Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai, bėrimai

Sveikos!
Jus apsisviete, gal padesite, patarsite nuo ko pradet... Jau ilgas laikas mane stipriai beria katos ir smakro srityje, spuogai kaip uzsikimse poros, ne kaip paaugliniai. Yra ir perioralinio dermatito pozymiu. Kiek skaiciau, tai cia turetu buti zarnyno bedos. Kaip pradeti reguliuotis mityba? Kaip atrasti, kas dirgina ir netinka mano organizmui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hytka: 03 spalio 2014 - 10:44
QUOTE(Hytka @ 2014 10 03, 10:41)
Sveikos!
Jus apsisviete, gal padesti, patarsit nuo ko pradet... Jau ilgas laikas mane stipriai beria katos ir smakro srityje. Kiek skaiciau, tai cia turetu buti zarnyno bedos. Kaip pradeti reguliuotis mityba? Kaip atrasti, kad dirgina?

Pirmiausia ka gydytojai man uzdraude valgyti : sokoladas, cipsai, riebus suris, pienas, zemes riesutai, alus...
Bet cia tik baziniai. Visiskai ne faktas, kad situ produktu isemimas jums pades. Man nedare jokio poveikio.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 10 03, 11:44)
Pirmiausia ka gydytojai man uzdraude valgyti : sokoladas, cipsai, riebus suris, pienas, zemes riesutai, alus...
Bet cia tik baziniai. Visiskai ne faktas, kad situ produktu isemimas jums pades. Man nedare jokio poveikio.

Sokolado pora skilteliu ir pieno stikline suvalgau ir isgeriu kiekviena diena. Alus, cipsai, suris, zemes riesutai buna, kad suvalgau, bet retai. Reiks piena ir sokolada pradziai mesti lauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2014 10 03, 10:47)
Sokolado pora skilteliu ir pieno stikline suvalgau ir isgeriu kiekviena diena. Alus, cipsai, suris, zemes riesutai buna, kad suvalgau, bet retai. Reiks piena ir sokolada pradziai mesti lauk smile.gif

Dar kava, beje.
As manau, geriausia stebeti, kokiu produktu suvalgius ima labiau berti. Galima net uzrasus vesti ax.gif ir bandyti surasti atitikimus tarp maisto ir spuogu paumejimo.

Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 10 03, 12:03)
Dar kava, beje.
As manau, geriausia stebeti, kokiu produktu suvalgius ima labiau berti. Galima net uzrasus vesti  ax.gif ir bandyti surasti atitikimus tarp maisto ir spuogu paumejimo.

O kada pasirodo reakcija, jei kas netinka? Kada stebeti? Kita diena?
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2014 10 03, 11:12)
O kada pasirodo reakcija, jei kas netinka? Kada stebeti? Kita diena?

Man rodos Nidulia gali patarti tongue.gif.
Man maistas nekeite nieko.
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 10 03, 12:36)
Man rodos Nidulia gali patarti tongue.gif.
Man maistas nekeite nieko.

O kur buvo beda pas tave? Aisku, jei ne paslapis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hytka @ 2014 10 03, 11:46)
O kur buvo beda pas tave? Aisku, jei ne paslapis  blush2.gif

As manau, kad genetika lemia. Mes gimstam skirtingi, todel vieniems ir padeda tik mesti rukyti, kitiems laikytis paleo, o kitiems tik amzius smile.gif.

Man blogejo ir blogejo,o sarasas priemoniu, kurias naudojau - begalinis. Pradedant nuo vaistu, baigiant arbatu gerimais, pagal ajurveda, dietomis ir zarnyno valymu.
Padejo galiausiai KT.
Jau kokius 5-6 metus neturiu spuogu isvis. Nepriklausomai nuo to, geriu KT ar ne.

Jei kazkam padeda maisto derinimas - labai gerai. Sutaupys ir laiko ir pinigu smile.gif.
Atsakyti
Bandysiu. Nezinau, tik ar valios uzteks, kai vyras salia vis skanumynus valgo. Nors man paskutiniu metu saldumynai jau tiek nebetraukia, kartais valgau tik del iprocio ar del kompanijos vyrui. O tas yra blogai. Reik mesti tai daryti...
Buvau ir as pas daktara, o jis viska nurase stresams ir jokio gydymo nepaskyre sad.gif
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2014 10 03, 11:12)
O pvz iš ko susideda Jūsų racionas, kokie patiekalai? Ką darbe valgote? Mane sudomino tas dalykas, bet sunkiai sugalvoju, kuo pakeisti, ir kokia turi būti mityba.  smile.gif

ivairus racionas, ivairus produktai, isskyrus netinkamus. Butu paprasciau, jei eitumet I paleo tema, ten ir receptais merginos dalinasi ir pasveikimo istorijomis. Jums paciai bus paprasciau atsirinkti.

Hytka, kelis puslapius paskutinius paskaitykit, ten trumpai parasiau kas sukelia spuogus.
Jei tikrai norima isspresti problema, valios uzteks. Kai man buvo problema, tai pakako valios, nors buvau ziauri saldumynu edike.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 03, 19:31)
ivairus racionas, ivairus produktai, isskyrus netinkamus. Butu paprasciau, jei eitumet I paleo tema, ten ir receptais merginos dalinasi ir pasveikimo istorijomis. Jums paciai bus paprasciau atsirinkti.

Hytka, kelis puslapius paskutinius paskaitykit, ten trumpai parasiau kas sukelia spuogus.
Jei tikrai norima isspresti problema, valios uzteks. Kai man buvo problema, tai pakako valios, nors buvau ziauri saldumynu edike.

aciu uz ats thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 03, 19:31)

Aciu. Paskaiciau. Nu tikrai ir pas mane ta Candida kamuoja (moteriskuose "galuose"). Galvojau, kad zarnyne jos vieta ir ji ten nieko blogo nepridarys. Pasirode ji pas mane per pirma nestuma, po antro nestumo kartojosi kas menesi sad.gif Kazkiek apsigydziau, pries keleta menesiu pradejau gerti Schüssler druskas, Nr.3, 4 ir 5. Pavartojus menesi nebesiakrtoja, tfu tfu tfu...
Atsakyti