Sveiki, labai reikia pagalbos: ipusejau restauruodama sena azuoline spinta, t.y. ja nusveiciau ir nelygumus, itrukimus, ivairias skylutes uzglaisciau sviesaus azuolo glaistu. Dabar turiu beico ir pabandzius juo dazyti, matosi 2 problemeles: beicas labai netolygiai suteikia spalva ir taip pat jis neisigeria i glaista tiek, kad pastarojo nesimatytu.. ka patartumete, kaip gelbeti situacija? Bandziau beicu dengti 2 kartus, tai gaunasi labai labai tamsi spalva.. gal yra kokiu gudrybiu, kaip beica tepti, pasviesinti ar pan.?
QUOTE(2sa @ 2012 09 19, 21:31)
Sveiki, labai reikia pagalbos: ipusejau restauruodama sena azuoline spinta, t.y. ja nusveiciau ir nelygumus, itrukimus, ivairias skylutes uzglaisciau sviesaus azuolo glaistu. Dabar turiu beico ir pabandzius juo dazyti, matosi 2 problemeles: beicas labai netolygiai suteikia spalva ir taip pat jis neisigeria i glaista tiek, kad pastarojo nesimatytu.. ka patartumete, kaip gelbeti situacija? Bandziau beicu dengti 2 kartus, tai gaunasi labai labai tamsi spalva.. gal yra kokiu gudrybiu, kaip beica tepti, pasviesinti ar pan.?
Paviršiaus netolygumas , gali būti dėl prasto beico, del prastos užnešimo technikos, arba del skirtingo paviršių igeriamumo kai nepilnai pašalintas prieš tai buvęs apsauginis sluoksnis.
Glaistyt jei tikrai būtina reiktų pagal beico spalvą- nes glaistas ir negali igert spalvos.
nežinau ką patart- išveist vieliniu šepečiu, nušlifuot. ir vėl beicuot jei tai būtina.
klausimelis- o jus tik teptuku beica tepat, ar ir skudureliu ji paskui trinat?
QUOTE(Mielinamai @ 2012 09 20, 08:51)
Aš tik teptuku tepiau.
QUOTE(Mielinamai @ 2012 09 20, 09:51)
Esu tik šepetėlių tepusi, bet įsivaizduoju, kad galima ir skudurėliu, ir voleliu. Manau viskas priklauso kokį vaizdą norite gauti Geriau turbūt pasibandyti kur nors
Žiūrint koks plotas. Man dideliam plotui labai pasiteisino kempinėlė beicuojant - labai tolygiai padengė (beicavau duris) O dėl to, kad beicas neįsigeria į glaistą - tai iš savo patirties galiu pasakyti - kad arba kaip aukščiau buvo minėta kad beicas netinkamas, arba dar pabandykite kiek pašiaušti glaistytą paviršių ir tada beiciuokite (man tai yra padėję)
su beicu dirbama taip- tepi o paskui trini skudureliu. beicas kaip akvarele, tik atspalvis. jei beicuojant naudosite tik teptuka tai pasidengs netolygiai ir negraziai. jei naudosite kempinele skudureli ar kazka panasaus tai gausite zymiai sviesesni bet lygesni atspalvi. beicas ne dazai ir ne medzio impregnantas, jis suteikia tik atspalvi. veliau ji siulyciau dar palakuoti
laba diena,
esu bandziusi savamoksliskai dekupazuoti,pakabas,dezutes dabar turiu dideli torsero gaubta,nei medziaginis,nei odinis,nesupranto is ko jis pirkau blusu turguj Rietave kazin ar galeciau bandyti nudazyti?aciu.
esu bandziusi savamoksliskai dekupazuoti,pakabas,dezutes dabar turiu dideli torsero gaubta,nei medziaginis,nei odinis,nesupranto is ko jis pirkau blusu turguj Rietave kazin ar galeciau bandyti nudazyti?aciu.
nežinau,ar pagal adresą aš čia,bet parodysiu
prieškambarį,kurį patys biškį atnaujinome.aišku,tai neprofesionalus darbas,bet vis tiek atrodo daug geriau,nei prieš tai
turėjom tokio tipo,10 metų senumo
veidrodis toks buvo
aš jį mozaika stikline padailinau,kad nebūtų toks nuobodus
o kitus paralonu ir dirbtine oda aptraukėm ir dekoratyvinių vinių prikalėm
čia dar kabliuko vaikams truksta dešinėje
prieškambarį,kurį patys biškį atnaujinome.aišku,tai neprofesionalus darbas,bet vis tiek atrodo daug geriau,nei prieš tai
turėjom tokio tipo,10 metų senumo
veidrodis toks buvo
aš jį mozaika stikline padailinau,kad nebūtų toks nuobodus
o kitus paralonu ir dirbtine oda aptraukėm ir dekoratyvinių vinių prikalėm
čia dar kabliuko vaikams truksta dešinėje
Kaip sauniai
Išradingi žmonės esate
Nuostabu