Lolas, tepaliukai ar antibiotikai nelabai gali ką gelbėt, nes viskas yra sudėtingiau.
Visų odos bėrimų priežastis- aliejai, teisingiau Omega6 perteklius mityboje. Deja, jų yra beveik visame maiste. O kadangi jaunimas visokius čipsus kremta, tai vargiai ką galima sukontroliuoti .
Pagelbėti gali Paleo mityba. Tačiau vaikinas pats turi tuo domėtis, to negalima primesti iš šono.
QUOTE(lolas @ 2013 06 26, 21:50)
Sveiki, turiu 16 metų sūnų ir matau kaip jis nervuojasi dėl savo veido odos, klausinėjau draugių pas dermatologę kreiptis nepatarė nes daug kam nepadėjo, o dar labiau pablogėjo. Bandėm begales vaistų ar tepaliukų ,bet nieks nepadėjo . GAL GALIT KAS PATART KĄ DARYTI?
taip istiesu, dermatyologo pagalba buna laikina, pati isitikinau, bet va gero kosmetologo -ilagalike; veido valymas-ypaci rugstimi-nepkaceimas dalykas oda atsigavo, nusviesejo jau po pirmo karto; o visi sekantys odyte vede tik geryn ir geryn-pabandykit.
pabandykite organine siera msm kartu su vit c. cinka po 15 mg .
QUOTE(DIA-40 @ 2013 07 03, 18:24)
pabandykite organine siera msm kartu su vit c. cinka po 15 mg .
cia gamint reik? tada gal receptas butinas? ar kiekvienoj vaistinej jau pagaminta buna
http://www.ebay.co.u...ins_Supplements mes toki gerem , kartu su 500 mg .vit c ir cinka . yra ir tepamos sieros isiveskite i googla organine siera.
http://voices.yahoo....900.html?cat=68 uzsienyje spuogai gydomi siera jau 30 metu, tik pas mus labai mazai informacijos apie tai . isiverskite straipsniu anglu arba rusu kalbomis, ten labai daug apie tai rasoma
Na man mano brolis pasakojo apie spuogus ir ju atsiradima.Esmė tokia kad pagal tam tikras zona išorėje valosi mūsų vidaus organai ir jie dėl to atsiranda.Reikia priežasti išsiaiškint Tada žinosi ka daryt su pasekmėm. Va jo numeris jis dirba su tuo kam reik pasiteirausit, vardas Laurynas 865565462
Sveikos...
Spuogai spuogai spuogai....neradau daug atsiliepimų, kad geriant antibiotikus ir tepant kremus, nebūtų padėję...
O vat man, pavyzdziui, antibiotikai nepadeda... Jau 38dienos kaip juos geriu, ir 42 dienos kaip tepuosi kremus visokius... Ir ką?! Nieko! Gal kas buvo su tokia situacija irgi susidūrusi?! Nes jau tie spuogai mane žlugdo... Jau tikrai negražu, o juolab, kad gyvenu graikijoje, vasara juk dabar, reikia išsirengti net ir vakarais(nes dėl antibiotiku dienos metu nesirodau lauke, nes yra saulės spindulių, kurių reikia vengti), o išsirengti neįmanoma, nes balta kaip popierius, spuogai ant nugaros, krūtinės, kaklo, smakro ir skruostu...
Spuogai spuogai spuogai....neradau daug atsiliepimų, kad geriant antibiotikus ir tepant kremus, nebūtų padėję...
O vat man, pavyzdziui, antibiotikai nepadeda... Jau 38dienos kaip juos geriu, ir 42 dienos kaip tepuosi kremus visokius... Ir ką?! Nieko! Gal kas buvo su tokia situacija irgi susidūrusi?! Nes jau tie spuogai mane žlugdo... Jau tikrai negražu, o juolab, kad gyvenu graikijoje, vasara juk dabar, reikia išsirengti net ir vakarais(nes dėl antibiotiku dienos metu nesirodau lauke, nes yra saulės spindulių, kurių reikia vengti), o išsirengti neįmanoma, nes balta kaip popierius, spuogai ant nugaros, krūtinės, kaklo, smakro ir skruostu...
Sveika.
Bijau, kad vartodama antibiotikus tokį ilgą laiką pakenkei savo žarnyno mikroflorai, taip sudarydama sąlygas išvešėti candidai, kurios antibiotikai neveikia.
Natūralios priemonės yra išsiaiškinimas, koks maistas tai įtakoja ir to maisto nevartojimas. Kitaip ilgai mūčinsies.
Sektini ir teigiami pavyzdžiai ČIA
Bijau, kad vartodama antibiotikus tokį ilgą laiką pakenkei savo žarnyno mikroflorai, taip sudarydama sąlygas išvešėti candidai, kurios antibiotikai neveikia.
Natūralios priemonės yra išsiaiškinimas, koks maistas tai įtakoja ir to maisto nevartojimas. Kitaip ilgai mūčinsies.
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 30, 13:44)
Sveika.
bet man gydytoja išrašė gerti antibiotikus 3mėn. tačiau ji keistai užsiminė apie tai, kad gydytojas turėtų mane tikrinti visą tą laiką, bet, kai aš jai pasakiau, kad ne Lietuvoj gyvenu, ji nieko įpatingo daugiau nebepasakė... o ta candida... ką man su ja dabar reikėtų daryti? su maistu aš tikrai stengiuos atsargiai, daržovės vaisiai ir t.t.
o gali būti, kad dėl tų antibiotikų aš dabar turiu akių problemą, kad jos be galo niežti???
beje, antibiotikų vakar jau nebegėriau, nes manau, kad kadangi jie man nepadeda, tai nėr čia ko...
QUOTE(patatukas @ 2013 08 30, 13:52)
bet man gydytoja išrašė gerti antibiotikus 3mėn. tačiau ji keistai užsiminė apie tai, kad gydytojas turėtų mane tikrinti visą tą laiką, bet, kai aš jai pasakiau, kad ne Lietuvoj gyvenu, ji nieko įpatingo daugiau nebepasakė... o ta candida... ką man su ja dabar reikėtų daryti? su maistu aš tikrai stengiuos atsargiai, daržovės vaisiai ir t.t.
o gali būti, kad dėl tų antibiotikų aš dabar turiu akių problemą, kad jos be galo niežti???
beje, antibiotikų vakar jau nebegėriau, nes manau, kad kadangi jie man nepadeda, tai nėr čia ko...
dėl spuogų trim mėn antibiotikai? Šakės... užuojauta.
Dėl ko niežti akis, nepasakysiu, Tačiau, jei tai būtų apsireiškimas candidos, kuri mėgsta įsikurti gleivinėse, tada gal tie akių lašai turėtų būti priešgrybeliniai?
Kokie Fluconazole Eye drops. Jei iškart dingtų niežėjimas- tada būtų kaip ir pataikyta. Tačiau aš tik spėlioju ir neliepiu jų pirkt, net neteko girdėti apie tai. Spręsti tik tau.
Candidos maistas yra cukrus-o tai ir vaisiai, ir krakmolas .