Įkraunama...
Įkraunama...

šonų skausmai nėštumo metu

Sveikutes,

Mums 15 sav. Jau keleta diena paskausta sona, bet ne apacioje, o auksciau truputi... Ar tai normalu?
Atsakyti
sveikos 4u.gif

o mes dar labai mazyciai wub.gif 4 sav ir 1d. rolleyes.gif dar pas gine eisiu tik uz poros savaiciu ax.gif pilvo apacios neskauda, bet sonus tai viena tai kita maudzia, bet dabar manau taip ir turi but, kad gimda pleciasi ir kiausides spaudzia, cia logiskai atrodo ax.gif tai biski nusiraminau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglita_L @ 2009 06 16, 10:38)
sveikos 4u.gif
o mes dar labai mazyciai wub.gif  4 sav ir 1d.  rolleyes.gif  dar pas gine eisiu tik uz poros savaiciu ax.gif pilvo apacios neskauda, bet sonus tai viena tai kita maudzia, bet dabar manau taip ir turi but, kad gimda pleciasi ir kiausides spaudzia, cia logiskai atrodo ax.gif  tai biski nusiraminau blush2.gif

Sveika, saunuole, kad nusiraminai nes is tikruju nestumo pradzioj tai normalus dalykas kai pamaudzia sonai mirksiukas.gif aukit sveikuciai, diduciai ir grazuciai wub.gif
liepaite_sun is tikruju nezinau ar tai normalu g.gif , geriau butu, kad tave apziuretu gine ir tu jos paklaustum, negi tie skausmai tau tokie nemalonus, kad pergyveni?
Atsakyti
man kartais paskauda kairiam sone. O kaip nusiciaudeju, jei dar susilaikydama tai net susirieciu is skausmo. Gydytoja nieko tame blogo neizvelge. sake, kad ciaudeciaudedama atsipalaiduociau. Nu kaip jau cia butu kaip viduryje prekybos centro labai garsiai nusiciaudeciau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O man vakar pradejo badyti desini sona, gerai, kad skausmelis labai lengvas ir nepastovus, daugiau jauciu kai susilenkiu i desine puse ar iskvepiu ora. Bado ne visai apacioje, o ties viduriu tarp klubo kaulo ir sonkauliu smile.gif

Nezinau, ar cia raisciai, ar gimda ka nors spaudzia... Gal kam taip buvo? Iki gines dar 1,5 sav. Skaudetu ar durtu stipriau - nelaukciau, bet dabar kai lyg ir nereikia kenteti g.gif
Atsakyti
Man labai pradejo skaudeti dvi paskutinias dienas desini sona,skausmas astrus,pereinantis i nugara.Buvau pas gine,sake,kad sutrumpejes kaklelis,ir bijodama,kad kaz kas negerai,nusiunte i AK.Nuvaziavau,norejo paguldyti be apziuros,pasakiau,kad ant nakties nenoriu guldytis,be to be daiktu buvau nepasiemus.O siandien nuvaziavau ir pasake,kad viskas gerai,kaklelis pas mane is prigimties trumpas,jis kietas,reiskia-viskas kuo puikiausiai,gimda irgi gerai,o sonus gali skaudeti nuo viduriu uzkietejimo,o man kaip tik sia savaite labai problematiska su wc. Beveik nebuvau visa savaite,tai kartais vaiksciuoju susirietusi.Mums beveik 25sav.
Atsakyti
Man tai skauda desine pilvo puse. Jei deti ranka, tai nuo sonkauliu per visa rankos dydi... Skauda taip, kad galvoju mazu reik i med. punkta koki sauti. Tik nezinau, ar cia su nestumu susije, ar su siaip pilvu? verysad.gif

Atsakyti
lithuania1009, man taip pat toje vietoje paduria. Vakar nieko, o siandien vel. Gerai, kad nestipriai, bet kai eisiu pas gine rugsejo 7 - paklausiu. Jei ka suzinotum anksciau - buk gera, pasidalink smile.gif
Atsakyti
Tai vat, buvau vakar pas savo gydytoja. Sake pagerti to magnio, kur visom siulo, kai reikia. unsure.gif Siaip tai sake, kad kaip kam kas buna: vienom tempia pilvo apacia, kitom spazmuoja nugara, o man tipo sona ant kepenu. Tipo raisciai tempiasi. Pasiziurejo, kad kaklelis vietoj, tai lyg ir nera ko jaudintis. Patare tik mazinti apsukas, t.y. po darbo vaziuoti namo, o ne baladotis po miesta ir savaitgaliais maratoniniu kruizu nedaryti. blush2.gif
Niu, nusipirkau as to magnio, tai ziuresiu, ar praeis. Speju, kad reikia susitaikyti, kad nestumas visgi ne pieniu pukeliais klotas buna. unsure.gif
O siaip tai visgi vertetu nueiti pas savo bent jau gydytoja, kad apziuretu, jei kam kyla tokiu paciu skausmu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

o as nezinau kas darosi... jau kelios dienos, kai skauda man kairi sona. Bet skauda ne pastoviai, o tik kai judu. Na pvz.pradedu eit, ir suskausta zengiant zingsni. Nu kas cia gali but... gal kad pasinervinau cia kuria diena... o gal kad ka sunkaus kilstelejau- na butent parduotuves krepsi su produktais... unsure.gif
Atsakyti
as priejau prie isvados, kad daznai sonu skaismai buna arba del besitempianciu raisciu, arba leliukas isiremes i koki vidaus organa, pvz kepenis smile.gif

Man irgi skaudedavo, paskui praejo, retkarciais vel paskauda, bet nestipriai, daugiau irgi kai judu.Svarbu, nestipriai (cia mano ginekologe taip sake), jei jau stiprus ir nuolatinis skausmas - geriau nelaukti, eiti apziuron.
Atsakyti
man irgi tas pats buvo, gydytoja sake tai normalu. tad per daug nepergyvenu 4u.gif
Atsakyti