QUOTE(HappyAngel @ 2008 07 31, 10:40)
Lygiai tokia pat situacija ir pas mane Praeitais metais darė išvalymą dėl nesivystančio, tai kelios dienos prieš pradėjo man tas vietas, kur kiaušidės turėtų būt, skaudėt. Maniau- kadangi nesivystantis, gal gimda leliuką pradeda šalinti Padarė išvalymą, o skausmas nesiliovė. Tada maniau, kad taip turi būt, gi vis tiek opreciją darė. Bet kai kelis mėnesius skausmas nesiliovė, o tam tikru laikotarpiu išvis nepakenčiamas darėsi, nuėjau pas daktarą. Apžiūrėjo, padarė tyrimus- viskas švaru gražu, bet pamatė, kad kaip tik tom dienom ovuliuot turėčiau. Tai taip ir kankinaus prieš ir per kiekvieną ovuliaciją, skausmas net per šlaunį iki kelio eidavo Kai vėl pastojau, maniau, kad dabar jau praeis, bet ne, skausmas išliko. Vėl žiūrėjo echo, bet nei cistų, nei dar ko nerado, viskas tvarkoj. O skausmas tebėra, ypač menamos ovuliacijos dienom
Pas mane irgi tas pats: sona skaudedavo, paskui turejau nesivystanti, daktarai nieko blogo nemate tame sone. Galiausiai pati supratau, kad tai ovuliacijos skausmai. Dabar vel laukiuosi, mums 14 sav. ir vel tas skausmelis desiniam sone pradejo reikstis. Bet per daug nepergyvenu, nes manau, kad cia tas laikas kai turi skaudeti sona.