Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai, bėrimai

QUOTE(Muscade @ 2014 07 29, 10:21)
Sveikos merginos, turiu problemele su nugara, ji isberta istisus metus, kartais daugiau, kartais maziau. Nesuprantu dar, kas tai itakoja. Ir sveiciu, ir su spiritu tepu, ir vasara sauleje padeginu. Ir vandens nenazai usgeriu. Ar turi kazkas tokia beda? Kaip kovojat su tuo?                                  Ir dar klausimelis, ant uzpakalio turiu gilumini spuoga, kuris matosi ir man nepatinka. Kokie salinimo budai? Ar chirurgas ispjautu? Ar isvis tokius mazus pjauna?

maistas - 1.saldumynai (viskas kur yra cukraus), 2.miltiniai, 3.pieno produktai.
Man pakako nuimti pirmus du, kad visi spuogai dingtu, kitiems reikia ir pieno produktus nuimti, nes netoleruoja pieno baltymo. O dazniausiai uzdegima (spuogus) sukelia angliavandeniu perteklius (cukrus, miltiniai)
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Galbūt kam nors padės mano patarimai renkantis kosmetiką spuoguotai odai. smile.gif
Taip, man 21 ir nuo 16 metų vargina spuogai. Vis dar jų turiu. Palyginus būklę prieš 2 metus ir dabar - tikrai geriau. Bet kokiu atveju, galutinai priežastį pašalino tik kontraceptikai. Vartojau metus - visi net klausė ką dariau, ką naudojau smile.gif .. bet nusprendžiau, kad tai nuodas ir reikia toliau ieškoti kitų būdų. Ir per tiek metų galiu parekomenduoti kosmetiką, kuri man padėjo, o kurios geriau nebandyti.
DUAC gelis - mano odą pradžioje džiovino, naudojau kas antr
Atsakyti
uoj, netyčia išsiunčiau smile.gif tęsiu toliau:
DUAC GELIS - tikrai padėjo, veiksmingas. Tačiau tik laikinai, ir pradžioje patariu naudoti kas antrą vakarą , kol oda pripras, nes gali džiovinti.
BIODERMA MICELINIS VANDUO - gera priemonė. nuvalo nešvarumus, nesausina, o riebius plotus maloniai atgaivina. (mano oda mišri)
BIODERMA SEBIUM SERUM - nieko ypatingo. Iš pradžių pasirodė geras produktas, bet vėliau šiek tiek kimšo poras, atsirado inkštirų, kurių anksčiau nebuvo.
BIODERMA PHOTODERM AKN SPRAY SPF30 - nepatiko. nebėrė, nedirgino, tačiau vasarai per sunkus. lipnus pojūtis pasitepus, per riebus riebiai ir mišriai odai. manau tiktų sausiaodėms ar normaliai odai.
BIODERMA AI - kimšo poras, jokio pagerėjimo
BIODERMA SEBIUM FOAMING GEL - neblogas, gerai putoja, nesausino odos
URIAGE RESTRUCTURANT - labai patinka. šaltuoju sezonu nepakeičiama priemonė. nedirgina, puikiai drėkina, gerai susigeria, mažina raudonumą
URIAGE HYSEAC KREMAS SU AHA - gerai toleruojamas, neblogas, tačiau nepatiko, nes nusirutuliodavo, visiškai netinka jei noriu pasidažyti ar pamaskuot trūkumus
URIAGE HYSEAC KREMINIS PRAUSIKLIS - gerai putoja, nedžiovina, patinka
URIAGE HYSEAC MAT- nepatiko, nes matinės odos vasaros metu tikrai nepadarė, greit matėsi blizgesys T zonoje
ANNA LOTTAN SAUSINANTIS ŽOLIŲ LOSJONAS - nepatiko, nes mažai džiovina, ypač jei didesnis spuogelis.. ir juo galima teptis tik nakčiai ar pasilikt namie vienam - labai matosi odos, lyg molis, toks rudas
CLINIQUE ANTI-BLEMISH SOLUTIONS CLINICAL CLEARING GEL - žymiai labiau patiko nei annos lotan. kaina kandžiojasi, bet naudojant tik lokaliai, visai ilgam užtenka smile.gif ir tikrai greit padžiovina spuogelius, patiko. 2 kart pirkau
CLINIQUE ANTI - BLEMISH SOLUTIONS CLEARING CONCEALER - tikrai neblogai maskuoja. tik greit džiūna, toks labai matinis, todėl sunkiau neįgudus pradžioje maskuoti problemines vietas, bet šiaip vertas dėmesio, nes nekimšo porų ir ilgai laikosi
IWOSTIN - turėjau prausiklio ir kremo mėginėlio serijai nuo spuogų. nepatiko niekas. kažkaip dirgino
IMEX TEPALAS - antibiotinis, receptinis. Galima ilgiau naudoti, jokio džiovinimo. Iš pradžių atrodė, kad jokio poveikio. Nei gydo, nei gadina. Bet naudoju jau 3 mėn ir manau oda apsitvarkė.
MOLIO KAUKĖ - kogero vienintelė ir natūrali kaukė, kurią kartais naudoju ir ji nedirgina odos. Perku molio miltelius, pati sumaišau su vandeniu ir tepu ant veido
EVERYDAY MINERALS MINERALINĖ PUDRA - gera mineralinė pudra, tikrai gražiai pasiskirsto, pamaskuoja ir tikrai nekemša porų.
AVENE CLEANANCE GEL - tikrai geras. gerai nuprausia nešvarumus, netempia odos
AVENE TRIACNEAL KREMAS - visiškai nepatiko. toks jausmas, tik pablogino odos būklę
VICHY NORMADERM GELINIS PRAUSIKLIS - nepatiko. labai stiprus , džiovino riebią odą net vasarą (apie žiemą net nekalbu)
ZENIAC LP FORT - nepatiko, nes tikrai nepadėjo, o tik dirgino ir taip jautrias bei pažeistas vietas. per stipri priemonė sakyčiau, dirginanti

apie Avon, Mary Kay, Clean& Clear net nekalbu. manau tokios priemones tik sugadinti gali oda. Aisku kiekvienam individualiai, bet bent jau as kazkada seniai esu bandziusi ir po kurio laiko oda tapo nuseta giluminiais spuogais..

Parašiau priemones, kurias esu naudojusi ir prisiminiau. Būtų labai smagu išgirsti ir jūsų patarimų , kas labiausiai padėjo smile.gif

naujausi pirkiniai:
NYX CONCEALER IN A JAR (ŽALIAS) - porą kartų panaudojus ne itin patiko, nes tikėjausi didesnio maskavimo, o daugiau paėmusi matosi žalumas :/
O.D.A BALZAMAS ODAI - dar nebandžiau, bet tikiuosi, kad bus geras smile.gif
BIODERMA SEBIUM MAT - taip pat kolkas nebandžiau, galėsiu parašyt atsiliepimus vėliau smile.gif

Atsakyti
O viespatie, kiek priemoniu doh.gif O ne paprasciau susitvarkyti mityba ir netureti spuogu - daug pigiau ir sveikiau.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 08 14, 20:25)
O viespatie, kiek priemoniu  doh.gif  O ne paprasciau susitvarkyti mityba ir netureti spuogu - daug pigiau ir sveikiau.

drinks_cheers.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TrysKapeikos: 14 rugpjūčio 2014 - 20:54
QUOTE(Nidulia @ 2014 08 14, 20:25)
O viespatie, kiek priemoniu  doh.gif  O ne paprasciau susitvarkyti mityba ir netureti spuogu - daug pigiau ir sveikiau.

Priemones naudotos per N metu. Tikrai dabar tiek neturiu. Dabar naudoju 4 priemones. O visos savo istorijos nepasakojau, bet mityba tikrai priziuru, sokoladu nevalgau, pieno produktu vengiu, gazuotu gerimu negeriu. Aisku buna isimciu, bet retai. Ne mityboje reikalas manau, nes beria mane vistiek. Gal tada turit atsakyma, kodel vartojus KT ir pajutusi pegerejima, dietu jokiu galejau nesilaikyt, valgyt sokoladus ir nesveika maista, o oda buvo ideali? smile.gif) g.gif tongue.gif
Atsakyti
Gal kas bandė Dukrej ir Bioderma šampūnus ir tepaliukus - labai stiprus to tepalo sieros kvapas - ar jūsų neerzina?
Atsakyti
QUOTE(iceee @ 2014 08 14, 21:27)
Priemones naudotos per N metu. Tikrai dabar tiek neturiu. Dabar naudoju 4 priemones. O visos savo istorijos nepasakojau, bet mityba tikrai priziuru, sokoladu nevalgau, pieno produktu vengiu, gazuotu gerimu negeriu. Aisku buna isimciu, bet retai. Ne mityboje reikalas manau, nes beria mane vistiek. Gal tada turit atsakyma, kodel vartojus KT ir pajutusi pegerejima, dietu jokiu galejau nesilaikyt, valgyt sokoladus ir nesveika maista, o oda buvo ideali? smile.gif) g.gif  tongue.gif

Kokius KT gerei?
As geriau Yarina ir jie tik apmazino problema, taciau iki galo nepadejo. Po diane35 spuogai visiskai isnyko ir nebegrizo net nebegeriant KT smile.gif. Nereikia nei jokiu priemoniu spuoguotai odai naudot, naudoju eilini prausikli ir drekinamaji krema n metu smile.gif.
Beje, dietos man irgi nepadejo, buvo padejes arbatos misinys spuoguotai odai, bet maukiau litrais ir poveikis truko apie 4 savaites. Visokie tepalai irgi veikdavo tik trumpam ir deja, nezymiai rolleyes.gif .
Atsakyti
TIELPRIEMONIU IR AS NAUDOJO KAZKADA...
viskas susitavrke po gero kosmetologo, odos valymo rugstimi ir kosmetologes parinkto fluido veidui, viskas. nei vieno neo vieno spuogelio net tom dieno....
vonioje tik prausiklis, fluidas ir dieninis kremas..... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Papasakosiu ir aš savo istoriją. Visada turėjau spuogų, veido oda užteršta. Paauglystėje bandydavau aibes priemonių, dariausi veido valymą... netgi antibiotikus gėriau, buvo išrašiusi dermatologė.
Rūkiau, vartodavau nemažai alkoholio. tongue.gif kontraceptikų gyvenime nesu gėrusi...
Dabar mečiau rūkyti, tai žymus pagerėjimas. Man 28. Be bandelių ir saldumynų gyvenimas nemielas, kaip be ir pieno produktų... smile.gif
Atsakyti
bandelių ir saldumynų gyvenimas nemielas, kaip be ir pieno produktų o su spuogais ir kitomis ligelemis, kurias sukelia sis niekmaistis, miela gyventi? Seniai irodyta, kad cukrus ir glitimas organizme sukelia uzdegimus, kurie ir islenda ivairiomis pasekmemis - spuogai, sanariu skausmai, nutukimas, psoriaze, grybelines ligos, diabetas, kraujagysliu ligos, nevaisingumas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 01, 17:52)
bandelių ir saldumynų gyvenimas nemielas, kaip be ir pieno produktų o su spuogais ir kitomis ligelemis, kurias sukelia sis niekmaistis, miela gyventi? Seniai irodyta, kad cukrus ir glitimas organizme sukelia uzdegimus, kurie ir islenda ivairiomis pasekmemis - spuogai, sanariu skausmai, nutukimas, psoriaze, grybelines ligos, diabetas, kraujagysliu ligos, nevaisingumas ir t.t.

as noreciau pamatyti tuos irodymus. ax.gif
Ypac kas susije su vaisingumu. Gal turite nuorodu?
Atsakyti