Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai, bėrimai

QUOTE(" voresta " @ 2013 08 30, 14:15)
dėl spuogų trim mėn antibiotikai? Šakės... užuojauta.
Dėl ko niežti akis, nepasakysiu, Tačiau, jei tai būtų apsireiškimas candidos, kuri mėgsta įsikurti gleivinėse, tada gal tie akių lašai turėtų būti priešgrybeliniai?
Kokie Fluconazole Eye drops.  Jei iškart dingtų niežėjimas- tada būtų kaip ir pataikyta. Tačiau aš tik spėlioju ir neliepiu  jų pirkt, net neteko girdėti apie tai. Spręsti tik tau.
Candidos maistas yra cukrus-o tai  ir vaisiai, ir krakmolas .

velniava.... tikriausiai nieko kito nelieka, kaip vėl bėgioti po gydytojus...o sunkiausia yra iki jų nusigauti... labai ačiū už atsakymus, Voresta 4u.gif
p.s. tai buvo mano pirmas forume parašymas (tiksliau antras nes pirma užblokavo) gyvenime, tačiau pasirodo, visai įdomu susirašinėti ir gauti patarimus iš visai kitų žmonių smile.gif dar kartą ačiū, Voresta!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(patatukas @ 2013 08 30, 12:31)
blush2.gif  Sveikos...
Spuogai spuogai spuogai....neradau daug atsiliepimų, kad geriant antibiotikus ir tepant kremus, nebūtų padėję...  
O vat man, pavyzdziui, antibiotikai nepadeda... Jau 38dienos kaip juos geriu, ir 42 dienos kaip tepuosi kremus visokius... Ir ką?! Nieko! Gal kas buvo su tokia situacija irgi susidūrusi?! Nes jau tie spuogai mane žlugdo... Jau tikrai negražu, o juolab, kad gyvenu graikijoje, vasara juk dabar, reikia išsirengti net ir vakarais(nes dėl antibiotiku dienos metu nesirodau lauke, nes yra saulės spindulių, kurių reikia vengti), o išsirengti neįmanoma, nes balta kaip popierius, spuogai ant nugaros, krūtinės, kaklo, smakro ir skruostu...   verysad.gif

Gal jums tikrai organizmas valosi, gal labai pasikeitė jūsų mityba? Man taip yra buvę, kai laikiausi dietos ir nebevalgiau daugelio produktų, ypač riebių, cukraus ir t.t., tai visas veidas buvo vieni spuogai... Dar kai gulėjau ligoninėje, gavau didžiules dozes vitaminų, po jų teko ilgokai gydytis veidą nuo spuogų.
Dar kitas dalykas - hormonų pusiausvyra, kaip ten viskas kinta, nežinau, pasiskaitykite pati, tik tuomet tektų jau gerti hormoninius preparatus, kažkada vieną tokį labai reklamavo DIANE, labai gerina odos būklę. bet hormonai, aišku, turi ir kitus niuansus, todėl dėl jų vartojimo reiktų konsultuotis su ginekologe.
Man taip pat beria veidą, bet menstruacijų laikotarpiu, tai žinodama priežastį, nelabai pergyvenu, nors jau ir metai ne paauglystės doh.gif . tačiau dar vienas geras ir pigus dalykas yra - tai juodasis molis, darau juo kaukę, tikrai padeda ir kosmetikos parduotuvėse tekainuoja kelis litus, o pokučio užtenka gal 5 kartams veidui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 02 rugsėjo 2013 - 13:37
man visos priemones buvo tik laikinos; 100 proc padejo tik veido valymas rugstymi... ir kosmetikos NATINUEL vartojimas;

user posted image

TFU TFU... veidas lygus, grazus.... liko tik susitvarkyti su likusiomis dememis;

Atsakyti
QUOTE(patatukas @ 2013 08 30, 15:12)
velniava.... tikriausiai nieko kito nelieka, kaip vėl bėgioti po gydytojus...o sunkiausia yra iki jų nusigauti...

o kam tau pas juos bėgioti, vėl kokio š... prirašys. Galima ir be gydytojų.

Paskaityk kaip merginos giriasi atsikračiusios spuogų, o kur dar sveikatos, nuotaikos pagerėjimas...
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2013 09 03, 10:53)
man visos priemones buvo tik laikinos; 100 proc padejo tik veido valymas rugstymi... ir kosmetikos NATINUEL vartojimas;

user posted image

TFU TFU... veidas lygus, grazus.... liko tik susitvarkyti su likusiomis dememis;

va man įdomu tas veido valymas rugstimi... ji galima daryti tik ziema, tiesa??? ar jis skausmingas???
o ar yra bandziusiu paciom darytis valyma su salicilio rugstimi??? ax.gif

Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 03, 12:39)
o kam tau pas juos bėgioti, vėl kokio š... prirašys. Galima ir be gydytojų.

Paskaityk kaip merginos giriasi atsikračiusios spuogų, o kur dar sveikatos, nuotaikos pagerėjimas...

galima butu bandyti ir paleo dieta... bet man su dietom sunkiai sekasi... negaliu sakyt, kad db maitinuosi lb naturaliai, taciau tikrai nenaudoju riebalu, kepu retai keptuveje (ir tai ant vandens) duonos nevalgau, pieno produktu laaaabaaai retai, riebios mesos - niekada, darzoves visad, megstu vaisius, kadangi pas mus cia, graikijoje, jie nerealiai skanus ir tikrai sviezi... bet tie souogai kyla is kazkur kitur... tik nesuprantu is kur... kavos nebegeriu jau dvi savaites, db ir rukyt meciau... ziuresiu, gal cia nuo to kazkas netaip, nors abejoju...
Atsakyti
QUOTE(patatukas @ 2013 09 03, 15:24)

galima butu bandyti ir paleo dieta... bet man su dietom sunkiai sekasi... negaliu sakyt, kad db maitinuosi lb naturaliai, taciau tikrai nenaudoju riebalu, kepu retai keptuveje (ir tai ant vandens) duonos nevalgau, pieno produktu laaaabaaai retai, riebios mesos - niekada, darzoves visad, megstu vaisius, kadangi pas mus cia, graikijoje, jie nerealiai skanus ir tikrai sviezi... bet tie souogai kyla is kazkur kitur... tik nesuprantu is kur... kavos nebegeriu jau dvi savaites, db ir rukyt meciau... ziuresiu, gal cia nuo to kazkas netaip, nors abejoju...

o kaip su aliejais ir riešutais reikalai?
Spuogai- tai uždegimai. Iš kažkur turi jie pradžią gauti?
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 09 02, 14:36)
geras ir pigus dalykas yra - tai juodasis molis, darau juo kaukę, tikrai padeda ir kosmetikos parduotuvėse tekainuoja kelis litus, o pokučio užtenka gal 5 kartams veidui.

As to molio, uz kelis litus, ant veido tikrai nedeciau. Paziurekite sudeti. Ten tooookia prasta kokybe ir tiek priemaisu, kad jusu veidas gali dar labiau supykti.
Molio kaukes labia gerai valo oda - zaliasis, rasulo, baltas, luvos . Tik reikia pirkti gera, kokybiska, svaru, tada tikrai bus naudos. Taip, jis brangesnis, bet gi veidas irgi ne valdiskas, be to, jo ne tiek daug ir reikia.
as perku aromanatural.lt, bet pilna krautuveliu, prekiaujanciu kokybiskais moliais. Pasirinkimas yra didelis, tikrai rasite kokio tik norite.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 03, 16:40)
o kaip su aliejais ir riešutais reikalai?
Spuogai- tai uždegimai. Iš kažkur turi jie pradžią gauti?

nekenciu riesutu... ju ir nevalgau... zinau, kad jie is kazkur turi kilti, bet tikrai nezinau is kur... siandiena ziauriai ziauriai isbere krutine... oda kiekviena diena tik blogeja... siaubas... ryt pabandysiu padaryti iskrovos diena, visa diena tik vandeni gersiu, ziuresiu, ar praeis bent krutines berimas... s....
Atsakyti
tada gali būti, kad kažko iš savo valgomų dalykų netoleruoji. Bet valgai, nes nežinai.
Nidulia, oda valoma ne iš išorės, o iš vidaus. Kaukės, tepalai, rūgštys bejėgės, jei problema, pvz. yra pralaidžiame žarnyne
Atsakyti
voresta, gi zinau, kad problema reikia valyti is vidaus, ale gi odos poros tai ne viduje o pavirsiuje. Reikia ir is pavirsiaus padeti odai, nes uzkimstos odos poros - nieko gero, jas irgi reikia valyti.
Yra ir moliai, valymui is vidaus, na ir zinoma mityba - cia jau negincytinai. Nematau nieko blogo, jei valysimes ir is vidaus ir is isores. Kunas - sielos indas ir jis turi buti svarus is visu pusiu, to ir siekiame 4u.gif .
pvz Luvos, yra ir kirokiu, bet turi buti skirtas butent gerimui, nes jis gerai isvalytas ir isventiliuotas
http://sveikasgrozis...ir-groziui.html
zaliasis
http://www.ekonata.l...ultatai/id=1328
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 03 rugsėjo 2013 - 17:26
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 03, 18:23)

kada nors suprasi, kokie tai makaronai ant naivuolių ausų. mirksiukas.gif
Ale tu ir sugalvok, molį po 100 lt/kg pardavinėti. Jauna geležis ... Geras marketingas.
O nuo kada aliuminio reikia organizmui?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 03, 16:49)
As to molio, uz kelis litus, ant veido tikrai nedeciau. Paziurekite sudeti. Ten tooookia prasta kokybe ir tiek priemaisu, kad jusu veidas gali dar labiau supykti.
Molio kaukes labia gerai valo oda - zaliasis, rasulo, baltas, luvos . Tik reikia pirkti gera, kokybiska, svaru, tada tikrai bus naudos. Taip, jis brangesnis, bet gi veidas irgi ne valdiskas, be to, jo ne tiek daug ir reikia.
as perku aromanatural.lt, bet pilna krautuveliu, prekiaujanciu kokybiskais moliais. Pasirinkimas yra didelis, tikrai rasite kokio tik norite.

šį dalyką skaitau ant visų pakuočių, nesvarbu ar valgau ar ant kūno dedu. Mano naudojamas molis "100% високой степени щчистки" - o tai reiškia aukščiausios kokybės ir jokių ten priemaišų. Beje ją naudoju gal jau 10 metų, tai, pasak jūsų, jau būčiau be veido. Deja iki šiol esu tuo produktu patenkinta, todėl galiu rekomenduoti ir kitiem. Rusiškas molis naudojamas nuo pačių seniausių laikų, visi TSRS šulos važiuodavo prie juodosios jūros mėgautis pigiais/nemokamais sveikatos malonumais.....
Jūsų rekomenduojamas molis niekuo nesiskiria nuo mano perkamojo molio, skirtumas tik kainoje, nes reklamos kaina yra didžioji produkto kainos dalis
http://agmija.webs.com/veidokaukes.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 03 rugsėjo 2013 - 18:28