Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai, bėrimai

QUOTE(Hytka @ 2014 10 06, 13:47)
Aciu. Paskaiciau. Nu tikrai ir pas mane ta Candida kamuoja (moteriskuose "galuose"). Galvojau, kad zarnyne jos vieta ir ji ten nieko blogo nepridarys. Pasirode ji pas mane per pirma nestuma, po antro nestumo kartojosi kas menesi sad.gif Kazkiek apsigydziau, pries keleta menesiu pradejau gerti Schüssler druskas, Nr.3, 4 ir 5. Pavartojus menesi nebesiakrtoja, tfu tfu tfu...

Juk visos ligos del netvarkingo zarnyno ir negeros jo veiklos. Kol zarnyne nebus tvarkos, tol kamuos spuogai, berimai, pienliges ir kitos ligos. Cukrus juk maitina candida todel bakteriju balansas negeras, geruju bakteriju daug maziau, candida ima bujoti. O dar del negeros mitybos duginasi ir puvimo bakterijos, tada ir pilvo putimai, raizymai ir kiti nemalonumai. Zodziu, ismetus is mitybos cukru visomis formomis ir miltiniu (viska, kad is grudu, nes jie visi genetiskai modifikuoti) baigiasi bedos, bedeles. As labia daug bedu sisitvarkiau pradejusi maitintis normaliu maistu o ne cukrum, krakmolu ir miltiniais.
Kas del berimu ir spuogu, tai daznai pieno produktai sukelia uzdegima organisme, man teko ir jo atsisakyti, kad oda pilnai issivalytu. Ir ne tik spuogai baige kilti, dar ir psoriaziniai dariniai dingo. Po to ivedziau I mityba varske su grietine, lyg ir nekilo spuogai ir zarnynas gerai reagavo I juos, bet po to labia isismaginau ir per daug emiau ju vartoti, tad vienas kitas spuogas vel pasirode. Dabar vel nutraukiau pieniskus. Cukru ir krakmolo, grudiniu, nevartoju iki siol.
Jei kas pries pusantru metu man butu asakes, kad astma ir nuolatiniai bronchitai bei persalimo ligos del mitybos, buciau pagalvojusi, kad kazkam su galva negerai:) Bet, kai viska issigydziau nutraukus minetus dalykus, tvirtai zinau, kad tik mityba ir sveikas zarnynas sutvarko visas bedas. Net policictines kiausides bei nevaisinguma veikia cukraus perteklius mityboje ir grudu/glitimo vartojimas.
Dar sitas straipsniukas naudingas
http://www.homosanit...nynas_pralaidus
As uzsilopiau zarnyna ir nustojau pastoviai sirgti ir lakti antibiotikus, net slogos nesu turejusi per pusantru metu.
Atsakyti
O ka tu pvz. pusryciams valgai? Pietums ir vakarienei sugalvociau ka galima be cukraus, pieno ir miltu valgyti, bet pusryciams fantazijos truksta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2014 10 06, 13:04)
O ka tu pvz. pusryciams valgai? Pietums ir vakarienei sugalvociau ka galima be cukraus, pieno ir miltu valgyti, bet pusryciams fantazijos truksta...  ax.gif

As irgi turejau pienlige. Ieskojau labai daug info ir galiu pasakyt, kad labai svarbu naudoti probiotikus, per visus galus smile.gif. Jogurtai, probiotiku ovules, probiotikai piliulemis (sudetis kuo ivairesne, nes ne visi probiotikai vienodai igalus kovoti su candida ir kurti normalia zarnyno ir maksties terpe).
Jei norite, galiu atsiusti nuorodas i mokslinius tyrimus apie tai.
Del mitybos Nidulia viska pasake, tai nesikartosiu.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 10 06, 14:47)
As irgi turejau pienlige. Ieskojau labai daug info ir galiu pasakyt, kad labai svarbu naudoti probiotikus, per visus galus smile.gif. Jogurtai, probiotiku ovules, probiotikai piliulemis (sudetis kuo ivairesne, nes ne visi probiotikai vienodai igalus kovoti su candida ir kurti normalia zarnyno ir maksties terpe).
Jei norite, galiu atsiusti nuorodas i mokslinius tyrimus apie tai.
Del mitybos Nidulia viska pasake, tai nesikartosiu.

Atsiuskite smile.gif
Atsakyti
as pusryciu nevadinu pusryciais, gal todel paprasciau:) Tiesiog valgymas. Keli kiausiniai ant lasinuku pakepti ar skystai virti ir megstamu darzoviu kanelis. Arba prisiplesau ivairu salotu, ipjaustau virta kiausa, sudytos lasisos, alyvuogiu imetu ir paslakstau alyvuogiu aliejumi, labia sotus patiekalas. Pirmam valgymui laisvai galiu ir kotleta valgyti su salotomis. Siuo metu uzsedau briuselio kopustelius ir sparagines pupeles, paskaninu sviestu. Briuseliai ir sparagines, saldytuose pakiukuose kur buna. Maxeje reikia pagaudyti akcijas, buna 25% nuolaida, tada prisikemsu pilna saldikli briuseliu, sparaginiu, brokoliu.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 06, 17:00)
as pusryciu nevadinu pusryciais, gal todel paprasciau:) Tiesiog valgymas. Keli kiausiniai ant lasinuku pakepti ar skystai virti ir megstamu darzoviu kanelis. Arba prisiplesau ivairu salotu, ipjaustau virta kiausa, sudytos lasisos, alyvuogiu imetu ir paslakstau alyvuogiu aliejumi, labia sotus patiekalas. Pirmam valgymui laisvai galiu ir kotleta valgyti su salotomis. Siuo metu uzsedau briuselio kopustelius ir sparagines pupeles, paskaninu sviestu. Briuseliai ir sparagines, saldytuose pakiukuose kur buna. Maxeje reikia pagaudyti akcijas, buna 25% nuolaida, tada prisikemsu pilna saldikli briuseliu, sparaginiu, brokoliu.

Aisku, aciu. Pusryciai sitie greitai nepasigamina wink.gif
Atsakyti
man spuogus, dermatitą, egzemą maistas labai įtakoja. Dermatito ir egzemos atsikračiau atsisakiusi pieniškų, gliuteno, kiaušinių, mėsos iš principo nemėgstu ir jos nenoriu, tai net nežinau, ar ji tokius dalykus lemia, nes tiesiog jos nevalgau. Automatiškai nelikus miltų neliko ir saldumynų - visokių keksiukų, pyragėlių ir t.t., tai nebėra mityboje ir cukraus. O spuogų atsiradimui tikras peilis yra juodas šokoladas, kad ir koks geras jis būtų ir kad ir kiek daug procentų, o jei jau chalva pasmaližiauju retkarčiais tai amen doh.gif Žodžiu kaip man norint normalią odą turėti tai iš mitybos visi saldumynai, pusfabrikačiai ir t.t. privalo būti panaikinti, namuose gamintas natūralus maistas: daug daržovių, žalumynų, vaisių, ankštinių, grikių, ryžių. Dar beje labai jaučiasi, jei prastesni aliejai būna, pvz kur nors kavinėje bulvinių blynų riebesnių suvalgius irgi visokių negerumų atsiranda, kadangi bulves puikiai toleruoju tai belieka riebalus kaltint, matyt ten ant kokių palmių ar rapsų kepa doh.gif Arba ten kokių nors nesąmonių prideda dar į patiekalus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2014 10 07, 09:59)
Dar beje labai jaučiasi, jei prastesni aliejai būna, pvz kur nors kavinėje bulvinių blynų riebesnių suvalgius irgi visokių negerumų atsiranda, kadangi bulves puikiai toleruoju tai belieka riebalus kaltint, matyt ten ant kokių palmių ar rapsų kepa  doh.gif Arba ten kokių nors nesąmonių prideda dar į patiekalus  doh.gif

Trečio naudojimo riebalai + gliutomatas vietoj druskos... Štai jums ir spuogų veisykla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2014 10 06, 13:52)
Atsiuskite smile.gif

Pieliges temoje papostinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2014 10 07, 09:59)
O spuogų atsiradimui tikras peilis yra juodas šokoladas, kad ir koks geras jis būtų ir kad ir kiek daug procentų,

Nu viskas aisku dabar is kur cia pas mane pasirode grazuoliu, pasmaliziavau siuo geriu ir se tau boba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 09, 22:09)
Nu viskas aisku dabar is kur cia pas mane pasirode grazuoliu, pasmaliziavau siuo geriu ir se tau boba doh.gif

pas mane nuo jo tokie šlykštukai gilūs ir skausmingi užauga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2014 10 09, 23:36)
pas mane nuo jo tokie šlykštukai gilūs ir skausmingi užauga  doh.gif

Tai va tokius ir uzsiauginau doh.gif Truputi isijauciau per daug I sokolada juoda. Geras, naturalus, bet vistiek tai sokoladas. Kad ji kur velnias. Siandien "saldus Majai" taip viliojo 92% sokoladas, bet pasakiau sau stop.
Atsakyti