QUOTE(*vandene* @ 2014 02 08, 15:16)
Mane kankino nuo paauglystes. Man itakos turejo netinkama mityba, sumazinus grudu ir miltiniu patiekalu vartojima berimas isnyko. Ateity ju visai atsisakysiu. Vistiek reikia surasti priezasti kas sukelia berima, siaip sau neatsiranda
Papildyta:
O priemones padeda laikinai. Pabandyk visai nenaudoti, vistiek islis spuogai
Papildyta:
O priemones padeda laikinai. Pabandyk visai nenaudoti, vistiek islis spuogai
Musu atveju priemones padejo labai daug, jokiu budu negaliu sakyti, kad rezultatas laikinas. Dabar kremus naudoju tik kartais, kai noriu isvalyti oda, ar atsirado koks spuogelis, kuris dazniausiai pasirodo kai as pati primaigau veida, ar pries mm.
Vel griztant prie tos pacios netinkamos mitybos. Na, visgi lieku prie nuomones, kad netinkama mityba nera spuogu atsiradimo priezastimi, bet netinkamai maitinantis gali ju tiesiog padaugeti! Sutinku, kad pavieniais atvejais nuo kazkurio maisto kai kam gali pablogeti odos bukle, bet bendrai paemus to tyrimai neparodo.
Dazniausiai spuogai atsiranga paauglysteje, kodel? Visi pradeda netinkamai maitintis?Nes prasideda brendimo laikotarpis, hormonu pusiausvyra sutrinka, gaminamasi daugiau riebalu. Vieni turi vienokia oda, kiti kitokia. Nuo, to daug kas priklauso irgi. Beje, man paauglystebe tokiu bedu nebuvo. O atsirado tik pries 30metus. Nors mityba nepasikeite. O gi ju priezastis bakterine. Tai yra acne, kuri gyvena musu odoje. Ir negydoma acne gali testis metu metais. O isgydus, nebesikartoja. Tokiu atveju, ir man ne mityba reikejo tvarkyti, o veido oda. Turiu drauge, kuri valgo "viska is eiles"(taip sakant), miltai, riebi grietine ir t.t. oda jos puiki. O mes prisilaikom, pieno visai nevartojam, miltiniu patiekalu retai.
Beje, nereikia pamirsti, kad spuogai atsiradimui turi itakos ir genai.
Na, kaip ten bebutu spuogu atsirasti gali del ivairiu priezasciu.Dazniausiai, mes del to nekalti, tos priezastys nepriklauso nuo musu. Reiketu pradeti nuo odos.