Niu va mergaitės grįžome mes iš Gariūnų...
Deja vestuvinių suknelių kažkaip nemačiau nors vaikščiojom gal 3 valandas
todėl nieko apie jas negaliu pasakyt. Bet užtat jaunikiui kostiumą nupirkom tai super
Kostiumų tai iš tikrųjų be galo daug ir jų kokybė labai gera o kaina labai maža palyginus su parduotuvėm
Nupirkom tokį juodą klasikinį bet priekis tos šiek tiek įdomesnis, net nežinau kaip paaiškinti kuom - tokia storesnė siūlė eina iš viršaus žemyn abiejose pusėse, kuri kaip akcentas sakyčiau, 4 sagos. Dar ikišo ir liemenę juodą pridačiu prie kostiumo, nors vestuvėms turim jau bordo liemenę. Tai tas kostiumiuks atsiejo 220 litų
Mes kadangi užkviesti dar ir į draugų vestuves, tai nusipirkau tokį rudos spalvos sijoną iš glamžytos šiek tiek blizgančios medžiagos, apačioj juodas tiulis šiek tiek išlenda. Sijonas iki kelių, prašė 55, sumokėjau 45 litus. Beje lygiai toks pats sijonas kabo Vero Moda parduotuvėj ir kainuoja 240 litų
Skirtumas biški jaučiasi...
Savo vestuvėms dar pirkau baltas pėdkelnes su priklijuojamom gumom už 10 litų.
Mano vyras prisipirko trauzų - 3 vnt - 7 litai ir medvilninių kojinių po 2 litus. Parduotuvėj tokie patys vieni kainuoja po 24 litus
Kadangi esu neprietaringa o skaičiau kad perlus per vestuves nešioti blogai nusipirkau dirbtinių perlų komplektą - ant kaklo, auskarus ir ant rankos - tokią apyrankę trijų eilių. Kadangi tai yra dirbtiniai perlai todėl netikiu tom visom pasakom, kad kažkas bus blogai. Apyrankė ir vėrinys ant kaklo kainavo po 10 litų, auskarai nebeatgaminu bet irgi nedaug.
Nu žinot apibendrinant galiu pasakyt kad ten viskas tas pats kas parduotuvėse tik aišku žymiai pigiau o kokybė tai tikrai nekuo neprastesnė. Jeigu kabo tie patys sijonai kaip Vero Moda su tom pačiom etiketėm nu tai pirkėjo teisė rinktis ar pirkti už 240 ar už 45 litus tą patį daiktą.
Nors šiaip visą laiką buvau labai prieš Gariūnus ir negalėdavau suprasti kaip žmonės gali ten pirkti, dabar kardinaliai pakeičiau nuomonę ir sakiau jeigu ko reiks tai ten tik ir varysiu
Aišku nusivarėm kaip arkliai ten bevaikščiodami, pavargau nuo tų prekių gausos ir nuo žmonių bet svarbiausia kad grįžome neraliai apsitavarinę ir išleidę tik 400 litų
Vienu žodžiu ten tikrai pasirinkimas didelis