Įkraunama...
Įkraunama...

šonų skausmai nėštumo metu

QUOTE(BusyBee @ 2008 07 29, 12:56)
Nors mums dar tik 5 sav, bet jauciu kazkoki skausma kairiame sone  g.gif  Is pradziu maniau gal sportuodama pasitempiau, tada prisigalvojau, kad gal cia kiausidziu skausmas. Lyg ir nieko labai baisaus, viskas pakenciama, bet ar taip turi buti?  unsure.gif

Apsilankyk pas gydytoją; tačiau labai tikėtina, kad tau dabar turėjo būti mmm (jei nebūtum pastojusi) - tokie skausmukai yra normalūs. Bet vis tik gydytojo konsultacija reikalinga, ypač kai nėštumas dar mažiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MalenaW @ 2008 07 24, 09:40)
Is kur tokiu metu gauni spanduoliu uogyčių smile.gif?

yra pirkti šaldytų arba vaistinėje yra grynai spanguolių tabletės.
Atsakyti
man del tu patempimu irgi labai neramu, nes siaip kiekviena diena pamudena lyg kiausidziu srity, lyg ir siaip sona, man 10 savaite, tai gal cia normalu nes tempiasi raisciai.
Atsakyti
QUOTE(Diax @ 2008 07 29, 13:11)
Apsilankyk pas gydytoją; tačiau labai tikėtina, kad tau dabar turėjo būti mmm (jei nebūtum pastojusi) - tokie skausmukai yra normalūs. Bet vis tik gydytojo konsultacija reikalinga, ypač kai nėštumas dar mažiukas  smile.gif

Dekui uz patarima. Kazkaip nesinori del kiekvieno sudurimo begt pas daktare, bet turint praeity nesivystanti, turbut logishka butu. Tik tiek, kad jei visoms tempia, tai gal ir normalu yra. schmoll.gif
Atsakyti
man jau 17 sav ir pries pora dienu irgi pradejo skaudet kaip pries mm, bet daba rjau lyg ir praejo. pagal kalendoriu siomis dienomis turetu but mm, tai lyg ir ramiau
Atsakyti
QUOTE(braske83 @ 2008 05 23, 17:29)
Sveikos. sia problema turejau iki pastojimo bet lig buvo praejas skausmas kai tik pastojau is kart 5sav kai pradejo skaudeti tose vietose kur kiausides tai iki siol bet dabar tik retkarciais bet labai stipriai toks jausmas kad isplies man kazka  verysad.gif

Lygiai tokia pat situacija ir pas mane drinks_cheers.gif Praeitais metais darė išvalymą dėl nesivystančio, tai kelios dienos prieš pradėjo man tas vietas, kur kiaušidės turėtų būt, skaudėt. Maniau- kadangi nesivystantis, gal gimda leliuką pradeda šalinti unsure.gif Padarė išvalymą, o skausmas nesiliovė. Tada maniau, kad taip turi būt, gi vis tiek opreciją darė. Bet kai kelis mėnesius skausmas nesiliovė, o tam tikru laikotarpiu išvis nepakenčiamas darėsi, nuėjau pas daktarą. Apžiūrėjo, padarė tyrimus- viskas švaru gražu, bet pamatė, kad kaip tik tom dienom ovuliuot turėčiau. Tai taip ir kankinaus prieš ir per kiekvieną ovuliaciją, skausmas net per šlaunį iki kelio eidavo doh.gif Kai vėl pastojau, maniau, kad dabar jau praeis, bet ne, skausmas išliko. Vėl žiūrėjo echo, bet nei cistų, nei dar ko nerado, viskas tvarkoj. O skausmas tebėra, ypač menamos ovuliacijos dienom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 07 31, 13:40)
Lygiai tokia pat situacija ir pas mane  drinks_cheers.gif Praeitais metais darė išvalymą dėl nesivystančio, tai kelios dienos prieš pradėjo man tas vietas, kur kiaušidės turėtų būt, skaudėt. Maniau- kadangi nesivystantis, gal gimda leliuką pradeda šalinti  unsure.gif Padarė išvalymą, o skausmas nesiliovė. Tada maniau, kad taip turi būt, gi vis tiek opreciją darė. Bet kai kelis mėnesius skausmas nesiliovė, o tam tikru laikotarpiu išvis nepakenčiamas darėsi, nuėjau pas daktarą. Apžiūrėjo, padarė tyrimus- viskas švaru gražu, bet pamatė, kad kaip tik tom dienom ovuliuot turėčiau. Tai taip ir kankinaus prieš ir per kiekvieną ovuliaciją, skausmas net per šlaunį iki kelio eidavo  doh.gif Kai vėl pastojau, maniau, kad dabar jau praeis, bet ne, skausmas išliko. Vėl žiūrėjo echo, bet nei cistų, nei dar ko nerado, viskas tvarkoj. O skausmas tebėra, ypač menamos ovuliacijos dienom  unsure.gif

Kiek tau savaiciu buvo kaip tau isvalyma padare?
Atsakyti
QUOTE(MalenaW @ 2008 08 04, 14:42)
Kiek tau savaiciu buvo kaip tau isvalyma padare?

Turėjo būt 10, bet leliukas atitiko tik 6.
Atsakyti
man irgi skauda sonus, bet as pastebejau kad tai kazkaip susije su slapimo pusle, nes jei ilgai nenueinu i tuoleta, pvz nakti, tai tada labai skauda sonus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Apsimetele @ 2008 08 06, 16:02)
man irgi skauda sonus, bet as pastebejau kad tai kazkaip susije su slapimo pusle, nes jei ilgai nenueinu i tuoleta, pvz nakti, tai tada labai skauda sonus  blink.gif

Aha man irgi tas pats. Geriau spanguoliu uogienes arbata ir jau geriau.
Atsakyti
Sveikutės, nieko tokio jei retkarčiais paskauda šoniukus apačioje. Man lygiai taip pat buvo nuo 10-12sav. Gydytoja paaiškino, jog didėjant gimdai, tempiasi ją laikantys raiščiai, todėl gali jaustis maudimas ar diegliukai. Jei jie pastovūs, reikia pasistengti laikytis nėštumą tausojančio režimo (daug nevaikščioti nekilnoti sunkaus nepervargti ir t.t.) ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamike @ 2008 08 07, 18:00)
Sveikutės, nieko tokio jei retkarčiais paskauda šoniukus apačioje. Man lygiai taip pat buvo nuo 10-12sav. Gydytoja paaiškino, jog didėjant gimdai, tempiasi ją laikantys raiščiai, todėl gali jaustis maudimas ar diegliukai. Jei jie pastovūs, reikia pasistengti laikytis nėštumą tausojančio režimo (daug nevaikščioti nekilnoti sunkaus nepervargti ir t.t.) ir tiek biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MalenaW: 08 rugpjūčio 2008 - 14:52