Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai, bėrimai

QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 09 03, 19:19)
šį dalyką skaitau ant visų pakuočių, nesvarbu ar valgau ar ant kūno dedu. Mano naudojamas molis "100% високой степени щчистки" - o tai reiškia aukščiausios kokybės ir jokių ten priemaišų. Beje ją naudoju gal jau 10 metų, tai, pasak jūsų, jau būčiau be veido.

doh.gif tik pasakiau ka zinau, o cia tiek piktumu. Kas gi sako, kad be veido liksite. Pati ta moli kazkada dejau ant odos. Teisingai voresta sako, kad dabar viskas ant marketing pastatyta. Tas uzrasas "100% високой степени щчистки", gali buti tiesiog....... Rusijos platumos dideles, daro ir raso jie ka tik nori ir tas uzrasas dar neirodo, kad ten tikrai idetas geras, juodosios juros ar dar koks, isvalytas molis. Dirbu as su Rusija ir zinau ka jie isdarineja. Smelio gali pripilti ir parasyti, kad molis 100 proc svarus ir ekologiskas.
Tiek to, nesigincysiu ir neirodinesiu.
Atsakyti
Sveikos, gal turėsit patarimų mano problemai.
Paauglystėj visai neturėjau spuogų, o šiaip jei išdygdavo - vienas kitas. Prieš mėnesį, gal daugiau, pradėjo mesti dešimtimis, ir visi jie tik apatinio žandikaulio-kaklo srityje. Pradžioj vienoj pusėj tokie mažučiai, bet po kelių dienų pradeda lįsti baltos viršūnėlės. Dabar žiūriu ir visas kitas žandikaulis koks 10 mažų spuogų. Mityba mano visą gyvenimą nebuvo gera, daug saldumynų, mažai daržovių ir pan. Bet anksčiau visai nebėrė. Bandžiau atsekti, ką pakeičiau gyvenime. Ogi nieko. Tik kiek daugiau vaisių, daržovių, vaisių kokteilių, kaip ir priklauso jų derliaus metu, bet negalėčiau patikėt, kad neva man čia nuo jų valosi. Skydliaukę tyriaus, bent prieš 4 mėn. viskas buvo normoj. Nebežinau, kaip sustabdyti visa tai. Pas dermatologą eilės kelis mėn. Kolkas nusipirkau tepaliuką su arbatmedžio aliejum, acnofan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 29 rugsėjo 2013 - 13:05
mityba su daug saldumynų? g.gif
Gal kandidą užsiauginai. Pasiskaityk, seilių testą iš ryto pasidaryk.
Pilvo nepučia?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 29, 19:18)
mityba su daug saldumynų?  g.gif
Gal kandidą užsiauginai. Pasiskaityk, seilių testą iš ryto pasidaryk.
Pilvo nepučia?

pienligė pas mane kartais atsiranda per moteriškas bėdas, bet bent prieš kelias dienas ginė tepinėly jos nerado.o jei būtų, turbūt, visam organizme? o šiaip mano mityba visad tokia buvo... dėl pilvo, hm, tiesą sakant, paskutiniu metu mane nervina, kad jis ir iš ryto toks papūstas, anksčiau įdubęs buvo.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 09 29, 21:54)
pienligė pas mane kartais atsiranda per moteriškas bėdas, bet bent prieš kelias dienas ginė tepinėly jos nerado.o jei būtų, turbūt, visam organizme? o šiaip mano mityba visad tokia buvo... dėl pilvo, hm, tiesą sakant, paskutiniu metu mane nervina, kad jis ir iš ryto toks papūstas, anksčiau įdubęs buvo.

Grybelis gyvena ir veisiasi/bujoja - zarnyne. Maitinate ji gerai, tai jis ir bujoja, ir isibujojo tokia armija, kad islindo per oda, pienlige. Nenustebkite, jei islis koks isanges gleivines grybelis. Liezuvis padengts baltomis apnasomis? Nuo fruktozes, esancios vaisiuose, jums nesivalo oda o dar labiau puosiasi spuogais.
Paskaitykite, tikrai rasite sutapimu. Visa straipsni perskitykite

http://www.homosanit...zes_nugalejimas
bent menesiui atsisakykite cukraus ir visko, kur jo gali buti (ir medus, vaisiai) ir reikalai ims tvarkytis. Visada kankinausi su keliais giluminiais, pasirodanciais per mnsn.ir dusindavausi su jais iki sekanciu mnsn. Dabar ju nebeliko ne zymes.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 29, 23:43)
bent menesiui atsisakykite cukraus ir visko, kur jo gali buti (ir medus, vaisiai) ir reikalai ims tvarkytis.

ne, ant liežuvio jokių apnašų. Na, visiškai atsisakyti cukraus misija atrodo neįmanoma, bet, turbūt, tik taip atrodo doh.gif
Atsakyti
Kad atsisakyti saldumynų misija neįmanoma, sako žmonės, kurie dažniausiai prisidirba problemų su gliukozės kiekiu kraujyje
Pamėginam paskaičiuoti? Sėsk ramiai prieš laikrodį ir suskaičiuok, kiek kartų kvėpuoji per minutę(įkvepi-iškvepi- vienas), po to įkvėpk, ir sulaikyk orą kiek gali ilgiau. Parašyk tuos du skaičiukus. pažiūrėsim
Atsakyti
as ir turiu ant smakro spuogeliu mazyciu mazyciu, bet man labai matomu... kai viesejom pas busimus uosvius Italijoj, nuejau pas viena kazkoki "nerealiai gera ir zinoma" dermatologa... biski pakvaises seniokas, bet nieko... Israse man vitamino A ir tepaliuka "zineryt". tpfu tpfu tpfu-padeda... tepaliukas isvis nerealus, nes jei tik tik pajautus spuogelio augima uzsitepu- kita diena tik raudona demele lieka, jokio spogo... ant nugaros turejau tuos didziulius, ne pacius didziausius, bet ir nemaziausius,tai, zinokint nenukalbejus-man labai padeda!!!
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 30, 08:07)
Kad atsisakyti saldumynų misija neįmanoma, sako žmonės, kurie dažniausiai prisidirba problemų su gliukozės kiekiu kraujyje
Pamėginam paskaičiuoti? Sėsk ramiai prieš laikrodį ir suskaičiuok, kiek kartų kvėpuoji per minutę(įkvepi-iškvepi- vienas), po to įkvėpk, ir sulaikyk orą kiek gali ilgiau. Parašyk tuos du skaičiukus. pažiūrėsim

hm, kokie įdomūs metodai. Įkvėpiau-iškvėpiau 17 kartų/min, orą sulaikiau 45 sek. Ką čia reiškia - nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2013 09 30, 11:43)
hm, kokie įdomūs metodai. Įkvėpiau-iškvėpiau 17 kartų/min, orą sulaikiau 45 sek. Ką čia reiškia - nežinau biggrin.gif

dar nieko labai baisaus, tačiau, jei tavo oro sulaikymas sumažėtų, o kvėpavimas padažnėtų, reikštų, kad valgydama saldumynus varai link hipoglikemijos.
Kas kartą, kai priraitai saldumynų, tavo kraujyje pakyla cukraus lygis, ir išskiriamas insulinas jam pažeminti. Kai tai vyksta nuolat, organizme yra per daug aukštas insulino lygis. Ir gali ateiti toks laikas, kai per daug insulino per daug pažemina cukraus lygį kraujyje, o tada blogai pasijuntama ir vėl griebiamasi saldumynų.
Užsisuka toks ratas, iš kurio sunku ištrūkti.
per daug insulino nieko gera.

Per daug angliavandenių/saldumynų mityboje irgi gali įtakoti uždegiminius procesus, kurie reiškiasi spuogais.
Papildyta:
QUOTE(patatukas @ 2013 09 30, 09:26)
Israse man vitamino A ir tepaliuka "zineryt". tpfu tpfu tpfu-padeda... tepaliukas isvis nerealus,

cinkas su eritromicinu. Skaičiau perspėjimus, kad spuogus sukeliančios bakterijos vėliau tampa jam atsparios ir tada... bus žymiai blogiau.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 30, 11:59)
Per daug angliavandenių/saldumynų mityboje irgi gali įtakoti uždegiminius procesus, kurie reiškiasi spuogais.
Papildyta:

angliavandeniai blogai (vaisiai, kaip suprantu, taip pat), baltymai - blogai (skaičiau, kad ir nuo jų pertekliaus gali berti), tai ką valgyti?
Atsakyti

cinkas su eritromicinu. Skaičiau perspėjimus, kad spuogus sukeliančios bakterijos vėliau tampa jam atsparios ir tada... bus žymiai blogiau.
[/quote]

bet naudoju juos tik ant kiekvieno spuogelio atskirai... gal nepripras atskiros vietos odos??? ir naudoti planuoju tik, kol tu spuogeliu bus... dabar ju zymiai apmazeje... gal reikia tepti su pertraukom kazkokiom, kad oda nepriprastu??? omg ka daryt??? as jau tiek visko isbandziau, kad ne nenoriu pagalvoti apie pablogejima unsure.gif
Atsakyti