QUOTE(Hytka @ 2014 10 06, 13:47)
Aciu. Paskaiciau. Nu tikrai ir pas mane ta Candida kamuoja (moteriskuose "galuose"). Galvojau, kad zarnyne jos vieta ir ji ten nieko blogo nepridarys. Pasirode ji pas mane per pirma nestuma, po antro nestumo kartojosi kas menesi Kazkiek apsigydziau, pries keleta menesiu pradejau gerti Schüssler druskas, Nr.3, 4 ir 5. Pavartojus menesi nebesiakrtoja, tfu tfu tfu...
Juk visos ligos del netvarkingo zarnyno ir negeros jo veiklos. Kol zarnyne nebus tvarkos, tol kamuos spuogai, berimai, pienliges ir kitos ligos. Cukrus juk maitina candida todel bakteriju balansas negeras, geruju bakteriju daug maziau, candida ima bujoti. O dar del negeros mitybos duginasi ir puvimo bakterijos, tada ir pilvo putimai, raizymai ir kiti nemalonumai. Zodziu, ismetus is mitybos cukru visomis formomis ir miltiniu (viska, kad is grudu, nes jie visi genetiskai modifikuoti) baigiasi bedos, bedeles. As labia daug bedu sisitvarkiau pradejusi maitintis normaliu maistu o ne cukrum, krakmolu ir miltiniais.
Kas del berimu ir spuogu, tai daznai pieno produktai sukelia uzdegima organisme, man teko ir jo atsisakyti, kad oda pilnai issivalytu. Ir ne tik spuogai baige kilti, dar ir psoriaziniai dariniai dingo. Po to ivedziau I mityba varske su grietine, lyg ir nekilo spuogai ir zarnynas gerai reagavo I juos, bet po to labia isismaginau ir per daug emiau ju vartoti, tad vienas kitas spuogas vel pasirode. Dabar vel nutraukiau pieniskus. Cukru ir krakmolo, grudiniu, nevartoju iki siol.
Jei kas pries pusantru metu man butu asakes, kad astma ir nuolatiniai bronchitai bei persalimo ligos del mitybos, buciau pagalvojusi, kad kazkam su galva negerai:) Bet, kai viska issigydziau nutraukus minetus dalykus, tvirtai zinau, kad tik mityba ir sveikas zarnynas sutvarko visas bedas. Net policictines kiausides bei nevaisinguma veikia cukraus perteklius mityboje ir grudu/glitimo vartojimas.
Dar sitas straipsniukas naudingas
http://www.homosanit...nynas_pralaidus
As uzsilopiau zarnyna ir nustojau pastoviai sirgti ir lakti antibiotikus, net slogos nesu turejusi per pusantru metu.