aciu merginos
,
mano klaidu sarasas
kadangi ta sofuke buvo laaaabai jau sunesiota, tai mano paraloniniai ir sindeponiniai pastorinimai labai pakoregavo ploti ir auksti,
del tos priezastie atsirado rombo formos tarpelis, tarp visu keturiu pagalviu
ir buvo sunkumu sutalpinti i remus, kai kur netilpo
senas paralonas buvo jau pavirtes klijais, as vos nugramdziau ir tai nelabai graziai nusigramge, patarimas, butu toks neprasidekit su gamdymu, prisitepliosit o naudos jokios tik slykstus vaizdelis, geriau ieskokit kuo pakeisti ta detale (as neturejau kuo pakeisti tai gramdziau
)
siaip tai nusipirkau 1cm storumo paralona, ir dejau ji dviguba, dar tarp paralono ir audinio dejau plono sindepono sluoksni, ir prisaudziau su tuo staple gun (nezinau kaip lietuviskai vadinasi
, na tokiomis kaip sasiuviniuose savarzelemis pritvirtinau ) o paskui atgal viska susukau ka buvau isardzius,
su "batukais" sudetingiau
, neturiu salygu visokiems sveitimams ir gramdymama, sita sofuke yra darzelio, aukletoja eidama i darba rado ismesta ir atnese i darzelis, vaikuciai ja labai pamilo ir ant jos daug zaidzia, jos buvo kelis adijalus uztiesusiuos, prase gal ka grazaus turi tevai atiduoti kad galetu uztiesti, tai as kaip gerojo samariete ir apsiemiau nors truputi pagrazinti ir kad vaikai tuo slamstu nekvepuotu, o "batukai" liks seni, nebent vasara dar ussiimsiu ir pabaigsiu