Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės - 2 dalis

QUOTE(isdykelee_ @ 2008 10 24, 20:21)
Seip labai gerai pasidarbavai thumbup.gif tik ar vaikuciams ne per sviesus gobelenas-tuoj pataps murzina g.gif
siaip tai per sviesus, bet ten, tam zaidimu kampelija ir taip vien tamsus baldeliai, labai niurus atrodo, o dabar kaip pastate atnaujinta sofute, tai ir sviesos lopinelis atsirado ax.gif , o kad suteplios tai nieko baisaus, negi gaila, nedaug tas audinis kainavo, o ir pakeisti gan greitai galima mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Šelma @ 2008 10 22, 14:41)
Gal tą tarpelį galima  uždengt pailga (batono formos) pagalvėle, jei liko gobeleno šiek tiek  g.gif
Gal susikeičiam tetukais po kokių 5 metų  lotuliukas.gif
pasiuvau ir keleta pagalveliu

tik dabar pamaciau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal ir nieko mintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Alaplaja @ 2008 10 24, 18:29)
LINUTUKĖ, faina sofkute gavos, linkiu kad pati rema kada nors uztektu kantrybes nudazyt wink.gif
gal, nors abejoju, aukletojos patenkintos ,vaikai nuo sofikes sake nenulipa , vadinas gerai ir taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaplaja @ 2008 10 07, 12:43)

Graziai gavosi mirksiukas.gif o as netiketai radau aukcijone tokia panasia kaip tavo babulytes spintele- pradine kaina 419litai rolleyes.gif user posted image
Atsakyti
Sveikos darbstuoles.

Jusu ikvepta as irgi uzsikreciau atnaujinti kelis daiktelius. Bet kaip kazkuri anksciau rase akrilinis lakas turi biski lipnumo, nors ir gerai isdziuves. Ka rekomenduotumet naudoti,kad taip nebutu? (pirkau Sadolin firmos laka skirta baldams)

Ir dar , nagi profes patarkit del dekupazo. Pirma karta pabandziau dekupazo, ir kai kur gaunasi tokie dideli ir ilgi ale dazu itrukimai, o kai kur labai faini mazuliukai. Tai ka darau ne taip ? kada reiketu tepti dazus ant sendinimo lako?Na kiek to laiko reikia palaukti?
Papildyta:
QUOTE(zuzula @ 2008 11 02, 22:05)
Graziai gavosi  mirksiukas.gif  o as netiketai radau aukcijone tokia panasia kaip tavo babulytes spintele- pradine kaina 419litai  rolleyes.gif 

O kur tie aukcionai? Man labai fainute spintele ir kaina manes negasdina, nes baldelis turi savo stiliu ir originaluma clap.gif clap.gif

! 
Necituoti nuotraukų!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 05 lapkričio 2008 - 00:13
Vis delto didesniu nuotrauku nemoku ikelti g.gif ,tad gal ir taip matysis:
user posted image

Dabar:
user posted image

Patarkit kaip isgauti tolygesni skylinejima virsutiniu dazu, nei kaip dabar gavosi.
Atsakyti
labutis nu paziurekim kazi a cia tikciau su savo virtuviniais baldais ax.gif
atrode taip
user posted image
user posted image

paskui nudaziau taip,ziuriu kas nekaip derinasi saplvos doh.gif
user posted image
user posted image

o dabar taip,man patinka,tik veliau kai visas uzbaigsiu tai dar sioki toki rasta dadesiu ir vel parodysiu
user posted image
user posted image
ir dar persitapetuot noresiu veliau nes nesuprantu kam tokie vaikiski tapetai virtuveje lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip lygiai nulakuoti stalą? Jau uždėjau du sluoksnius, dar neišdžiūvo,bet bijau kad gali likt lašų nutekėjusių, ką daryti? Ar nereikia nulakavus porą kartų nušlifuot ir vėllakuot? patarkite. Kiek lako sluoksnių dėt?
Atsakyti
nu saunuoles mergaites.....mokat viska daryti...
as ir turiu kelis daikciukus , kurie laukia atnaujinimo
tik jau tokia esu, kol spyrio i subine ner-tai ir nesiimu nieko,,stovi jie pas mane
--stalas azuolinis 60-uju metu, is kaimo, dengtas dazais.foteliukas 60-uju metu, su mediniais remais--zinau kad jo rubeli keisiu i dermantina-dirbtine oda.., spintele salia lovos--kaip cia kazkurios babytes labai panasi...lakuota,, ir didele batine irgi lakuota....
kai isikeliau i mociutes buta , buvo ir daugiau geru dalykeiu, bet kazkaip tada dar nebuvo jokios mados tokius daiktelius saugoti ir nauha ruba suteiti--gailiuosi kad ismetem....

atnaujinti tik salione esantys staliukas ir foteliukai -
http://public.fotki....s/dscf1294.html
Atsakyti
sveikos merginos,noriu parodyt kokia skrynia prikelem:
http://public.fotki....picture036.html gaila nenufotkinau,kokia ji buvo pries tai.Obuvo nudazyta zaliai
Atsakyti
QUOTE(ragasa @ 2008 11 12, 16:53)
sveikos merginos,noriu parodyt kokia skrynia prikelem:
http://public.fotki....picture036.html   gaila nenufotkinau,kokia ji buvo pries tai.Obuvo nudazyta zaliai

blink.gif blink.gif blink.gif oi kokia faina sakes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as palepei buvau radus kazka panasaus be man rankos iki jos dar neprieina. Bet kad ir prieitu nelabai kur siuo metu ja turiu pastatyt nes pas mus "babas" palikimas senoviniai remontai (bet ne tai kad senove su cinkeliu o strasna katastrofa gludus kaimas nu zodziu siaubas doh.gif ) daryt remontu negalim ..... tai vat tokios mano bedos (kurios visai niekam neidomios aisku bet nesvarbu truputi nukrypau nuo temosbet kur daugiau jei ne cia SM gali pasiguost mirksiukas.gif .)
Nu ta skrynia tikrai nereali super kai pasidarysim ...... remontus mano rankos tikrai prieis prie tos skrynios nes kaip matau rezultatas vertas pastangu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
"pasiknisau" tavo albume fainu darbeliu ten pridarius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 12 lapkričio 2008 - 15:04
QUOTE(Šilko Namai @ 2008 11 13, 15:24)
Nuostabi skrynia, bet labiausiai džiugu, kad nepatapo kokia spalvota su gėlėm  doh.gif Manau kokybiškos senienos turi išlaikyti savo autentišką vaizdą  4u.gif

Nu man ji irgi patiko kat atrestauruota ir ne pakeista jos isvaizda thumbup.gif .
Nors ... tinkamoi vietoi ir ant tinkamo daikto tinkama gelyte manau tikrai nepamaiso blush2.gif . Man grazu kai tai atliekama kokybiskai ir orginaliai o ne vien tept gele uzdrebiau kaip klecka ir jau ale turi buti "grazu" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2008 11 14, 13:11)
nu zinok man cia nieko daugiua nereikia jokios geles nei dar konors ji ir taip orginaliia ir graziai tarodo dievinu tokius daiktus kurie  islike kaip senoveje

"ant tinkamo daikto" as apie tai ir kalbejau kad ant tinkamop o ne betkur kur sauna i galva sei dezei jokios geles netinka ji nuostabi ir taip kam ja deklevot bigsmile.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš, ką nuveikiau...

Daugiau galima pažiūrėti kaip atjauninau laikrodį

Buvo
user posted image

Atsijaunino
user posted image

Atsakyti