Įkraunama...
Įkraunama...

šonų skausmai nėštumo metu

QUOTE(HappyAngel @ 2008 07 31, 10:40)
Lygiai tokia pat situacija ir pas mane  drinks_cheers.gif Praeitais metais darė išvalymą dėl nesivystančio, tai kelios dienos prieš pradėjo man tas vietas, kur kiaušidės turėtų būt, skaudėt. Maniau- kadangi nesivystantis, gal gimda leliuką pradeda šalinti  unsure.gif Padarė išvalymą, o skausmas nesiliovė. Tada maniau, kad taip turi būt, gi vis tiek opreciją darė. Bet kai kelis mėnesius skausmas nesiliovė, o tam tikru laikotarpiu išvis nepakenčiamas darėsi, nuėjau pas daktarą. Apžiūrėjo, padarė tyrimus- viskas švaru gražu, bet pamatė, kad kaip tik tom dienom ovuliuot turėčiau. Tai taip ir kankinaus prieš ir per kiekvieną ovuliaciją, skausmas net per šlaunį iki kelio eidavo  doh.gif Kai vėl pastojau, maniau, kad dabar jau praeis, bet ne, skausmas išliko. Vėl žiūrėjo echo, bet nei cistų, nei dar ko nerado, viskas tvarkoj. O skausmas tebėra, ypač menamos ovuliacijos dienom  unsure.gif

Pas mane irgi tas pats: sona skaudedavo, paskui turejau nesivystanti, daktarai nieko blogo nemate tame sone. Galiausiai pati supratau, kad tai ovuliacijos skausmai. Dabar vel laukiuosi, mums 14 sav. ir vel tas skausmelis desiniam sone pradejo reikstis. Bet per daug nepergyvenu, nes manau, kad cia tas laikas kai turi skaudeti sona.
Atsakyti
o man 35 sav. ir ja usavaitė kai ppradėjo mausti dešinę pilvo apačia, dažniausiai naktį, bet taip skaudą, kad negaliu užmigt, rytą praeina, vaiko judesius jaučiu,

bet skausmas neduoda ramiai gyventi, arba kitaip tariant miegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2008 11 27, 10:15)
o man 35 sav. ir ja usavaitė kai ppradėjo mausti dešinę pilvo apačia, dažniausiai naktį, bet taip skaudą, kad negaliu užmigt, rytą praeina, vaiko judesius jaučiu,

bet skausmas neduoda ramiai gyventi, arba kitaip tariant miegoti smile.gif

Būtinai praneškite apie tai savo gydytojui unsure.gif
Atsakyti
ir as prisijungsiu prie jusu, man tik pati pradzia nestumo, kokios trys savaites dar net nespejau nueiti pas savo gine taciau jau pora dienu man skauda pilvo apacia, lyg kiausides, o pries tai dar buvo nesivystantis, galvoju kad ryt leksiu i privacia, gal ka daugiau pasakys nes labai bijau kad nebutu ne vietoje, vat, kazkaip labai bijau, leksiu ryt i mazyli, gal maloniai patars..kaip manot? g.gif
Atsakyti
sveikos. na ,man tai ir neduoda ramybės skausmas nugaroje dešnėje pusėje, kuris užeina ir praeina po kokių 10 minučių kartu nusileisdamas į klubą. ir aš to skausmo nesuprantu, jis nėra stiprus, bet vistiek nesuprantu nuo ko. o prieš tai tai skaudėjo nugarą ir užpakalį, bet praėjo, na toks labiau panašus skausmas į raumenų pertempimo skausmą, o pilvo tai neskauda, na gal reikia eiti pas daktarę. man 24 savaitės, nors žinau kad daugumoje tai visi skausmai natūralūs, juk vaikiukas šitaip greitai auga. judesius jaučiu, išskyros normalios smile.gif
Atsakyti
sveikutes, man 9 sav. nestumo, kelias dienas buvo beprotiski pilvo apacios skausmai ir patepliojo sviesiai rusvai, bet siandien liovesi, nes buvo uzkieteje viduriai. gydytojas sake, kad skausmas tai raisciu tempimas, bet tas dienas jauciausi sesdama tarsi ant kazko sesciau. geriu antibiotikus, kuriuos paskyre gydytojas, gal kam teko susidurti su tokia situacija?
Atsakyti
Paskaudendavo kažkur iki 25 sav., db jau ramu smile.gif
Atsakyti
Pasidziaugiau geru menesiuku puikios savijautos, pilvukas dideti pradejo ir skausmeliai visokie listi pradeda. Dabar 23 sav., tai desiniajam sone virsuj po sonkauliais kiekviena karta pavalgius pradeda mausti, bet cia turbut del to, kad skrandziui vietos sumazejo... Labiau neramina jau keleta kartu uzeje stiprus sono skausmai pilvo apacioje... pasiskaitinejau, kad ir daugiau kam taip yra, bet del sventos ramybes turbut reikes gydytojai pasisakyti... Tik nelabai ji gilinasi pas mane - daugiau suraso kas jai reikalinga ir viso gero...
Atsakyti
man tai uzeina kaireje puseje sona zemiau skaudeti, buna kad net negaliu atsigulti ant to sono ar is lovos islipti, bet savo futbolista jauciu tai labai gerai nestuke.gif
Atsakyti
Man 9 savaites, ta maudima jauciu nuo pat pradziu, jis nezymus, pilvo apacioje, ir retkarciais pradingstantis, pradzioje nerimavau, bet man kazkodel atrodo kad tai nuo mano didejancios gimdos toks jausmas. g.gif na va bet pries pora dienu turejau nelabai dziaugsminga skausmeli pilve, ryte besisukant ant kito sono pradejo tempti salia bambos tarsi i vidu sutrauke, sunkoka buvo issitiesti islipus is lovos... Na maniskis zinoma pasirupino kad ta diena paguleciau lovoje ir pailseciau, aciu dievui po pietu apie 3 valanda praejo, tarsi atleido nestuke.gif Siandiena paskaitinejau sia tema, ir supratau kad greiciausiai tai tie raisciu tempimai smile.gif dar daznai jauciu slapimo pusles lengva maudima, ypac kai darbe isijauciu ir uzsimirstu, kad jau sysiuko noriu, maudimas tai primena doh.gif zinoma nubegus pasirodo kad ne tiek ir rimtas tas aliarmas, bet vistiek idomus jausmas blush2.gif o vakarais labai ispucia pilva, tai dar kitoks jausmas, bet kolkas visiem pojuciam randu paaiskinimus, logiska, juk mano gimda dvigubai padidejusi 4u.gif Kartais truksta kantrybe, dazniau prigulu, kazkaip savaime norisi pagulet kai pilvelio apacioj kaip pries menesines toks jausmas... Na kadangi as laaabai apsnudusi nuo pat pradziu, tai paguleti man labai patinka nestuke.gif Su dukterecia mielai pogulio einu nusnust ax.gif Manau reikia atsizvelgti i visus pojucius, tiesiog negasdinti saves ir aplinkiniu, ramiai ivertinti padeti, ir jei labai neramu, apie tai paikalbeti su patyrusiais zmonemis ar savo gine thumbup.gif
Dziaugiuosi uz tas kuriu nevargina sie gana nemalonus pojuciai, bet mane dar ir pykina ir mieguistumas, ir jautrumas kvapams siaubingas kankina, pradedu su tuo susitaikyti smile.gif nes kai pagalvoju koks stebuklelis manyje gyvena wub.gif
Atsakyti
Esant sonu skausmams ne pro sali butu pasidaryt slapimo tyrima - gali buti slapimo taku infekcija. Nescios moters gimda spaudzia slapimtakius, trukdo teket slapimui, jo ten daugiau susikaupia ir todel susidaro geros salygos bakterijoms daugintis. Todel jei yra sono skausmas, daznas slapinimasis, slapimo pusles maudimas, tai slapimo tyrima pasidaryt butu gerai.
Atsakyti
QUOTE(Arven @ 2009 05 13, 13:05)
Esant sonu skausmams ne pro sali butu pasidaryt slapimo tyrima - gali buti slapimo taku infekcija. Nescios moters gimda spaudzia slapimtakius, trukdo teket slapimui, jo ten daugiau susikaupia ir todel susidaro geros salygos bakterijoms daugintis. Todel jei yra sono skausmas, daznas slapinimasis, slapimo pusles maudimas, tai slapimo tyrima pasidaryt butu gerai.

Na man dare nesenai, idealus slapimas... Tai matyt ne tai... smile.gif
Atsakyti