ir dar- radau toki irasa viename bloge- kaip atnaujinti odine sofa.
mano anglu kalba silpnoka, bet supratau, kad kardinalus odines sofos pasikeitimas tik panaudojus odos naujinimo priemone, kam idomu- patys paskaitykit
http://thecrandallco...g-tutorial.html
QUOTE(volia* @ 2012 12 04, 12:10)
sveikos. Norejau pasitikslinti. Spinteles pavirsiu pasiausiau nudaziau akriliniais vandens pagrindo dazais. jau galima ja naudotis ar reika padengti laku?
padenkite laku, akrilas greitai nusibraizys ir nusitrins jei nepadengsite
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 12 04, 16:35)
padenkite laku, akrilas greitai nusibraizys ir nusitrins jei nepadengsite
Aiskutis. O koki laka pasiulytumet?
akrilinis lakas vandens pagrindu mazai smirda. spiritinis lakas smirda labiau ilgiau dziuna bet jis patvaresnis. siaip visokiu laku daugybe.... koks kam patinka. spiritiniai lakai dzaniausiai buna blizgus, kai kurie laikui einant gelsta. akriliniai buna ir matiniai ir blizgus ir lyg ir negelsta. zodziu kaip kam.... dar galimas variantas- aerozolinis lakas, jei tingisi tepliotis- jis smirda, bet geriau pasidengia. vonios spintelei gal imciau aerozolini, o kambary stovinciai akrilini, na net nezinau- gal dar bus kas protingiau patars....
Labutis mergaitės
Norėčiau atjauninti vaiko rašomą stalą. Blogiausia, kad jis laminuotas. Klijuoti lipnia plėvele nenoriu, noriu dažyti.Bet neįsivaizduoju ar tokius paviršius galima perdažinėt. Ir kokiais dažais.
Gal kas panašius baldus perdažinėjot, gal patarsit ką.
Norėčiau atjauninti vaiko rašomą stalą. Blogiausia, kad jis laminuotas. Klijuoti lipnia plėvele nenoriu, noriu dažyti.Bet neįsivaizduoju ar tokius paviršius galima perdažinėt. Ir kokiais dažais.
Gal kas panašius baldus perdažinėjot, gal patarsit ką.
Kiek mano kuklios žinios leidžia teigti, reikėtų pašiaušti paviršių švitriniu popieriumi, nugruntuoti ir dažyti akriliais dažais, bet gal labiau patyrusios ką geresnio patars.
šveisti tai ruošiausi , o akrilinius dažus lakuoti reikai ar nebe.
Aš lakuočiau. Bent 2-3 kartus.
Sveikos mergaites!
norejau paklausti. turiu sena, graziais mediniais su gipsu remais veidrodi. Remai nupurksti aukso spalva ir ta spalva vietosmis patamsejusi, o krastai isklineje ir patrupeje.
Gal patarsit kaip man ji atsinaujint?
kaip nuimt man ta aukso spalva ir kaip tuos itrukimus ir nutrupejimus sutvarkyt?
patryniau atsargiai krasteli su smulkiu svitriniu popieriumi, ale nelabai nori nuimt.
norejau paklausti. turiu sena, graziais mediniais su gipsu remais veidrodi. Remai nupurksti aukso spalva ir ta spalva vietosmis patamsejusi, o krastai isklineje ir patrupeje.
kaip nuimt man ta aukso spalva ir kaip tuos itrukimus ir nutrupejimus sutvarkyt?
patryniau atsargiai krasteli su smulkiu svitriniu popieriumi, ale nelabai nori nuimt.
QUOTE(prokurore @ 2013 03 03, 17:05)
Sveikos mergaites!
nuotrauka įmesk, gal aiškiau bus:) gipso švitriniu nepašveisi, taip paprastai, nes ir raštas dings..