QUOTE(Erika_v @ 2007 04 02, 14:18)
Neturiu dideliu problemų, tačiau nesuprantu iš kur mane beria. Pradžioje buvo tik nugara, vis galvodavau kad čia na būna kad bėria nugaryte, nes nepasiekiame išsivalyti ją, tačiau aš visada kruopščiai viską susitvarkau ir nė velnio. Atsirado ant rankų o dabar yra ant žandukų kraštų, ties antakiais. Tai nėra pastebimas labai dalykas, tačiau tokie mažučiai mažučiai spuogiukai, paraudę. Galima spausti, išspaudi bet tokie nespaudžiami jie. Ar gali būti kad nuo kažkokio maisto mane beria? Riebaus ar pan.?
Valiausi kūną, tvarkiausi jį, bet vistiek yra. Toks vaizdas kad gal čia iš vidaus kažkas eina.
Gal kas susidūrėte su tuom.
man po gimdymo irgi spuogai ant kūno pradėjo kilti. iš pradžių vienas ant kojos, u-gijo, išnyko. vėliau kitas ant rankos. dabar yra ant pilvo ir kojos.
iš pradžių atsiranda raudona dėmelė, vėliau jos viduryje balta viršūnėlė, bet niekaip neišsispaudžia.
o tuo pačiu metu ir herpesą gydžiausi. tris savaites mane kamavo. vos užsitraukia pūslės ant viršutinės lūpos, pūsleliū kolonija ant apatinės atsiranda. atrodžiau baisiai, o ir perštėjo labai. praėjo tik kai pradėjau gerti acic tabletes.
tai gal ir spuogai tie nuo hormonų disbalanso, imunitetas susilpnėjęs?
KT niekad nevartojau.