Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai, bėrimai

Žinokit man panašiai nuo vakar ant delnų taip yra ir niežti.. Nežinau ką daryti, daktarė nieko gero nepasakė.. unsure.gif
Atsakyti
O mane pradejo berti kazkur nuo 21, tokiais bjauriais didesniais ir mazesniais pulinukais, smakra, skruostu apacia. Draugas rekomendavo labai gera dermatologe, issityriau hormonus visi padideje, ginekologe rado taip pat negeroviu gimdoje, israse gerti KT, o dermatologe tepamo antibiotiko. KT geriu pora menesiu jokio pagerejimo doh.gif , labai jau hormonai matyt siaucia... g.gif Tiesa antibiotikas gerai veikia, tik sudetyje yra peroksido tai balina patalyne lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ką turėčiau išsitirti, jei man nuolat beria raudonais spuogeliais žemiau smilkinių, tarp ausų ir skruostikaulių? Gal tai gali reikšti kažkokį konkretų negalavimą, nes šiaip skruostų oda normali, net į sausumą.
Atsakyti
QUOTE(FruitSalad @ 2010 03 21, 17:22)
Ką turėčiau išsitirti, jei man nuolat beria raudonais spuogeliais žemiau smilkinių, tarp ausų ir skruostikaulių? Gal tai gali reikšti kažkokį konkretų negalavimą, nes šiaip skruostų oda normali, net į sausumą.

Pagal mano turima "spuogu zemelapi" sios vietos, kaip ir smilkiniai, rodo sutrikusia kepenu veikla.
Atsakyti
Sveiki,

as pastoviai sirgdavau dermatitu, ir man padėjo vienintelis dalykas - soliariumas thumbup.gif
Dabar jau tokių problemų nebeturiu.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 03 22, 20:48)
Pagal mano turima "spuogu zemelapi" sios vietos, kaip ir smilkiniai, rodo sutrikusia kepenu veikla.

Ačiū. Gal galėtumėte čia įkelti tą spuogų žemėlapį?
Atsakyti
As turejau problema su spuogais,anksciau vienas du budavo kai turedavau susirgt,poto pradejau gert kontraceptikus,kai nustojau juos gert pradejo bert,visi zandai spuogoti budavo,aplink lupas,kakta.. o blogiausia kad po ju likdavo randukai,eidavau ir i veido valymus,nepadedavo.Priemones pirkau ir nieko gero..Vel israse kontraceptikus,biski nurimo bet priaugau svorio.. Bet pabandziau toki dalyka kaip Enzimine pilingas-kauke smile.gif Super zinokit. Dariau jau 4 kartus ir man tie spuogai praeina,o kas geriausia tai praeina ir ju palikti randukai smile.gif smile.gif smile.gif deja sios kaukes pati nepadarysi,ja daro salone Difa,Vilniuje. Kiek ten kainuoja ta procedura nezinau, bet Zirmunu mokymo centre,mano drauge mokosi kosmetologijos,jos ja turi nusipirkusios ir daro sia procedura uz savikaina,8lt nes paciom reik ismokt,o poveikis toks pats. Super sis dalykas,net nesitikejau kad man pades ta kauke. Oda lyg kvepuot pradejo bigsmile.gif beto mergaites dar ir veido masaza padaro uz 1lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pilnamete21 @ 2010 04 03, 11:07)
As turejau problema su spuogais,anksciau vienas du budavo kai turedavau susirgt,poto pradejau gert kontraceptikus,kai nustojau juos gert pradejo bert,visi zandai spuogoti budavo,aplink lupas,kakta.. o blogiausia kad po ju likdavo randukai,eidavau ir i veido valymus,nepadedavo.Priemones pirkau ir nieko gero..Vel israse kontraceptikus,biski nurimo bet priaugau svorio.. Bet pabandziau toki dalyka kaip Enzimine pilingas-kauke  smile.gif  Super zinokit. Dariau jau 4 kartus ir  man tie spuogai praeina,o kas geriausia tai praeina ir ju palikti randukai  smile.gif  smile.gif  smile.gif  deja sios kaukes pati nepadarysi,ja daro salone Difa,Vilniuje. Kiek ten kainuoja ta procedura nezinau, bet Zirmunu mokymo centre,mano drauge mokosi kosmetologijos,jos ja turi nusipirkusios ir daro sia procedura uz savikaina,8lt nes paciom reik ismokt,o poveikis toks pats. Super sis dalykas,net nesitikejau kad man pades ta kauke. Oda lyg kvepuot pradejo  bigsmile.gif  beto mergaites dar ir veido masaza padaro uz 1lt  smile.gif

O sis pilingas Enzimine jis smulkus ar stambus ?
Ir ddar vienas klausimukas, o koks adresas tu mokymu,kurie vyksta zirmunuose ?
Atsakyti
Dar pagalvokite apie toki dalyka Ar jus neturite veido erkutes? g.gif Gal but tai tik jums atrodo, kad cia spuogai
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 04 20, 20:14)
Dar pagalvokite apie toki dalyka Ar jus neturite veido erkutes? g.gif Gal but tai tik jums atrodo, kad cia spuogai

o is kur zinoti, kad tai veido erkute 4u.gif
Atsakyti
pas mane ta pati problema
del erkučių.......kosmetologė sakė,kad iš vis tokių nėra,čia tik lietuvos dermatologų išsigalvojimas.....visame pasaulyje niekas apie jokias erkutes nėra girdėjęs mirksiukas.gif
beria mane vidiniais,skausmingais spuogais,kurie nepabalsta,labai retas atvejas,kad iškyla pūlinukas.Kol gėriau kontraceptines,paberdavo mažiau,bet nustojus vartoti,beria veidą,nugarą,krūtinę....geriu nakvišų aliejų,bet poveikio jokio nematau,o KT nebegaliu vartoti,nes pradėjo šlubuoti širdelė verysad.gif
Atsakyti
Nuo giluminių, skaudžių spuogų padeda "Baneocin" tepalas. Gydymui dar tinka manuka medaus kompresai, arbatmedžio eterinis aliejus (juo tepti tik problemines vietas ir saugoti akių sritį), puiklapio aliejus. Kasdienei spuoguotos odos priežiūrai tinka juodasis Afrikos muilas (įvairiai odai, gydo acne, tinka makiažo plovimui ir t.t.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadeja: 05 gegužės 2010 - 09:26