o man jau kokia 3 siena karais kaip uzeduna dieglys pilvo apacioja toks jausmas kaip durtu su adatom, tada atsikeliu pavaikstau pakvepuoju ir praeina,bet jauciu skambinsiu giniui ir sakysiu kas cia darosi?
O man dabar jau skaudena, kai vaikstau gaktikauli ne is vidaus, bet is isores. Ir tik kai vaikstau, na judu. Kas cia dabar per biesas. Jei nepraeis, ryt pas gydytoja mausiu..
Sveikos, man taip pat jau kuris laikas vis diegia desni sona. Snekejau su gydytoja, sake priezasciu gali buti daug: raisciai temiasi, del viduriu uzkietejimo, liepe nesedeti susikupinus nes jau galiu spausti vaikeli (mums 14 savaiciu) ir apskritai suletinti tempus visuose savo judesiuose
Pries pora metu turejau nesivystanty nestuma, tai tas pats skausmas vis kartodavosi iki 6 savaites, o veliau nieko nebejuciau, kol nepradejo valytis, 11 savaite dare valyma, vaikelis buvo issivystes tik iki 6 savaiciu lygio. Taip kad dabar man ramiau kai kazka jauciu, kad ir nedideli skausma, nei nejauciu nieko.
Aisku jei skaumai stiprus ir dazni be jokios abejones kreipkites i savo gydytoja, jau geriau ji papriekaistas, kad jaudinates del nieku, nei ka nors rimto praziobsosoit.
Sekmes visom
Pries pora metu turejau nesivystanty nestuma, tai tas pats skausmas vis kartodavosi iki 6 savaites, o veliau nieko nebejuciau, kol nepradejo valytis, 11 savaite dare valyma, vaikelis buvo issivystes tik iki 6 savaiciu lygio. Taip kad dabar man ramiau kai kazka jauciu, kad ir nedideli skausma, nei nejauciu nieko.
Aisku jei skaumai stiprus ir dazni be jokios abejones kreipkites i savo gydytoja, jau geriau ji papriekaistas, kad jaudinates del nieku, nei ka nors rimto praziobsosoit.
Sekmes visom
man taip pat skaudena. labai stipriai - kartais net nepasijudinu ar vaikstau susirietusi. bet neilgai ir uzeina po viena kiauside. karta poroj savaiciu po pora minuciu. gyd. sako, kad formuojasi cistos arba truksta magnio. pageriu magni kelias dienas ir praeina menesiui... cistu kolkas neziurejo gine
na man tai visi pilvo pamaudimai buvo atsirade grynai nuo pervargimo-egzai darbas ir visa kita-zodziu pailsejau pora dieneliu, atsipalaidavau ir vel viskas liux
sveikos na man tai vis kazkas negerai, jei pavaikstau daugiau, tai skauda ir pilvuka ir kojas, buna kad vos paeinu. ryt 29 savaites bus, ir pastebejau jau kokia savaite kai sedziu (o sedziu daug prie pc), tai negaliu normaliai sedeti, arba pradeda pilvuko kairi sona skaudet, arba po krutine, tai issitiesiu kaip styga ir sedziu, bet ir tai pradeda nebepadet
ir man taip toks keistas jausmas pilvosrityje, nepavadinciau tai skausmu, toks lyg tempimas, maudimas, gine istrase magnio B6 tikiuosi viskas gerai, mums 8 savaites; kazkaip as galvoju, kad jei jauti kazka tai turetu buti normalu - juk ten vyksta procesas... ar as klystu? koks tas skausmas ar maudimas turetu buti, kad jau reiktu rimtai susirupinti?
mano nestumui 18 savaiciu,galima sakyti jau 19 eis,tai irgi jau antra diena kai pamaudena kairi sona,arba pilvo apacia,bet taip erzinanciai tas pamaudenimas...
nzn nuo ko cia... gal raisciai?...ir siandien dare echoskopija,tai sake mate kad gimda truputi paspazmuoja... sake ilsetis,nesinervinti ie tiek... o man kazkaip neramu,nes nepraeina tas pamaudenimas. na,vyrui sakiau,kad nupirktu magnio tableciu,gal pades.
nzn nuo ko cia... gal raisciai?...ir siandien dare echoskopija,tai sake mate kad gimda truputi paspazmuoja... sake ilsetis,nesinervinti ie tiek... o man kazkaip neramu,nes nepraeina tas pamaudenimas. na,vyrui sakiau,kad nupirktu magnio tableciu,gal pades.
[quote=Mamyte.Linute,2009 11 06, 16:51]
mano nestumui 18 savaiciu,galima sakyti jau 19 eis,tai irgi jau antra diena kai
na man jau 31 savaite, ir galiu pasakyti, kad man visa nestumo pamaudzia, o dar kai nesportuojanti visiskai, tai kenciu ir nugaros skausmus, ir kirksni skauda, o pilvukas auga, sunkiau darosi vis ir batus apsiauti, tai jau teks kedute prie duru statytis siaip man gydytoja nieko nesake del tu skausmu, sake leciau viska daryti, nes kazkaip man vis greit iseina ir atsikelti ir vaikscioti, tai mokausi leciau viska daryti
mano nestumui 18 savaiciu,galima sakyti jau 19 eis,tai irgi jau antra diena kai
na man jau 31 savaite, ir galiu pasakyti, kad man visa nestumo pamaudzia, o dar kai nesportuojanti visiskai, tai kenciu ir nugaros skausmus, ir kirksni skauda, o pilvukas auga, sunkiau darosi vis ir batus apsiauti, tai jau teks kedute prie duru statytis siaip man gydytoja nieko nesake del tu skausmu, sake leciau viska daryti, nes kazkaip man vis greit iseina ir atsikelti ir vaikscioti, tai mokausi leciau viska daryti
Man jau nuo kokių 22 savaičių ėmė ryškėti skausmai. Skauda ne tiek šonus, kiek patį dubenį, iš vidaus. Dabar naktį labai sunku verstis nuo vieno šono ant kito, labai skauda, skausmas plinta net į dešinę koją. Batų negaliu nusiimti atsistojus ir tik pakėlus koją. Būtinai reikia prisėsti, nes kitaip taaaaip skauda. Ir jei guliu, atsikeliu, tai atsikėlimas mano būna jau iš lėto, lėtai lėtai sugrįžtu į sėdimą padėtį, tada atsistoju ir iš lėto pradedu eiti, vistiek skauda, bet po to prasivaikštai ir nustoja. Ramybės būsenoj neskauda, tik judant pradžioj.
Galvoju kas bus dar vėliau, jei dabar, kai mums 24 savaitės jau taip yra. Ginė to skausmo nesureikšmino, sakė tempiasi raiščiai, platėja dubuo.
Galvoju kas bus dar vėliau, jei dabar, kai mums 24 savaitės jau taip yra. Ginė to skausmo nesureikšmino, sakė tempiasi raiščiai, platėja dubuo.
[quote=Rytinė pašvaistė,2009 11 07, 10:13]
Man jau nuo kokių 22 savaičių ėmė ryškėti skausmai. Skauda ne tiek šonus, kiek
man ir labai panasiai, nakti kai reikia verstis, tai sukandus dantis tenka, kartais net nesiverciu kaip skauda, o skausmas irgi buna pereina i koja, bet man i kaire. mano ginekologe irgi nesureiksmino tu skausmu. tai tikriausiai taip buna kai kuriom.
Man jau nuo kokių 22 savaičių ėmė ryškėti skausmai. Skauda ne tiek šonus, kiek
man ir labai panasiai, nakti kai reikia verstis, tai sukandus dantis tenka, kartais net nesiverciu kaip skauda, o skausmas irgi buna pereina i koja, bet man i kaire. mano ginekologe irgi nesureiksmino tu skausmu. tai tikriausiai taip buna kai kuriom.
QUOTE(jusku @ 2009 11 07, 17:07)
Man baisu net pagalvoti, kas bus dar po kokių dešimties savaičių, jei jau dabar taip skauda. Aš naktim jau irgi kartais geriau nesiverčiu, kad tik taip neskaudėtų.
Vadinasi čia ne aš viena su tokiais "malonumais" gyvenu. Ech, išgyventume dėl mūsų mažuliukų dar ne tiek