o as buvau paziuret sukneliu,nes norejau trumpos,o salonuose mazas pasirinkimas.radau tokia karpyta apacia(medziaga kaip veliumo prasto)o sukarpyta kaip!!!!!!!!!!!!!zirklem,ir baisiausiai kreivai,kaip vista kokia.ji man sako:galesi pati dar pasikarpyt tas sijonas nusisega,ir lieki su paleistuvisku miniaku,kuris nedengia uzpakalio beveik.ir ji man dar rodo kazkiokius skudurus,kaip po to man paaiskino,cia virs basuciu segasi iki keliu kazkokie neriniai.rezultatas:atrodai kaip laisvo elgesio mergina is gariunu,kaina 700lt nors atrodai lyg pati 5lt nebutum verta.aisku as jos nepirkau o ji man gyre ,kjad atrodau nuostabiai cia kaip visad turguj,ka uzsidesi pardavejos sakys,kad atrodai super
aaa pamirsau,maciau viena grazia,bet ilgos nenorejau
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 14, 14:52)
o as buvau paziuret sukneliu,nes norejau trumpos,o salonuose mazas pasirinkimas.radau tokia karpyta apacia(medziaga kaip veliumo prasto)o sukarpyta kaip!!!!!!!!!!!!!zirklem,ir baisiausiai kreivai,kaip vista kokia.ji man sako:galesi pati dar pasikarpyt tas sijonas nusisega,ir lieki su paleistuvisku miniaku,kuris nedengia uzpakalio beveik.ir ji man dar rodo kazkiokius skudurus,kaip po to man paaiskino,cia virs basuciu segasi iki keliu kazkokie neriniai.rezultatas:atrodai kaip laisvo elgesio mergina is gariunu,kaina 700lt nors atrodai lyg pati 5lt nebutum verta.aisku as jos nepirkau o ji man gyre ,kjad atrodau nuostabiai cia kaip visad turguj,ka uzsidesi pardavejos sakys,kad atrodai super
Pavarei gerai
turgui isvis reikia moketi prekintis reikia tureti sugebejima atskirti normalius daiktus (kuriu yra vienetai) is siuksliu kruvos kuriu yra 99,9% visu prekiu. mano patirtis tokia - pirkau 5 palaidines is ju tik 1 dar turiu ji faina ir nenusiskalbe po pirmo karto, taciau like 4 ejo i siukslyna po pirmo skalbimo ar panesiojimo. As prekintis turgui nesugebu bet yra merginu kurios atkapsto auksa s... kruvoj ir sugeba gi, bei kantrybes kiek reikia...
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 20, 08:04)
esu ne karta pirkus gariunuose,ir kai kuriom prekem tikrai nenusivyliau,bet kas liecia suknele vestuvine,,,,oj ne
O as labai puikiai apsiprekinau gariunuose,ir prekes tikrai nieko nesisikiria nuo saloniniu.Ir tikrai zinau kad sukneliu nuomos salonuose pilna is gariunu,isitikinau tuo pati
Pirkau puikias basutes,kolje ir auskarus,papuosimus masinai ir salei,vyrui rubu ir avalyne,kainos netokios ir mazos,ir visko ten daug,ivairiu ir papigiai
O beto ant prekiu nera uzraso 'Pirkta Gariunuose",taip kad visai nesigediju kad apsipirkau vestuvems Gariunu turguje
Kazin ar tai ka radau ten vienoj vietoj buciau radus cia,tiek daug ir viskas vienoj vietoj
Man patiko
Maniskiui kostiuma irgi ten pirkom
Ir as sau antrai dienai suknele radau, bet gal 3 savaitgalius is eiles vaziavau, bet suradau ko norejau
O siaip progines sukneles man asmeniskai tai baisios
O vestuvine kaip turiu, tai jau neziurinejau
Ir as sau antrai dienai suknele radau, bet gal 3 savaitgalius is eiles vaziavau, bet suradau ko norejau
O siaip progines sukneles man asmeniskai tai baisios
O vestuvine kaip turiu, tai jau neziurinejau
QUOTE(redmoonde @ 2008 05 28, 10:42)
O as labai puikiai apsiprekinau gariunuose,ir prekes tikrai nieko nesisikiria nuo saloniniu.Ir tikrai zinau kad sukneliu nuomos salonuose pilna is gariunu,isitikinau tuo pati
Pati tuo isitikinau, kai rinkome sukneles pamergems ir radome lygiai tokias pat "salonines" suknutes turguje Viso to finansinis rezultatas:
Gariunai - 250 Lt,
Sukneliu rojus - 270 Lt (nuoma);
Okeanide - 180 Lt (nuoma).
Mano pamergytes nusprende nuomuotis, nors man buvo kilusi mintis nusipirkti (gal dar butu pavyke nusidereti) ir paskui parduoti uz puse kainos....
Na zinokit ir mman ten suknes atrode o siaubetitos.
Bet uzlindus tarp eiliu ash maciau tikrai shauniu sukneliu. tikrai graziu pasiutu. pagal madonnos modelius. bet ka pastebejau turguje beveik visos sukneles be shleifu turbut zino kad su shleifu nepatogu ir sunkiau parduoti.
PVZ savo veliuma pirkau turguje 50lt nuoma man turbut kokiam saloniuke atsieitu ~100.
Diedui visa apranga ten pirxim.
O del bantu mahsinom papuoshti man pvz jie nepatinka. smirda plasmase. darau pati medziagines gelytes.
Bet uzlindus tarp eiliu ash maciau tikrai shauniu sukneliu. tikrai graziu pasiutu. pagal madonnos modelius. bet ka pastebejau turguje beveik visos sukneles be shleifu turbut zino kad su shleifu nepatogu ir sunkiau parduoti.
PVZ savo veliuma pirkau turguje 50lt nuoma man turbut kokiam saloniuke atsieitu ~100.
Diedui visa apranga ten pirxim.
O del bantu mahsinom papuoshti man pvz jie nepatinka. smirda plasmase. darau pati medziagines gelytes.
O gal gariūnuose yra daug visokios atributikos vestuvėm, piršliam?
QUOTE(convict @ 2008 07 05, 11:03)
O gal gariūnuose yra daug visokios atributikos vestuvėm, piršliam?
Galiu pasakyti kad Gariunuose tikrai nemazas pasirinkimas,bent jau as ten viska radau vienoj vietoj,pas tokia mergina su rusisku akcentu
Bet pati ten buvau balandzio men tai tikrai buvo o dabar nezinau,gal ispirko