QUOTE(CarpeDiem @ 2014 02 17, 20:04)
Gerai, jei jus nusisukinejote nuo mano klausimu,taip ir nepasisakete del jaunatvisku spuogu ir t.t. tai as kitaip bandysiu paklausti.. Gerai, tai man reiskia buvo prastai veikiantis zarnynas, disbalansas.. net nepakeitus mitybos - susidare balansas?! Tai kokia man diagnoze parasyt galima? Ir dar vel ta savo vyra prikisiu, jam disbalansas teses 15m, ir staiga susitvarke, nieko nedarius. Valio!!
Na, jau pavargau
Pabaigai,visgi tiems, kuriuos
kankina acne siulau isbandyti exposed.Man ir vyrui tikrai padejo.
Tai tiek, norejau tik pagelbeti remdamasi savo patirtimi
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 02 17, 20:11)
Man rodos minejau, kad isbandziau viska. Laikiausi grieztos dietos 1,5 m , kartu geriau arbata gerinancia virskinima ir atseit padedancia nuo spûogu.
Man dieta nepadejo
.
O KT padejo. Dabar nei pas dermatologus vaikstau, nei KT geriu, nei maukiu litrais zoliu arbatas, o oda puiki
.
Man kyla ispudis, kad jus esate isikibusi savos tiesos ir nenorite pripazinti, kad ne visada tai veikia. Nors mano atvejis kuo puikiausiai tai irodo.
Beje, as neneigiu, kad maistas turi itakos, tik deja ne visiems. Kazkam padejo kavos atsisakymas?
As niekada gert nebuvau pradejus, alia spuogai vistiek eme kilt paauglystej
.
Merginos, nereikia elgtis kaip
. Jūs visos esat teisios savaip
Kadangi teko studijuoti chemiją, dabar studijuoju mediciną, tenka panaudoti tai ką davė aukštasis mokslas - žinias ir
kritinį mąstymą Kaip minėjau anksčiau, kiekvienas atvejis yra individualus ir tik gerai pažinodamas save ir savo vidų, galėsi padėti sau. Vienos rinksis lengvesnį kelią (vaistai, KT ar pan), kiti - sunkesnį: savęs stebėjimas, pažinimas, atsirinkimas kas tinka, kas ne. Tai tikrai sunku, reikalauja daug laiko, valios ir kantrybės. Be to, paskutiniu metu atsirado labai daug informacijos ir dažnai prieštaringos. Patys gydytojai dažnai būna skirtingose pusėse ir nesutaria dėl vieno ar kito gydymo būdo. Mes tik galime paimti tą info, atsirinkti kas tinka, kas ne( čia sunkiausia) ir arba naudoti arba ne.
Beje, šiek tiek paprieštarausiu nidulia'i: ne visada žarnyno sutrikimai yra spuogų atsiradimo priežastis. Pirmiausiai, viskas kas patenka į mūsų kraują, nunešama į kepenis. Kepenyse sulaikomas visas/ beveik visas brudas. Tai kaip didelis filtras. Todėl, jei kepenų veikla bus sutrikusi, tai irgi gali būti spuogų atsiradimo priežastis. Tiesiog bet kokio organo funkcijos sutrikimas gali lemti vieną ar kitą disbalansą. Tai ali turėti įtakos genai, vaikystės ligos, aplinka, maistas, kuriuo maitinamės. Ir tai atsitinka ne per dieną ar mėnesį. Vėžys- ko gero būtų, geriausias pavyzdys. Ko trūksta mūsų dabartinėje medicinoje - tai kad gydomos pasekmės, nėra prevencijos ir gydoma tik viena dalis, nežiūrint į žmogų kaip į sistemą ir taip kaip veikia VISOS šios sistemos dalys.
Pabaigai - jei turėsit laiko, pasidomėkit tokiu dalyku kaip biomechanika. Labai verta pastudijuosi dėl savo sveikatos.