Rutele_S, iš pačiai kylančių klausimų aišku, kad patirties mažai. Tuomet tikslinga viską gerai išbandyti, nebijoti paeksperimentuoti ant bandomųjų paviršių.
Pati esu naudojusi aliejinę patiną, kas duotu atveju ne visad tiks, tačiau jų, berods, yra ir vandens pagrindu. Tiek vienokia, tiek kitokia patinos rūšis didesniam objektui būtų nepigu. Beico pirkti yra statybinių medžiagų parduotuvėse, bet jei reikia mažesnio kiekio, rankdarbių priemonių parduotuvėse būtent tai ir galima įsigyti norimų spalvų.
Patirties nulis pas mane, tas tiesa, uztai ir noriu issiaiskinti kas kaip, kadangi megstu iv rankdarbius ir kur reik krapstymosi, noreciau ir tai pameginti, ant 2 kedziu. pavirsiaus plotas nera didelis, bent tiek gerai o blogai tas kad patinos marej net nera pirkti o beico yra, litras apie 25 lt. cia normaliai ar daug/mazai?
Ta patina čia kaip kokia musė pačiai apie ausis zyzia, ar kaip?
Yra beicas, tai kam patina?
Minėta kaina gera. Tik jei kalbam apie dvi spalvas (atspalvius), tai reikia padauginti iš dviejų...
O kokios restauruotinos kėdės-pats tas pradžiai beico ypatumams išbandyti ir perprasti...
Minėta kaina gera. Tik jei kalbam apie dvi spalvas (atspalvius), tai reikia padauginti iš dviejų...
O kokios restauruotinos kėdės-pats tas pradžiai beico ypatumams išbandyti ir perprasti...
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 05 15, 10:41)
pirmiausia pabandyk pavalyti paprastu spiritu arba bent vaitspiritu...
QUOTE(Ruciake @ 2011 05 16, 14:37)
Iš nuotraukos nelabai matosi, ar stalas medinis, ar iš plokštės...
Labai aciu, mergaites, uz atsakymus. Naudingos informacijos gavau.
QUOTE(bite @ 2011 05 18, 18:48)
Ta patina čia kaip kokia musė pačiai apie ausis zyzia, ar kaip?
youtube kalta del patinos
o tos vieteles kur kirvarpos, isryskinti, a nu tai pats tas beicas isigers tamsesnis ania?
tik va, ar kaip minejot, tamsesni det prasveist ir sviesesni, ar gerai gausis ar lengvai prasisveistu tas beicas? jus trbt daret taip, papasakokit
gal kas turit minciu kaip pasigaminti perrtvareles ar skyrelius i stalcius (kojinems, apatiniams, dirzams)?
kazkas panasaus:
kazkas panasaus:
QUOTE(svetelis @ 2011 07 06, 20:02)
gal kas turit minciu kaip pasigaminti perrtvareles ar skyrelius i stalcius (kojinems, apatiniams, dirzams)?
kazkas panasaus:
kazkas panasaus:
Žvilkterėkit čia
http://www.designspo...march-11th.html
Gal tiks toks variantas Manau kartoninę dėžę susirast nebus sudėtinga ir pigu ir paprasta
Be to pabandykit i google.lt ivest "diy drawer divider" ir vaizduose rasit labai daug įvairių variantų
tokiu principu bandziau darytis, bet pas mane stalcius ilgas 67 cm, ir darriau 2 ilgas juostas ir daug trumpu, bet nesilaiko, suklero, nuvirto tos vadinamos groteles, nezinau kaip jas sutvirtinti galima butu, galbut ne is kartono darytyti, o kokio plastiko
QUOTE(svetelis @ 2011 07 07, 08:26)
tokiu principu bandziau darytis, bet pas mane stalcius ilgas 67 cm, ir darriau 2 ilgas juostas ir daug trumpu, bet nesilaiko, suklero, nuvirto tos vadinamos groteles, nezinau kaip jas sutvirtinti galima butu, galbut ne is kartono darytyti, o kokio plastiko
Kad būtų tvirtesni tie atitvarai galima juos daryti iš plonos fanieros, iš organinio stiklo arba šiaip iš kokio plastiko
Atgaivinsiu temą, nes knieti pasigirti
Labai gailiuosi, kad nenufotografavau, kaip atrodė prieš. Tai 1969 m. gamybos baldeliai, buvo tamsiai rudos spalvos, slidžios plokštės, nupirkau juos už 100 lt. Buvo labai žavingi, nes ant kojyčių
Vyras išėmė stiklui slankioti skirtas juosteles, pašiaušė paviršių šlifuokliu, 2 kartus nudažė alkidiniais dažais (matiniais, nes su blizgiais jau pasimokiau, kad reikia laaaaabai tobulai dažyti). Pasidengė puikiai. Sekcijos nugarėlę išklijavau medžiaga (karštais klijais). Nupirkom medines rankenytes, nudažiau raudonai, nulakavau, vyras prisuko.
"Vualia"!
Tuo pačiu pasigirsiu ir atnaujinta "jyskine" komoda. Nudažyta žaliai (tais pačiais alkidiniais dažais), prisuktos naujos rankenėlės. Medines juosteles vyras supjaustė pagal mano pageidavimus, nudažė baltai. Iš pradžių priklijavau karštais klijais (mano mėgstamiausi klijai ), bet po poros savaičių nukrito. Vyras priklijavo silikonu (jo mėgstamiausi klijai ). Laiko puikiai jau antras mėnuo. Nuotrauka daryta dar nebaigus kambario remonto. Dabar virš komodos dar kabo paveikslas.
Labai gailiuosi, kad nenufotografavau, kaip atrodė prieš. Tai 1969 m. gamybos baldeliai, buvo tamsiai rudos spalvos, slidžios plokštės, nupirkau juos už 100 lt. Buvo labai žavingi, nes ant kojyčių
Vyras išėmė stiklui slankioti skirtas juosteles, pašiaušė paviršių šlifuokliu, 2 kartus nudažė alkidiniais dažais (matiniais, nes su blizgiais jau pasimokiau, kad reikia laaaaabai tobulai dažyti). Pasidengė puikiai. Sekcijos nugarėlę išklijavau medžiaga (karštais klijais). Nupirkom medines rankenytes, nudažiau raudonai, nulakavau, vyras prisuko.
"Vualia"!
Tuo pačiu pasigirsiu ir atnaujinta "jyskine" komoda. Nudažyta žaliai (tais pačiais alkidiniais dažais), prisuktos naujos rankenėlės. Medines juosteles vyras supjaustė pagal mano pageidavimus, nudažė baltai. Iš pradžių priklijavau karštais klijais (mano mėgstamiausi klijai ), bet po poros savaičių nukrito. Vyras priklijavo silikonu (jo mėgstamiausi klijai ). Laiko puikiai jau antras mėnuo. Nuotrauka daryta dar nebaigus kambario remonto. Dabar virš komodos dar kabo paveikslas.
QUOTE(saulala @ 2011 08 15, 17:53)
puikiai
savo berniukui ir as tokiu baldeliu uzsimaniau ieskosiu
QUOTE(saulala @ 2011 08 15, 18:53)
Atgaivinsiu temą, nes knieti pasigirti
LABAI GRAZU, STILINGA IR PAPARASTA