Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai, bėrimai

Sveiki,
Man tai buvo problema del tokių giluminių spuogų, ir tepalus pirkau ir hormonus geriau, tada nusprendziau pas kosmetologą pavaikščioti... su tuo mechaniniu valymu tik gavau užkrėtimą, tada teko dėl to ir atibijotikų pagerti...
Mano išsigelbėjimas buvo netikėtas, kai užsukau pas kaimyne į svečius ir pamačiau tokį aparatuką su švieselėm ale nuo spuogų. Galvojau ką jau tos švieselės gelbės. Bet pasiskolinau iš jos ir oplia baigėsi kančios (bet randų nepanaikino). puse metų jau be tų kančių...
Papildyta:
http://www.technikos...r_aknes_gydymui
va tokį aš skolinausi
Atsakyti
QUOTE(mergyte223 @ 2012 11 30, 12:27)
Sveiki,
Man tai buvo problema del tokių giluminių spuogų, ir tepalus pirkau ir hormonus geriau, tada nusprendziau pas kosmetologą pavaikščioti... su tuo mechaniniu valymu tik gavau užkrėtimą, tada teko dėl to ir atibijotikų pagerti...
Mano išsigelbėjimas buvo netikėtas, kai užsukau pas kaimyne į svečius ir pamačiau tokį aparatuką su švieselėm ale nuo spuogų. Galvojau ką jau tos švieselės gelbės. Bet pasiskolinau iš jos ir oplia baigėsi kančios (bet randų nepanaikino).  puse metų jau be tų kančių...
Papildyta:
va tokį aš skolinausi

jo... gerai , kad turit is ko pasisklonti....
kaina nebloga....
gal kas nuomuoja... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 11 18, 13:18)
Jau išsiaiškinau savo bėdą-perioralinis dermatitas gan sunkus.Jau greit bus 2 sav.kaip gydausi,bėrimas apmažėjo,bet dar neišnyko  doh.gif  doh.gif

Visgi nebe perioralinis jau.Dabar įtaria alergiją,eisiu pas alergologę pirmadienį,nes veidas nesveikai atrodo.Kokius 5k.blogiau negu pirminis vaizdas buvo,kuris man jau ir tada siaubingas buvo,bet dabar-nėra ką lyginti net verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes irgi pasidalinsi patirtim kaip kovoju su spuogais, netradiciniais budais ir padeda. As turejau spuogu tik pauglysteje, o paskui kai suejo 18 viskas dingo, jokiu kontraceptiku negeriau ir sveiko gyvenimo budo aisku nepropogavau smile.gif taip iki 30 jokiu problemu su spuogais. Paskui ginekologe israse kontraceptikus, siaip sau, kad menesines neva tai susirvarkytu ir nebutu skausmingos, geriau pusia metu, oda buvo dar geresne ir nei vieno spuogo, bet paskui meciau tuos kontraceptikus ir kazkur po puses metu man prasidejo tokie spuogai, ant kaktos kad siaubas, smulkus poodiniai, pulinukai ir taip toliau, o paskui raudoni skausmingi ant zandu, karoce puoliau i depresija ko tik neisbandziau ir tuos giluminius pylingus kur is namu savaite neiseisi ir t.t. Atsirado pigmentiniu demiu randu ir veidas nieko gero tikrai didesnis stresas nei turi spuogus paauglysteje ir taip 1,5 m. As kovojau, pirkau ir isbandziau brangiausiu produktus, neks nepadejo tyrimus dariausi antibijotikus geriau nieko ir jokiu hormonu sutrikimu nera, tai nezinia kas man yra. Tai pradejau internete skaityti forumus angliskus, kur zmones dalinasi patirt ir aisku youtube, ten visko gali rasti.
Tai va ka as dabar darau ir mas man padejo ir padeda kazkiek kontroliuoti spuogas. Gyvenu as UK tai cia pilna visko isigyti internetu.
1. Aspirino kauke: sutrini su vandeniu nedengtas aspirino tabletes ir palaikai 10-15 min. Darau 2 kartus i savaite, jinai kaip pylingas
2. Darau Turmerico kaukes. Cia yra indiskas prieskonis gali ir i vidu naudoti bet as turiu milteliu tai darau kaukes.
3. Nereali kauke sandalwood powder ji labai gydo ir kvapas koks malonus ir oda minksta superinis dalykas.
4. Neem kaukes arba neem muilas, spuogu zudikai. Bei neem yra tabletes kurias vartoji i vidu, kaip maisto papilda, deja kas daro vaikeli ar nescia negali naudoti tik isoriskai. Neem isvalo krauja ir spuogus.
Visus tuos produktus perku ebay arba is patikimu internetiniu saltiniu, kurie yra licenzijuoti.
Ebay.co.uk dazniausiai sunciu ir i Lietuva taip kad saugu pirkti. Ir kainos tu milteliu nera jau super brangios apie 30 lt su atsiuntimu.
Taip kad jei noresite daugiau info rasykite ir tikrai patikekite padeda tik reikia tuo uzsiimti ir kas antra diena pries miega daryti kaukes.
Limas ir citrina su bet kuriais milteliais mazina randelius bei balina oda.
Agurku sultys su milteliais irgi super
Pomidoru tyres kauke sutraukia poras, tik gana sunku islaikyti ant veidi nes nesilaiko, bet imanoma.

P.s. as taip pat kartais naudoju Dermalogica produktus, siaip hemijos duoti veidui smile.gif irgi padeda, bet jinai brangi.
Tai tikiuosiu mano info kam nors pades
Atsakyti
QUOTE(mergyte223 @ 2012 11 30, 10:27)
Sveiki,
Mano išsigelbėjimas buvo netikėtas, kai užsukau pas kaimyne į svečius ir pamačiau tokį aparatuką su švieselėm ale nuo spuogų. Galvojau ką jau tos švieselės gelbės. Bet pasiskolinau iš jos ir oplia baigėsi kančios (bet randų nepanaikino).  puse metų jau be tų kančių...
Papildyta:
va tokį aš skolinausi

radau, kur šitą aparačiuką galima įsigyti ir su 10 proc. nuolaida 4u.gif
http://www.hairfree....-su-silkn-clear

nuolaidų kuponas 593-934-447 galioja iki 2013-02-28
Atsakyti
Sugeriau roacutana ir baigesi visi spuogai, visa kitka buvo labai laikinas ir tikrai nekokybiskas efektas. Jauciuosi kitas zmogus, nebekompleksuoju del tokiu nesamoniu kaip spuogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 20 vasario 2013 - 22:35
QUOTE(Forgete @ 2013 02 21, 00:35)
Sugeriau roacutana ir baigesi visi spuogai, visa kitka buvo labai laikinas ir tikrai nekokybiskas efektas. Jauciuosi kitas zmogus, nebekompleksuoju del tokiu nesamoniu kaip spuogai.

bet ji skria tik dermatologas su recpetu? cia jau po to kai nepadejo DUAC ir differin geliai?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2013 02 22, 23:33)
bet ji skria tik dermatologas su recpetu? cia jau po to kai nepadejo DUAC ir differin geliai?

taip skyre dermatologas, teko gerti 5men, eiti kiekviena menesi, darytis tyrimus. bet rezultatas manau tikrai buvo to vertas.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2013 02 25, 01:10)
taip skyre dermatologas, teko gerti 5men, eiti kiekviena menesi, darytis tyrimus. bet rezultatas manau tikrai buvo to vertas.

o pasalinius poveikius pajautet kokius?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2013 02 25, 07:16)
o pasalinius poveikius pajautet kokius?

sausa oda, koki menesi slinko labiau plaukai, siek tiek skaudejo sanarius. bet kiekviena menesi dozes buvo skirtingos (pradejau nuo didziausios ir vis mazyn mazyn), tai va mazinant dozes ir tie salutiniai poveikiai mazejo. Siaip viskas ok, jei reiketu drasiai gerciau dar karta. Gal ir reikes, paaiskes po kurio laiko.
Atsakyti
Sveikos visos, cia temele tokia apmirus, bet gal atsakys man kazkas. Zodziu jau trecia ryta pastebiu atsikelus, kad ant uzpakalio tokie guzai, kaip kad butu oduo sukasta, ant vienos puses keli ir ant kitos. Svarbiausia, tik atsibudus ju nebuna, bet nuvezu vaika i darzeli, jau jauciu kaip niezti, griztu namo apsiziuriu jau iskile.. Po kazkiek laiko jie sumazeja, poto vel dienos eigoje buna atsirabda. Siandien ziuriu jau ir su keliais tas pats darosi... Kas tai galetu buti ?
Atsakyti
Sveiki, turiu 16 metų sūnų ir matau kaip jis nervuojasi dėl savo veido odos, klausinėjau draugių pas dermatologę kreiptis nepatarė nes daug kam nepadėjo, o dar labiau pablogėjo. Bandėm begales vaistų ar tepaliukų ,bet nieks nepadėjo . GAL GALIT KAS PATART KĄ DARYTI?
Atsakyti