Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės vestuvėms Gariūnų turguje

Ryziuke, matem mes ilgu svarku PAWO parduotuvej Basanaviciaus g. Ir kainos ten kostiumu nebrangios... Nuo 600 iki 800..
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2005 05 16, 19:44)
mano nuomone ilgi svarkai tinka tik labai aukstiems ir liekniems vyrams, nes teko matyti vidutinio ugio vyra apsirengusi ilgu svarku, atrode dar zemesnis. ilgas svarkas labai trumpina kojas, o vyra kabluku juk negali uzsideti.

jo ir aš taip manau. mirksiukas.gif Bet kadangi maniškis aukštas ir plonas tai kai buvom vienam nuomos salone pasižiūrėti tai atrodė thumbup.gif
Atsakyti
Ryt važiuojam į Gariūnus, tai sėdžiu dabar ir darau sarašiuką ko reikia. Atrodo ir to ir to reikia, bet jaučiu kaip dažniausiai būna ką nors pamiršiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 05 21, 20:36)
Ryt važiuojam į Gariūnus, tai sėdžiu dabar ir darau sarašiuką ko reikia. Atrodo ir to ir to reikia, bet jaučiu kaip dažniausiai būna ką nors pamiršiu. doh.gif

Ar pavyko įsigyti tai, ką ketinote?
Atsakyti
QUOTE(xxxjolantaxxx @ 2005 05 22, 17:00)
Ar pavyko įsigyti tai, ką ketinote?

Na grižau aš iš Gariūnų, bet šiek tiek nusivylus. Nusipirkom beveik viską ką buvom planavę. Mano būsimasis tai labai greitai viską surado ko reikia, pirkom juodą kostiumą su tokiom neryškiom juostelėm 220lt. batai išvis jam papigiai juodi 85lt, o šviesūs 55lt. Šviesius pirkom antrai dienai, dar pirkom jam šviesias kelnes, marškinius, nu žodžiu jis nusipirko viską ką buvo galvojas. Aš ieškojau suknelės antrai dienai, norėjau kad nebūtų ilga, bet puošni kur jau randu tokia kokios noriu, tai dydžiu neturi doh.gif nu siaubas kažkoks nuo rytojaus į sportus varysiu. Batelių tai mano skoniui visiškai nėra, visi tokie su sagtim, tai su bantais, nu man kažkaip nelimpa tokie. bet vienoj vietoj radau tokius klasikinius, visi uždari tik ant priekio pasiuvinėta gėlyčių smulkų ir akučių pridėta tai kaina jų 120lt. dar pirkau bižuterijos pirmai ir antrai dienai. Nusipirkau perliukus tokius tikrai gražius ir dar tokį su raudonom gėlytėm. Ir šeip paskui dar visokių apatinių ir visokių niekučių. Vestuvinių suknelių mačiau, kainų neklausiau, bet manau kas norėtų kokios kuklesnės, mažiau pūstos, tikrai rastu. Mačiau keleta karūnėlių, kainos apie 40lt, bet man jos pasirodė tokios gan grubios ir didelės. Nuvažiavom kažkur po 7 tai vaikščiojom iki puse 1. grižau baisiai pavargus ir kaip minėjau šiek tiek nusivylus, bet čia ne gariūnai kalti, o mano figūra. cool.gif
Atsakyti
mes irgi šeštadienį buvom Gariūnuose. Tikslas - vyriška apranga.
Kostiumas juodas + marškiniai - 220 Lt
Batai juodi prie kostiumo - 60 Lt
Kaklaraištis, derėsiantis prie nuotakos puošktės - 20 Lt
Taip pat pirkom vyrui šviesias kelnes, maikučių ir t.t., bet ne vestuvėms. Čia buvo jo apsipirkimo diena smile.gif
Atsakyti
Apie Garus mano nuomonė tokia: yra labai daug šlamšto, bet paieškojus, galima rasti visai neblogų dalykų daug pigiau nei parduotuvėse.
Šį savaitgali po ilgų paieškų išsirinkau batelius (labai daug gariūniškų su visokiom sagėm, stikliukais ir pan.) - nusiderėjau iki 72 Lt., brangusis išsirinko batus - nuderėjom iki 120Lt, baltinius - 35 Lt, kostiumas - 220Lt.
Aišku, tokių kostiumų pilni Garai, bet svarbu, kad sudėtis gera ir gražiai gula. PO vestuvių į darbą sunešios mirksiukas.gif
Kitą savaitgalį varysiu viena. Nusižiūrėjau visokių erotiškų drabužėlių... pirmąją naktį darysiu siurprizą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Redike @ 2005 05 23, 17:11)
Kitą savaitgalį varysiu viena. Nusižiūrėjau visokių erotiškų drabužėlių... pirmąją naktį darysiu siurprizą  blush2.gif

Galvoju dabar ir aš jei būčiau viena buvus ,tai tikrai daugiau visko būčiau radus. O dabar buvom mes ir dar piršliai kartu važiavo. Tai mes su piršliene baletius renkames, o vyriškiai stovi šalia ir bumba greičiau greičiau. Tai kur su tokias normaliai apsiprekinsi. doh.gif Viena nalabai turiu galimybe nuvažiuoti, nes esu iš kauno, kažkaip tolimas kelias. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 05 23, 16:53)
Galvoju dabar ir aš jei būčiau viena buvus ,tai tikrai daugiau visko būčiau radus. O dabar buvom mes ir dar piršliai kartu važiavo. Tai mes su piršliene baletius renkames, o vyriškiai stovi šalia ir bumba greičiau greičiau. Tai kur su tokias normaliai apsiprekinsi. doh.gif  Viena nalabai turiu galimybe nuvažiuoti, nes esu iš kauno, kažkaip tolimas kelias. rolleyes.gif

tai visada su vyrais taip buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 05 23, 18:10)
tai visada su vyrais taip buna biggrin.gif

Aš galvojau kad maniškis jau toks išrankus ir jam viskas neįtinka. Ta prasme jam turi būti patogu, o gražu ar negražu jam vienodai. Bet mano piršlelis žmonai infarkta gali įvaryti, batų jokių neįsiūlysi visi blogi, visi jam bobiški doh.gif nu žodžiu siaubas, nes maniškis išsirinko tokius truputi smailėjančius, labai elegantiškai atrodo. Tai piršlys paskui ir tyčiojosi kaip tu atrodysi kaip gandras ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 05 23, 18:10)
Aš galvojau kad maniškis jau toks išrankus ir jam viskas neįtinka. Ta prasme jam turi būti patogu, o gražu ar negražu jam vienodai. Bet mano piršlelis žmonai infarkta gali įvaryti, batų jokių neįsiūlysi visi blogi, visi jam bobiški doh.gif nu žodžiu siaubas, nes maniškis išsirinko tokius truputi smailėjančius, labai elegantiškai atrodo. Tai piršlys paskui ir tyčiojosi kaip tu atrodysi kaip gandras ir t.t.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu siaubas, koks priekabus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif
Kitą savaitgalį varysiu viena. Nusižiūrėjau visokių erotiškų drabužėlių... pirmąją naktį darysiu siurprizą blush2.gif
[/quote]

Redike, kur tu ten erotikos matei? aš ir noriu biggrin.gif Nors turguj turbūt kokybė baisi
Atsakyti