.. Prisiskaicius forume, kad bateliu gausybe, tikejausi ju rasti "prudais", bet teko nusivilti.. Pagrinde "eina" atviresni ir labai jau smailejantys, kurie man visiskai ne prie sirdies
tik po ilgu paiesku siaip ne taip pavyko rasti kazka tokio, kas man grazu ir priimtina. Kainu svyravimas nenormalus - nuo 70Lt net iki 360Lt
kosmaras, ale "PRADA"
kailinuku pasirinkimas nedidelis, taciau man patinkancius radau. Kaip ir minejo viena forumiete, mokejau 80Lt, nors kitoj vietoj uz lygiai tokius pacius 120Lt prase
Kur tikrai islosem, kad ivairiu dirbtiniu geliu ir kitu nesamoniu yra tikrai uz zymiai mazesne kaina nei Kaune
Papildyta:Ai, dar prikolas - uz jaunosios pirstines paprase 55Lt, nors pas mus URME tik po 25Lt yra
gerai, kad maciau bazej ir neapsigavau
Aš nežinojau, kad galiu jausti tiek daug, kol dar nebuvau mama...