Sveikos. '
Perskaiciau tik du paskutinius puslapius ir to pakako, kad kiltu noras parasyti savo nuomone apie spuogus, akne. Taigi, kazkada seniau perskaiciau, kad akne kyla ne del netinkamo(pavadinsim taip) maisto ir zarnynas nekaltas kad mus beria. Hmmmm...susimasciau, jau tada man ta nuomone labai istrigo, nes visi aplink itikinejo, kad reikia issivalyti zarnas, sveikai maitintis, jokio cukraus, vyrams, kurie turejo ta pacia problema sakydavo(pastebekit skirtuma) maziau ne cukraus, o riebaus, rukyto maisto ir t.d. ir pan.
Konkretus pavyzdys: Vyras nuo jaunystes turejo dideliu problemu su veido berimu. Liko rangai, gan dideli. Ko jis tik nedare, kur tik nebuvo, kokiu dietu nesilaike. Ir jo tevai man snekedavo, kad va negalima jam valgyti to, ano, reikia issivalyti ir t.t.
Galvoje vis turejau ta minti, kuria buvau perskaicius seniau, kad akne nera del netinkamos mitybos, o tai yra bakterija, kuria galima isgydyti tam tikrom priemonem. Vienzodziu, arciau reikalo...
Viena diena pradejo mane berti aplink lupas, smakra.Baisus, dideli, giluminiai spuogai, kurie kildavo po maziausiai trys dienas, tada gydavo savaitem ir tik po 2-4 menesiu isnykdavo ta raudona deme. Ir taip kas dvi sav po nauja. Buvo tikrai ziaurus vaizdelis. Bet kodel pradejo berti?Kas pasikeite? Mityba? Stresai? Ne, niekas. Vyrui sakiau, cia tu mane uzkretei, per bucinius persoko ir man
nes vien tik aplink lupas budavo, daugiausiai, aisku barzda.
Vargau gal metus-du. Viena diena begooglindama kaip atsikratyti spuogu, atradau puslapiuka - Exposed, kuriame ir nusipirkau priemone nuo aknes. Vyras rimtai i tai neziurejo ir netikejo, kad kas nors cia jam pades, juk net gydytojai jam snekejo, kad reikia keisti mityba ir t.t. Na, o as jau visiskai buvau nevilti ir sakau, pabandysiu. Neturejau ka prarasti, nebent kad pinigus
, nors saitas zada pinigu grazinima, jei per metus laiko ju produkcija jums nepadejo. Taip, reikia vartoti metus laiko. Mes nusipirkom viena rinkinuka ir mums jo uzteko visiems metams (jei tik neklystu, bet tikrai ilgam).Nors tepliojomes ne taip kaip jie liepia ir net ne metus, bet viskas susitvarke ne tik man, bet ir vyrui, kuris maziausiai 15metu turejo spuogu. Vat ir prasau jums valyk zarnas, nevalgyk rukytos desros, cukraus.
Taip, pasitaiko ir dabar vienas kitas spuogiukas issoks, man pries mm dazniausiai, ar jeigu pati prilisiu prie smakro isspausti koki juoda taskiuka
, bet jau nepergyvenu, pasitepu vel kremuku ir ok. Vyrui irgi uzauga laikas nuo laiko, bet jis visai ne pagal rekomenduojama prieziura naudojo visa rinkinuka, ir jokiu budu ne metus, nors prasiau saziningai tepti ryte-vakare. Ach, tie vyrai!
Bet ir to pakako, veidas susitvarke, dabar tik nuotraukos primena, koks baisus veidas buvo anksciau.
Ten yra rinkinukas: prausiklis tonikas, priemone tepti ryte, priemone tepri vakare ir drekinantis kremukas, nes sausina oda. Tepiau tik problemines vietas.
http://www.exposedsk...ategory/landingVa cia yra tas rinkinukas. Dar pristatymas kainavo man i Airija 19$ (jei neklystu
)Pirkom kelis kartus, vat kad ir dabar turim. Dabar jau naudojam reikalui esant, ar siaip as karta per sav naudoju prausikli. Tiesa, naudojant Pore tepaliuka (jis rinkinuke) juodu taskiuku sumazejo man.
Tik nesupraskit cia kaip reklama, jokiu budu man is to naudos jokios, patys pagalvokite. Nei is manes perkate,nei jie man moka. Tiesa sakant, atradau savo emaile ju pries metus siusta laiska, vat ir prisimeniau, kad reikia pasidalinti info cia, nes kai reikedavo pati cia lankiaus ir teiravaus.
Butu tikrai labai idomu,kad dar kas nors pabandytu ir veliau gal galetu parasyti man i az, ar padejo?!
P.S Na, ir parasiau as cia visa romana!