QUOTE(" voresta " @ 2013 08 30, 14:15)
dėl spuogų trim mėn antibiotikai? Šakės... užuojauta.
Dėl ko niežti akis, nepasakysiu, Tačiau, jei tai būtų apsireiškimas candidos, kuri mėgsta įsikurti gleivinėse, tada gal tie akių lašai turėtų būti priešgrybeliniai?
Kokie Fluconazole Eye drops. Jei iškart dingtų niežėjimas- tada būtų kaip ir pataikyta. Tačiau aš tik spėlioju ir neliepiu jų pirkt, net neteko girdėti apie tai. Spręsti tik tau.
Candidos maistas yra cukrus-o tai ir vaisiai, ir krakmolas .
Dėl ko niežti akis, nepasakysiu, Tačiau, jei tai būtų apsireiškimas candidos, kuri mėgsta įsikurti gleivinėse, tada gal tie akių lašai turėtų būti priešgrybeliniai?
Kokie Fluconazole Eye drops. Jei iškart dingtų niežėjimas- tada būtų kaip ir pataikyta. Tačiau aš tik spėlioju ir neliepiu jų pirkt, net neteko girdėti apie tai. Spręsti tik tau.
Candidos maistas yra cukrus-o tai ir vaisiai, ir krakmolas .
velniava.... tikriausiai nieko kito nelieka, kaip vėl bėgioti po gydytojus...o sunkiausia yra iki jų nusigauti... labai ačiū už atsakymus, Voresta
p.s. tai buvo mano pirmas forume parašymas (tiksliau antras nes pirma užblokavo) gyvenime, tačiau pasirodo, visai įdomu susirašinėti ir gauti patarimus iš visai kitų žmonių dar kartą ačiū, Voresta!!!