Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai, bėrimai

QUOTE(erikabal @ 2011 02 23, 17:03)
na ir as pasisakysiu apie spuogus. Labai gaila, kad negalesiu padeti, nes cia receptinis vaistas. kai buvau paaugle, buvau laaabai spuoguota.  doh.gif  Ko tik nedariau, net teko is Amerikos atsisiusti vaistu - nieko. Kosmaras kazkoks. Na ir mano mama is tokios senutes gydytojos gavo receptus. Pagamino man tuos vaistus. Ryte tepti veida skysciu ir vakare toks gelsvas skystis. Zinokit po menesio kazkur nieko neliko.  thumbup.gif  Visoms savo draugems, dalinau tuos receptus kad gamintusi, toks vaizdas kad kazkas stebuklingo ivyko. Net paciai keista buvo. Dabar turiu sunu, tai laikau tuos receptus, jei netycia jam uzaugus bus spuogai, zinosiu ka daryti  4u.gif

Tai kas ten per receptai , gal sudetisparasyta? nes tokiu stebuklingu vastuku labai noretusi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikabal @ 2011 02 23, 16:03)
na ir as pasisakysiu apie spuogus. Labai gaila, kad negalesiu padeti, nes cia receptinis vaistas. kai buvau paaugle, buvau laaabai spuoguota.  doh.gif  Ko tik nedariau, net teko is Amerikos atsisiusti vaistu - nieko. Kosmaras kazkoks. Na ir mano mama is tokios senutes gydytojos gavo receptus. Pagamino man tuos vaistus. Ryte tepti veida skysciu ir vakare toks gelsvas skystis. Zinokit po menesio kazkur nieko neliko.  thumbup.gif  Visoms savo draugems, dalinau tuos receptus kad gamintusi, toks vaizdas kad kazkas stebuklingo ivyko. Net paciai keista buvo. Dabar turiu sunu, tai laikau tuos receptus, jei netycia jam uzaugus bus spuogai, zinosiu ka daryti  4u.gif

O koks cia vaistas? Ar tik ne antibiotikas? Nes antibiotikų vartojimas jau darosi rimta problema g.gif
http://ulac.lt/index...p?pl=3&news=367
http://vz.lt/Default...66-66c95e52cca2
Atsakyti
QUOTE(tiekto @ 2007 07 28, 14:17)
o kodel nenueini pas gydytoja jei neramu?

Vanduo veikia kaip valymo priemonė, pradėkite nuo vandens 1 kg. svorio-30 gr. vandens, pasiskaičiuokite kiek jums reikėtų išgerti. Na ir žinoma būtų gerai pavalyti žarnyną. galite pradžiai pagerti karčios arbatos- pelyno, meškauogės ir panašiai. o šiaip būtų gerai Colo vada plius. apie šią valymo priemonę galite pasiskaityti ir pažiūtėti filmukų Ytuube.
Atsakyti
Mano dukra labai berti pradejo ,butent isvaziavus i UK.
Na pas mus itakos turi ir brendimas zinoma,nes vasara mergaitei prasidejo pirmos menesines .
Kai beria veida valau su arbatmedzio aliejaus vandeneliu (ilasinu kelis lasus arbatmedzio i nedideli kieki virinto vandes)
Atrodo valgom pakankama kieki vaisiu ,darzoviu....bet tai kas zino ant kokiu chemikalu tos darzoves isaugintos ? cia UK net sliekai dirvoj negyvena...

Atsakyti
Laba diena, gal kam yra buves toks dalykas, kad suniezti, pvz galvoje, pasikasai ir atsiranda spuogelis nieztintis? Man tai keliose vietose atsirado, paniezti ir praeina. Po kiek laiko vel suniezti, vel pakasau ir vel issoka kaip uodo ikasta bandute verysad.gif vakar dar po viena toki ant nugaros ir rankos atsirado. Kol kasai isvis paraudonuoja aplink, kai nustoji, praeina, bet mazas taskelis vistiek lieka. verysad.gif Nesuprantu, ar gali buti toks dalykas pvz nuo blogai isskalautu skalbiniu? Bet prie ko tada galva...Ar yra kam taip buve? O gali buti nuo nervu toks dalykas? Nors lyg ir nebuvo del ko labai nervintis paskutiniu metu doh.gif
Atsakyti
faktas, kad kazkas sukelia alergija, bandykit stebeti, gal po ko nors is maisto (kai suvalgot), dazniausiai.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 02 17, 22:26)
faktas, kad kazkas sukelia alergija, bandykit stebeti, gal po ko nors is maisto (kai suvalgot), dazniausiai.

Laba diena mergaites . Noreciau konsultacijos jei kuri gal padesite , pas mane pries 3 savaites atsirado vienas didelis spuogas po desiniu sonkaulio lanku is po nakties jis raudonas pailgos formos vidus ydubes ir pasisiauses , po savaites atsirado dar 2 bet kairej pusei irgi po sonkauleis bet mazesni o vat sia savaite isbere pilva ir berimas pleciasi y pazastis kakla ranku sulenkimus jau ir galvoj ir nugaroj yra baisu ziureti jie labai raudoni tai vienas dalykas geras kad jie neniesti tik skauda sveikos likusios tik kojos bijau kad jie neisplistu y veida . ju forma yra kauburiukas raudonas ir jame matyti kaip virsunike . Seimos gyditoja pasake kad cia anginos infekcija geriu antibijotikus ir tepuosi hydrakartizone tepalu kury ji man israse . Bet nezinau gal nuo antibijotiku as viduriuoti pradejau . O gal cia tulzies bedos nes turi imti tulzy lauk ji nebeveikia . As uzsieny tik vasario gale y LT vyksiu kaip galeciau sau padeti ? gal kuri esate susidurusi su sia baisybe ? verysad.gif
Atsakyti
siaubas...o kodel seimos gydytoja nessiuncia jus pas dermatologa, cia jau kokius kraujo tyrimus reikia daryti. ir kenciat... pati nueikit pas odos dar gydytoja, paprasykit issamsesniu tyrimu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2012 02 18, 14:17)
siaubas...o kodel seimos gydytoja nessiuncia jus pas dermatologa, cia jau kokius kraujo tyrimus reikia daryti. ir kenciat... pati nueikit pas odos dar gydytoja, paprasykit issamsesniu tyrimu. blink.gif

Labutis nezinau kodel nesiuncia cia pirma gydo seimos gyditoja o jai jei neiseina tada siuncia pas protingesniu . Intike kiek skaiciau tai atitinka Rozinei dermatituj atrodo sitaip parasiau .Vaziuosiu ryt pas gyditojos vel nes niekas nepadeda ziuresim kur rytoj jau bus isberta daugiau . unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 02 20, 00:37)
Labutis nezinau kodel nesiuncia cia pirma gydo seimos gyditoja o jai jei neiseina tada siuncia pas protingesniu . Intike kiek skaiciau tai atitinka Rozinei dermatituj atrodo sitaip parasiau .Vaziuosiu ryt pas gyditojos vel nes niekas nepadeda ziuresim kur rytoj jau bus isberta daugiau . unsure.gif

cia tikrai seimos gydytoja nepades, cia tyrimus reikia daryti, dermatologas turi ziureti butinai.
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos na manau kad daugeli is musu kankina spuogai,ne isimtis ir as..kazkaip tik jau baigia rankos nusvirti nes vos tik apgyja vieni nuoj iskyla nauji ir zodziu taip kaip uzpurtas ratas..visokiu ju pas mane ir dideliu pulingu ir skausmingu ir t.t kaikurie labai ilgai bresta ir gyja..net pati nezinau kas cia man nutiko..nesigincysiu visada mano oda buvo tokia y riebiaja puse..bet niekad neturejau tiek problemu kaip paskutinius puse metu..dabar tik suku galva kiekviena diena nuo ko viskas cia prasidejo..Pries pusmeti kaiptik isidejau nehormonine golden lily spirale..bet jau ir pries ja dedant tu spuogeliu man budavo..bet aisku ne tiek..tada isvaziavau i kanada..buvo daug streso pergyvenimu pasikeitie vieta klimatas ir t.t galvoju gal visa tai hormonu disbalansas???buvau ci apas gyditoja prirase kazkoki tepaliuka sake sugryst po keliu menesiu jai nepades..aprimo kazkiek nes pati nebespaudau ju tiek,,gal buvau ir uzkretus pati su savo nekantrumu ..nes nesusivaldydavau kai veida puosia tokie "grazus" raudoni baltom virsunelem spuogai...aisku padariau sau meskos paslauga nes dabar kaikuriuose is tu vieteliu paliko ir randeliai..dabar ju maziau bet vistiek pries moteriskas ligas ju priauga ir kol jie apgyja vel tos moteriskos bedos arteja ir vel priberia..palieka raudonos demeles kurios kartais isejus i salta ora net pamelynuoja..ir labai sunkiai gyja.Gal galetumete patarti ka daryti?nors to veido nekankinu jokiais kremais nes netikiu ju stebuklingumu..manau cia padetu tik kazkokie vaistai..Prausiu veida tepu tuo daktares duotu tepalu,dabar parsiveziau is leituvos cinko oksido tepala siandien pradejau tepti..nezinau ka daryti ka pirkti juolab kad esu taip toli nuo lietuvos..ir tais valymais nebenoriu zaloti veido..gal kokio lazerio proceduros padetu?gal kokie vaistai kuriuos galetu gauti ir receptinius man padetu?patarkit.aciu labai! ax.gif
Atsakyti
Jau seniai ne paauglė,bet tie spuogai buvo didžiausias mano siaubas.Tai prieš menesines,tai po menesiniu ant veido pasirodydavo baisūs spuogai,vienas lyg apgyja,tai kitas lenda.Siaubūnai.Išbandžiau daug ka-ir Skinoren kremą ,Differiną,Acnefung,įvairius losjonus,tonikus,gelius,šveitiklius,kontraceptikus.......Tačiau efektyas tik trumpalaikis,arba jo visai nėra.Oda kentėjo,labai išsausėdavo,parausdavo.Retai kada būdavo švarus veidas.Tik vasaros metu oda kiek pagražėdavo.Pinigų išleista nemažai,nebutu gaila,nor kad naudos būtu.
Numojau ranka,ir nieko nebedariau.Kadangi labai slinko plaukai,tai nusipirkau Pantogar vitaminus ir Biotiną,kad apstabdytu slinkimą.Nustebau,kad po 1 men plaukai jau nebeslenka,nagai tvirtesni.Didžiausias netiketumas-pamažėjo spuogų,o jau po antro mėnesio ir išvis nepasirodo nei vienas spuogas.Oda graži,poros lyg ir traukiasi,nėra tokių baltų uždarų inkštirų ant smakro.Labai džiaugiuosi tokiu rezultatu.Matyt mano organizmui ir odai to ir reikėjo. 4u.gif
Atsakyti