nuo spuogu gelbsti forever living priemones.
na ir as pasisakysiu... paauglysteje nei vieno spuogelio neesu turejusi, bet kazkur apie 20 metus pradejo berti kakta, na tie spuogeliai tokie raudoni ir kieti ir skausmingi, o po to ir pulinukais virstdavo, na nebudavo ju daug, bet tiek keli, kurie budavo slyksciai atrodydavo. Pastojau, situacija nestumo metu tokia pat, pagimdziusi pirmus menesius veidas tarsi spuogeliais nusetas, prie lupu, pabarzde ir kakta. po kiek laiko viskas aprimo ir jau buvau patenkinta, na stai nestumas, lelius ir problemos dingo, bet ka tu, jau keli menesiai ir vel beria kakta ir tik kakta...nezinau net ka ir bedaryti tie patys spuogeliai, kurie atrodo lyg odos nelygumai, o po kiek laiko paraudonuoja ir papuliuoja (nu ir parasiau ). tarp antakiu atsiranda daznai balti spuogeliai, nesvarumu pilna, ir apskritai kakta pasidare slyksti, neskaisti, na negaliu ziureti skaitau internete, kad gal cia ne vien tik hormonai, gal cia ir inkstai streikuoja, gal virskinimo problemos..hm nutariau pabandyti pavartoti cinko preparatu, paziuresim kaip ten. o kontraceptiku nesiruosiu vartoti nes esu pries juos...brudas ir chemija kemsama i zmogaus kuna (kaip ir daugelis kitu vaistu ir kitokio slamsto), ilgalaikiu rezultatu neduos, ir anksciau ar veliau salutinis poveikis pasireiks.
Mane beria tik ant veido pulingais dideliais. Viska isbandziau, homeopatija, tepalus, net uzkalbejima, ir tyriausi del bakterijoscir nieko. Ka man daryti ka dar issitirti kad suzinoti kodel aip yra. Juk tai problema is vidaus jie nuolat kyla. Jokiu kt nevartoju, vartojau ir dar blogiau su veidu pasidare.
Jau klausiau temoje apie ginekologus, bet nieks neatsake, gal cia bus turinciu patirties ir galinciu padeti
Labai prasau pagalbos ir patarimo gal kuri galetumete patarti nebloga gine Vilniuje, kuri galetu pakonsultuoti ir paskirti hormonu tyrima (problema spuogai, padidejas plaukuotumas) ir nenumotu i viska ranka kaip man iki siol budavo kazkaip labai nesiseka su ginekologem
Labai prasau pagalbos ir patarimo gal kuri galetumete patarti nebloga gine Vilniuje, kuri galetu pakonsultuoti ir paskirti hormonu tyrima (problema spuogai, padidejas plaukuotumas) ir nenumotu i viska ranka kaip man iki siol budavo kazkaip labai nesiseka su ginekologem
QUOTE(martini_girl @ 2011 01 03, 16:35)
Jau klausiau temoje apie ginekologus, bet nieks neatsake, gal cia bus turinciu patirties ir galinciu padeti
Mano ginekologas bent manęs iki šiol nenuvylė-o jau tyrimus visokius daryt iš vis labai mėgsta,jo nuomone būtina nuolat sekti viso organizmo veiklą. Jis yra iš Marijampolės,bet žinau,kad trečiadieniais jis dirba privačiai Vilniuje. Jei norėsite,galėsiu duot kontaktus į až.
QUOTE(egleegle3002 @ 2011 01 04, 09:25)
Mano ginekologas bent manęs iki šiol nenuvylė-o jau tyrimus visokius daryt iš vis labai mėgsta,jo nuomone būtina nuolat sekti viso organizmo veiklą. Jis yra iš Marijampolės,bet žinau,kad trečiadieniais jis dirba privačiai Vilniuje. Jei norėsite,galėsiu duot kontaktus į až.
Buciau labai dekinga uz kontaktus lauksiu i az
Sveikos
Vat norejau pasiteirauti, gal kuri nors nuo spuogu vartojo maca miltelius? Anksciau minejau, kad labai man padejo neem milteliai ir siaip veido prieziura naturaliom priemonem. Padejo, bet ne iki galo, neem valo krauja ir toksinus,o pas mane turbut su hormonais problema, beda, kad mano darbo valandos durnos ir neturiu kada pas gydytojus nueit. Dar nesenai buvau isigijus termini vandeni IVOSTIN - super, padeda, bet po 20lt moket kas dvi savaites (tiek daug naudoju) per brangu. Pasidariau himalaju druskos tirpala (100ml - puse saukstelio druskos), naudoju sviestmedi, o nakciai laseli alyvuogiu aliejaus. Isnyko melynos demes ir t.t., bet jauciu, kad cia laikina. Maca milteliai, kiek radau info ir atliktu tyrimu sutvarko visa hormonu veikla, todel padeda spuogams, + suteikia jegu (tai irgi ne pro sali po ziemos), girdejau, kad Peru gyventojai ja net labai vartoja
Taigi klausimas: gal teko bandyt ir ka nors padejo? Kokie atsiliepimai?
Vat norejau pasiteirauti, gal kuri nors nuo spuogu vartojo maca miltelius? Anksciau minejau, kad labai man padejo neem milteliai ir siaip veido prieziura naturaliom priemonem. Padejo, bet ne iki galo, neem valo krauja ir toksinus,o pas mane turbut su hormonais problema, beda, kad mano darbo valandos durnos ir neturiu kada pas gydytojus nueit. Dar nesenai buvau isigijus termini vandeni IVOSTIN - super, padeda, bet po 20lt moket kas dvi savaites (tiek daug naudoju) per brangu. Pasidariau himalaju druskos tirpala (100ml - puse saukstelio druskos), naudoju sviestmedi, o nakciai laseli alyvuogiu aliejaus. Isnyko melynos demes ir t.t., bet jauciu, kad cia laikina. Maca milteliai, kiek radau info ir atliktu tyrimu sutvarko visa hormonu veikla, todel padeda spuogams, + suteikia jegu (tai irgi ne pro sali po ziemos), girdejau, kad Peru gyventojai ja net labai vartoja
Taigi klausimas: gal teko bandyt ir ka nors padejo? Kokie atsiliepimai?
na ir as pasisakysiu apie spuogus. Labai gaila, kad negalesiu padeti, nes cia receptinis vaistas. kai buvau paaugle, buvau laaabai spuoguota. Ko tik nedariau, net teko is Amerikos atsisiusti vaistu - nieko. Kosmaras kazkoks. Na ir mano mama is tokios senutes gydytojos gavo receptus. Pagamino man tuos vaistus. Ryte tepti veida skysciu ir vakare toks gelsvas skystis. Zinokit po menesio kazkur nieko neliko. Visoms savo draugems, dalinau tuos receptus kad gamintusi, toks vaizdas kad kazkas stebuklingo ivyko. Net paciai keista buvo. Dabar turiu sunu, tai laikau tuos receptus, jei netycia jam uzaugus bus spuogai, zinosiu ka daryti
Na as tai atradau toki visiskai paprasta ir visiems gerai zinoma augala - alijosiu! Jis zinoma neisgydys pastoviai kylanciu spuogu, taciau jei iskyla pavieniai spuogai tai tikrai pats geriausias mano kadanors bandytas dalykas Tik spuogeli reikia teplioti gana daznai, bunant namie tepu kas 20min (tuomet kai lakstau i vonia paziuret kaip "JIS" laikosi ). Ir kas geriausia, kad po spuogelio atsirandantis sasiukas dingsta per diena!(tikrai nemeluoju )
QUOTE(88888 @ 2005 05 03, 09:50)
Reikės ir man turbūt pas gydytoją užsirašyti
Nes atsibodo džiaugtis atvirom bliuzelėm tik vasaros pabaigoje...
Pastebėjau, jog jeigu turėčiau galybybę praustis duše 5 kartus per dieną, bėrimo mažiau būtų... matyt mano krutinės ir nugaros oda riebesnė yra nei veido...
Nes atsibodo džiaugtis atvirom bliuzelėm tik vasaros pabaigoje...
Pastebėjau, jog jeigu turėčiau galybybę praustis duše 5 kartus per dieną, bėrimo mažiau būtų... matyt mano krutinės ir nugaros oda riebesnė yra nei veido...
Man gydyti spuogus, esancius veide ir nugaroje labai padejo rugstinis pilingas, kuri dare Verkiu klinikoje ( vilniuje ). Po pirmos proceduros nezymus pagerejimas jau buvo, bet po trecios proceduros manes bendradarbes jau neatpazino. Taip pagrazejo oda, kad nebereikejo nei pudru, nei krempudru. Visgi rugstys daro stebuklus.
Sveikos,
mane labiausia pastebėjau beria nuo saldumynų, kavos ir alkoholio ir aisku pries mmm.
Man jau arti 30 m., o kas idomiausia paauglysteje ir iki 25 metų iš vis jokiais spuogais nesiskundžiau.
Nuo spuogu labiau padeda vitaminas A/E ir molio kaukes (ivairios, valancios, perku ivairiu firmu)
mane labiausia pastebėjau beria nuo saldumynų, kavos ir alkoholio ir aisku pries mmm.
Man jau arti 30 m., o kas idomiausia paauglysteje ir iki 25 metų iš vis jokiais spuogais nesiskundžiau.
Nuo spuogu labiau padeda vitaminas A/E ir molio kaukes (ivairios, valancios, perku ivairiu firmu)
QUOTE(erikabal @ 2011 02 23, 18:03)
na ir as pasisakysiu apie spuogus. Labai gaila, kad negalesiu padeti, nes cia receptinis vaistas. kai buvau paaugle, buvau laaabai spuoguota. Ko tik nedariau, net teko is Amerikos atsisiusti vaistu - nieko. Kosmaras kazkoks. Na ir mano mama is tokios senutes gydytojos gavo receptus. Pagamino man tuos vaistus. Ryte tepti veida skysciu ir vakare toks gelsvas skystis. Zinokit po menesio kazkur nieko neliko. Visoms savo draugems, dalinau tuos receptus kad gamintusi, toks vaizdas kad kazkas stebuklingo ivyko. Net paciai keista buvo. Dabar turiu sunu, tai laikau tuos receptus, jei netycia jam uzaugus bus spuogai, zinosiu ka daryti
tai bent parasykite tu vaistu pavadinima koks ten parasytas ant ti receptu, bandysim kitaip ji gauti.
sakot sunui panaudosit ta recepta, bet jis juk bus jau senas, irgi naujo reikes, kaip gausit?
Papildyta:
o kas susiduriate su problema, kai beria nuo saules, ta vadinamoji saules alergija