QUOTE(Nerija777 @ 2012 02 20, 23:15)
Sveikos na manau kad daugeli is musu kankina spuogai,ne isimtis ir as..kazkaip tik jau baigia rankos nusvirti nes vos tik apgyja vieni nuoj iskyla nauji ir zodziu taip kaip uzpurtas ratas..visokiu ju pas mane ir dideliu pulingu ir skausmingu ir t.t kaikurie labai ilgai bresta ir gyja..net pati nezinau kas cia man nutiko..nesigincysiu visada mano oda buvo tokia y riebiaja puse..bet niekad neturejau tiek problemu kaip paskutinius puse metu..dabar tik suku galva kiekviena diena nuo ko viskas cia prasidejo..Pries pusmeti kaiptik isidejau nehormonine golden lily spirale..bet jau ir pries ja dedant tu spuogeliu man budavo..bet aisku ne tiek..tada isvaziavau i kanada..buvo daug streso pergyvenimu pasikeitie vieta klimatas ir t.t galvoju gal visa tai hormonu disbalansas???buvau ci apas gyditoja prirase kazkoki tepaliuka sake sugryst po keliu menesiu jai nepades..aprimo kazkiek nes pati nebespaudau ju tiek,,gal buvau ir uzkretus pati su savo nekantrumu ..nes nesusivaldydavau kai veida puosia tokie "grazus" raudoni baltom virsunelem spuogai...aisku padariau sau meskos paslauga nes dabar kaikuriuose is tu vieteliu paliko ir randeliai..dabar ju maziau bet vistiek pries moteriskas ligas ju priauga ir kol jie apgyja vel tos moteriskos bedos arteja ir vel priberia..palieka raudonos demeles kurios kartais isejus i salta ora net pamelynuoja..ir labai sunkiai gyja.Gal galetumete patarti ka daryti?nors to veido nekankinu jokiais kremais nes netikiu ju stebuklingumu..manau cia padetu tik kazkokie vaistai..Prausiu veida tepu tuo daktares duotu tepalu,dabar parsiveziau is leituvos cinko oksido tepala siandien pradejau tepti..nezinau ka daryti ka pirkti juolab kad esu taip toli nuo lietuvos..ir tais valymais nebenoriu zaloti veido..gal kokio lazerio proceduros padetu?gal kokie vaistai kuriuos galetu gauti ir receptinius man padetu?patarkit.aciu labai!
jei beda didele, vadinasi organizam reikia valyti is vidaus, o ne tik is isores.
bandykit pagerti vitaminus, maisto papildus. sunkesniais atvejais skiriami antibiotikai, bet cia jau su gydytojo pagalba