Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės vestuvėms Gariūnų turguje

apie sukneles ir jų nuomą yra kita tema, jei ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl batelių, UgNeliuke, užjaučiu. Garuose tikrai sunkoka išsirinkti. Daug šlamšto su neskoningom sagėm ar pigiai atrodančiais stikliukais schmoll.gif
Laimei radau tokius elegantiškus be jokių lišnų pribumbasų. Dabar teliko spėti pratampyti iki vestuvių thumbup.gif
Atsakyti
Garuose tikrai sunkoka išsirinkti...........

Aha, sunku Garuose išsirinkti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ir as buvau siandien gariunuose, tai del idomumo ir i vestuvines sukneles zvilgtelejau g.gif nu ka as zinau... gal tik viena demesio verta buvo, o kitos kaip is caro laiku ir beveik visos vienodos. bet cia tik mano nuomone!!!
Atsakyti
Kad Gariūnuose viskas iš tos pačios Turkijos ,tik kitose būdose sudėta. Pereinu vieną-dvi eiles ir daugiau nevaikštau, visvien nieko naujo nebepamatysiu.
Atsakyti
O būna ten nevienspalvių vestuvinių suknelių? Ta prasme kad viršus koks bordo būtų, o apačia balta ax.gif
Atsakyti
Bent jau aš tokių nemačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiba reikės į Lenkiją važiuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnisss @ 2005 06 11, 17:04)
ir as buvau siandien gariunuose, tai del idomumo ir i vestuvines sukneles zvilgtelejau  g.gif  nu ka as zinau... gal tik viena demesio verta buvo, o kitos kaip is caro laiku ir beveik visos vienodos. bet cia tik mano nuomone!!!

o kur ten tokiom prekiauja?nes kazkaip kiek buvau paskutiniu metu nemaciau smile.gif
Atsakyti
O mes nusipirkom batelius Gariunuose ir tikrai pigiau, nei tokie patys parduotuveje biggrin.gif Paprasciausiai , manau, reikia moketi atsirinkti perliukus tarp visos gausybes
Atsakyti
Panos, gal žinote ar Lenkijos turguose didžiuosiuose prekiauja sukniomis vestuvinėmis??
prieš metus buvau Belystoke, tai mačiau nemažai suknių turguj, kaži kaip dabar? gal buvote, žinote?
Atsakyti
QUOTE(Lexusia @ 2005 06 15, 10:48)
Panos, gal žinote ar Lenkijos turguose didžiuosiuose prekiauja sukniomis vestuvinėmis??
prieš metus buvau Belystoke, tai mačiau nemažai suknių turguj, kaži kaip dabar? gal buvote, žinote?

Kadangi mano giminaiciai gyvena lenkijoj ir mes daznai susiskambinam ir susirasinejam tai patikek pas juos ten visko yra ir kainos nepaliginti su musu
Atsakyti