Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės vestuvėms Gariūnų turguje

QUOTE(Sally @ 2005 05 03, 18:05)
As tai tokios nuomones,kad normaliu vestuviniu sukneliu gariunuose nera schmoll.gif nuvaziavau viena karta ir isvaziavau pasibaisejusi.Tipiskos uzpraeito amziaus suknios,bobiskos kazkokios doh.gif man pasirode nieko ipatingo ar verto demesio ten nera schmoll.gif  schmoll.gif
Na gal bateliu pasirinkimas ten ir didesnis,taip pat ir su kasdienine apranga,nezinau,man taip atrodo,bet su vestuvinem sukniom tai nekas yra dry.gif

na manau vestuvine suknele pirkti gariunuose nelabai logiska blink.gif nes po to bus sunku parduoti...geriau siulyciau nuomotis rami galva ax.gif o va savo busimam vyrui siandien nupirkom kostiuma labai thumbup.gif sviesu labai ilgai ieskojom bet visgi radom..ir batus sviesius prie kostiumo priderinom tip tpo atittitiko..odiniai grazus batai....na aisku ne uz 100lt mirksiukas.gif tai va.
Atsakyti
QUOTE(candy3 @ 2005 07 04, 21:58)
Taip liutuke, linkiu jums pacios graziausios sventes jusu gyvenime  4u.gif  ir nesijaudink ta diena tikrai nelis, pamatysi  thumbup.gif  ir laikiam paskui jusu sventes  foto ax.gif

kas cia sneka apie lietu rugpjucio 20d. as zinau ir jauciu kad per mano vestuves t.y. rugpjucio 20d. nelis ir bus pasakiskas oras...na o jei lis ir gerai busim turtingi...nes lietus- pinigai tongue.gif va taip
Atsakyti
QUOTE(Paule @ 2005 06 29, 15:46)
O tai jūs spėjat per vieną dieną turgų 3 kartus apeit?  g.gif
Kiek įsivaizduoju tai jis nemažas turėtų būt?
Sorry už kvailokus klausimus, nesu dar buvus Gariūnuose tai tik iš kalbų apie juos žinau biggrin.gif

na gariunai nemazas turgus...siandien buvo tai nusikaliau..o dar tas karstis tai sakes schmoll.gif gryzau vos gyva bet uz tai nusipirkom ko reikejo ir nemazai nuleido...reikia tik deretis thumbup.gif
Atsakyti
Hmmm del tortiniu sukneliu trumpas komentaras. Taigi kad jinai butu tortine, tai deda pasijoni, o jeigu jo nededi tai gaunasi netortine biggrin.gif ar ne taip? na man siule tris pasijonius, nuo vos vos pakeliancio iki tikrai tortinio.
Sekmes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuxx @ 2005 07 16, 23:25)
na manau vestuvine suknele pirkti gariunuose nelabai logiska blink.gif  nes po to bus sunku parduoti...geriau siulyciau nuomotis rami galva ax.gif  o va savo busimam vyrui siandien nupirkom kostiuma labai  thumbup.gif  sviesu labai ilgai ieskojom bet visgi radom..ir batus sviesius prie kostiumo priderinom tip tpo atittitiko..odiniai grazus batai....na aisku ne uz 100lt mirksiukas.gif  tai va.

Man kažkaip irgi atrodo, kad pirkti suknelę net nesvarbu ar Gariūnuose ar ne su ta mintim, kad ją paskui parduot tai nelabai yra reikalo. Juo labiau, kad pastebėjau, kad sunkoka tas sukneles paskui parduot.
O va jaunikiui tai Gariūnuose kostiumą, baltinius ir batus šviesius prie kostiumo gavom thumbup.gif Nu aišku nepigiai bet pigiau negu parduotuvėse thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos paneles,
ir aš papasakosiu savo nuotykius Gariūnų turguje. Kažkaip eilinį kartą jais nusivyliau. Šiaip tai važiavau batelių pirkti, bet apejus keletą eilių supratau, kad praktiškai visur beveik tas pats, pas visus pardavėjus tie bateliai panašūs, o aš dar tikėjausi basutes rasti. Tai taip nusikaliau, perėjau turgu du kartus nu ir nieko. Tai bandysiu ieškoti parduotuvėse, gal ir brangiau, bet nors kas pagal mano skonį. O dėl vyriškų kostiumų, tai irgi nieko gero. Nu kokybė jų tai net nežinau g.gif . Bet jeigu brangusis tik tą dieną jį užsidės, tai nieko blogo nematau, nes iš tikrųjų, kam pinigus dovanai leisti, bet kai mano kasdien i darba vaikšto, tai pagalvojom nupirksim brangesnį, tai bus išeiginis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 05 03, 19:05)
As tai tokios nuomones,kad normaliu vestuviniu sukneliu gariunuose nera schmoll.gif nuvaziavau viena karta ir isvaziavau pasibaisejusi.Tipiskos uzpraeito amziaus suknios,bobiskos kazkokios doh.gif man pasirode nieko ipatingo ar verto demesio ten nera schmoll.gif  schmoll.gif
Na gal bateliu pasirinkimas ten ir didesnis,taip pat ir su kasdienine apranga,nezinau,man taip atrodo,bet su vestuvinem sukniom tai nekas yra dry.gif

nesutinku schmoll.gif nezinau Sally bet mano pazystama pirko sau ten suknele ir atrode super.... daug grazesne negu tuose salonose.... nors salonose visos sukneles panasios, tik kaina skiriasi... taigi tikrai gariunose galima rasti super sukneliu ....
gelsiu poto foto parodyti :

http://www.album.ee/...e=orig&uilang=2

o cia kitos drauges suknele biski tik matosi bet ji labai brangi buvo :

http://www.album.ee/...e=orig&uilang=2

thumbup.gif

Atsakyti
AG@TA tavo nuotraukos neatsidaro verysad.gif
beje, kiek kainuoja vyriski kostiumai, manasis uzsimane su baltu eiti, niekaip neperkalbu, kad eitu su juodu (turi apynauji dar). Ar yra grynai baltu kostiumu Gariunuose? Kokia kaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 07 19, 14:07)
AG@TA tavo nuotraukos neatsidaro  verysad.gif
beje, kiek kainuoja vyriski kostiumai, manasis uzsimane su baltu eiti, niekaip neperkalbu, kad eitu su juodu (turi apynauji dar). Ar yra grynai baltu kostiumu Gariunuose? Kokia kaina?  g.gif

labutis dak rakta vat gal dabar atidarysi :
http://www.album.ee/...820771&uilang=2

o cia seip kita drauge super suknele vilkejo , brabangi jau labai :

http://www.album.ee/...820443&uilang=2
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

seip mano sesuo isteka irgi, jos vaikinas- busimas vyras irgi uzsinorejo balto... buvau neseniai tai maciau butent balta, ir buvo smeliniu spalvu ... kainos iki 300lt, smeliniai pigesni drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ag@ta, o kaip kostiumu kokybe? O yra sviesiu batu vyrams prie kostiumo?
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2005 07 19, 15:27)
labutis dak rakta vat gal dabar atidarysi :
http://www.album.ee/...820771&uilang=2

o cia seip kita drauge super suknele vilkejo , brabangi jau labai :

http://www.album.ee/...820443&uilang=2
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

seip mano sesuo isteka irgi, jos vaikinas- busimas vyras irgi uzsinorejo balto... buvau neseniai tai maciau butent balta, ir buvo smeliniu spalvu ... kainos iki 300lt, smeliniai pigesni  drinks_cheers.gif

1 tai tipiska gariunine suknele nieko super ten nematau,bet del skonioo nesigincijama,man jos schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sally: 20 liepos 2005 - 21:02
QUOTE(Sally @ 2005 07 20, 22:02)
1 tai tipiska gariunine suknele nieko super ten nematau,bet del skonioo nesigincijama,man jos  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Sutinku...
Atsakyti