Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės vestuvėms Gariūnų turguje

QUOTE(ievaz @ 2007 03 01, 15:19)
aš irgi tekėjau su gariūnuose pirkta suknele. mokėjau apie 600lt. labai nenorėjau nuomotis, nes galvojau, kad bus labai nepatogu, kai visą vakarą reikės ją saugoti. nuvažiavau i gariūnus, pasimatavau gal 10-15 suknelių ir viena labai patiko. mano vestuves atlaikė, tai man tokios kokybės ir užteko  tongue.gif . šiaip labai likau patenkinta, visi stebėjosi, kad tikių suknelių galima rasti gariūnuose  thumbup.gif

idomu butu pamatyti sukneles foto bigsmile.gif
Atsakyti
tikrai merginos, ikelkit nuotraukas. labai idomu paziureti
Atsakyti
Neseniai buvom su drauge viename prestižiniame salone proginių suknelių pažiūrėti. O tuo metu kaip tik atvažiavo prekybininkė ir atvežė suknelių. Moteriškė baltarusė, tai arba tiesiai iš ten vežė, arba iš Vilniaus. Suknelės tokios pačios, kaip salone sukabinėtos (proginės), papuošimai karštais klijais priklijuoti. Tik va kainų skirtumas tai ohoho bigsmile.gif Žodžiu, už neilgą sijonuką su korsetuku norėjo 65 lt, o salono darbuotoja sakė, kad 45 lt duos, už ilgą atlasinę suknelę 75 Lt suderėjo (tokios nuoma kainuoja 220 lt lotuliukas.gif). Manau, kad ir Gariūnuose asortimentas tas pats. Tai turbūt ne toks jau blogis pirkti iš ten ir mokėti kelis kartu mažiau, negu už nuomą ax.gif

Gal kas neseniai Gariūnuose buvot ir žinot, kaip ten proginių suknelių asortimentas? Ar reikia naujo "užvežimo" palaukti?
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2007 03 03, 18:15)
Neseniai buvom su drauge viename prestižiniame salone proginių suknelių pažiūrėti. O tuo metu kaip tik atvažiavo prekybininkė ir atvežė suknelių. Moteriškė baltarusė, tai arba tiesiai iš ten vežė, arba iš Vilniaus. Suknelės tokios pačios, kaip salone sukabinėtos (proginės), papuošimai karštais klijais priklijuoti. Tik va kainų skirtumas tai ohoho  bigsmile.gif Žodžiu, už neilgą sijonuką su korsetuku norėjo 65 lt, o salono darbuotoja sakė, kad 45 lt duos, už ilgą atlasinę suknelę 75 Lt suderėjo (tokios nuoma kainuoja 220 lt lotuliukas.gif). Manau, kad ir Gariūnuose asortimentas tas pats. Tai turbūt ne toks jau blogis pirkti iš ten ir mokėti kelis kartu mažiau, negu už nuomą ax.gif

Gal kas neseniai Gariūnuose buvot ir žinot, kaip ten proginių suknelių asortimentas? Ar reikia naujo "užvežimo" palaukti?

drinks_cheers.gif nekarta girdejau tokius atsiliepimus.Na,as tureciau sio menesio gale vykti,o tik tada ir parasyti galesiu,kas ten ir kaip thumbup.gif Butinai parasysiu thumbup.gif
Atsakyti
lauksim thumbup.gif
Atsakyti
as irgi lauksiu labai!!! bigsmile.gif
Atsakyti
siandien su drauge pasnekejom, tai nutarem po poros savaiciu pacios nuvaziuoti ir paziureti kaip ten viskas cool.gif
Atsakyti
as irgi buciau labai laiminga jei galeciau pamatyt suknyciu is gariunu... ax.gif nes man tolimas kelias i gariunus vien tik apsiziurejimui net neapsimoka nes keli simtai km verysad.gif atsiuskit savo suknyciu nuotraukytes... mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites, bendradarbe klausia, ar sekmadieni turgus dirbs, gal kuri zinot?juk kovo 11, nedarbo siena turetu but ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 03 09, 12:31)
mergaites, bendradarbe klausia, ar sekmadieni turgus dirbs, gal kuri zinot?juk kovo 11, nedarbo siena turetu but ax.gif

Geriau nerizikuoti blush2.gif Siaip tai ten pilnu tempu visada dirba,bet geriau gal sestadieni lekti.Bent girdejau,kad tada visi prekiauja,o siaip tai kas prekiauja,kas ne.Tad jei norite kazko padoraus,geriau sestadieni vaziuokite mirksiukas.gif
Atsakyti
Na tai arbuvot kas nors Gariunuose? bigsmile.gif
Atsakyti
Cai yra kelios sukneles fotkinta gariunuose http://public.fotki....endre/sukneles/
nuotraukos darytos su mobiliutai kokybe nekokia, daryta rugpjucio men. iki dabar aisku asortimentas pasikeites, kai buvau pasiula buvo tikrai nemaza as issirinkau tikrai nebloga suknele uz nedidele kaina
Atsakyti