Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės - 2 dalis

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Sveikos , ir as pradėjau domėtis baldų ir ne tik sendinimu, atnaujinimu ir kita. Norėjau paklausti kokias priemones reiktų naudoti norint patamsinti baldus tokius senovinius padaryti? na kaip kažkas skrynią atnaujino? Taip pat gal žinote kokius galima paviršius dengti? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Noriu paklausti dėl lagamino atnaujinimo. Turiu silpnybę sendaikčiams, tai ir šiandien parsitempiau seną lagaminą namo ax.gif Tik nelabai žinau kokias atnaujinimo priemones naudoti. Reikėtų pakeisti tiek išorę, tiek vidų. Vidų norėčiau išklijuoti (?) gražia medžiaga (dabar popierinis, kiek apiplyšęs), o su išore nežinau ką daryti. Galbūt palikti tokią aptrintą, paplyšusią, o gal perdažyti įmanoma, dar galvoju apie dekupažą. Pats lagaminas iš medžio padarytas.
Gal turit pasiūlymų kokių? bigsmile.gif

Atsakyti
Žiūriu įdomių dalykų čia Jūs pateikiate. Mėgstu ir aš baldus atnaujinti. Dabar atradau dar vieną baldų atnaujinimo ir dekoravimo būdą. Štai kėdė, kuriai suteikiau naują gyvybę:
Kede
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelede: 16 kovo 2009 - 23:14
Pelede tavo puslapyje ir daugiau šauniai restauruotų baldelių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Malonu, kad jums patinka smile.gif Su kiekvienu baldu vis labiau tobulėju, įgaunu vis daugiau patirties.
Atsakyti
Labai gražiai kėdutė atsigavusi thumbup.gif O ir kiti darbeliai šaunūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelede @ 2009 03 18, 19:51)
Malonu, kad jums patinka smile.gif Su kiekvienu baldu vis labiau tobulėju, įgaunu vis daugiau patirties.

tai jau tikrai o ta komodelel su stalciais tai mane apkerejo super grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man labai patiko tu cia piesei ar su trafaretais dirbai ir kedes atrodo kaiup naujos tikrai sauniai padedirbeta as manai kad tu senienu nebeomanoma atkelti antram dyvenimui bet tokiu keduciu irgi turiu reiks pasiraitoti rankoveses ir prie darbo tikrai labai sauniai pasidarbavai
Atsakyti
QUOTE(pukučiai @ 2009 03 18, 19:35)
o ta komodelel su stalciais tai mane apkerejo

va cia tai pritariu visu 100% Labai fainai atgaivintas 'antikrarinis atminimas' antram gyvenimui thumbup.gif

Pinavija, o tavo baldeliai - smagumelis kokie mieli 4u.gif
Atsakyti