Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės - 2 dalis

QUOTE(Nuk @ 2010 09 03, 22:48)
Aš nudažyčiau medinę dalį geltonai - kaip tapetai, arba, kaip geltonos gėlytės raudonuose tapetuose (neįžiūriu, ar jų atspalviai skiriasi) ir, manau, tiktų ryški raudona sėdynė (tapetų atspalvis) arba būtų gražu, bet turbūt sunkiai įgyvendinama - gėlėtas gobelenas, panašus į tapetus 4u.gif
Dar vienas įdomus BLOG'AS

Aciuks labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras!
Seniai besilankiau 4u.gif

Savo išdekoruotą kėdę noriu parodyti blush2.gif

user posted image

jau greitai pabaigsiu ir padėkliuką ant kojyčių - pasirodysiu smile.gif
Papildyta:
ir dar galiu parodyti savo neseniai atliktą darbuką smile.gif

vonios kambario spintelė
PRIEŠ

user posted image

ir PO smile.gif

user posted image

iš arčiau
user posted image
Atsakyti
kokiu laku taburetę lakavote?
Atsakyti
Sveikos brangiosios,kokios jus visos talentingos thumbup.gif Noreciau ir as to ismokti,bet nemoku verysad.gif doh.gif Labai grazus jusu visu darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2010 10 04, 15:31)
kokiu laku taburetę lakavote?

Vandens pagrindu baldinis lakas smile.gif
Atsakyti
IngaB, čia grandiozinis "penkmečio" darbas bigsmile.gif thumbup.gif . Nieko sau, smagus "darbukas" mirksiukas.gif . Vat aš dar būčiau ir ant praustuvo "ilgosios" užklijavus kokią gėlelę blush2.gif .
Labai šauniai sugalvota thumbup.gif, gražiai padaryta. Dideliausias pagyrimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimute7: 07 spalio 2010 - 19:01
IngaB, sakykit su kuo taip pasendinote duris ir laiptus? Ar gal kas kitas zinot? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimute7 @ 2010 10 07, 19:01)
IngaB, čia grandiozinis "penkmečio" darbas bigsmile.gif  thumbup.gif . Nieko sau, smagus "darbukas" mirksiukas.gif . Vat aš dar būčiau ir ant praustuvo "ilgosios" užklijavus kokią gėlelę blush2.gif .
Labai šauniai sugalvota thumbup.gif, gražiai padaryta. Dideliausias pagyrimas drinks_cheers.gif

Ačiū labai blush2.gif Jei sau daryčiau, tai irgi galvojau gal ką dar užklijuočiau, bet kai ne sau, o kitiems, tai teko į jų pageidavimus atsižvelgt smile.gif Šiaip, man patiko daryt, nes toks stiliukas man pačiai prie širdies wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kibirkstele* @ 2010 10 08, 08:05)
IngaB, sakykit su kuo taip pasendinote duris ir laiptus? Ar gal kas kitas zinot?  blush2.gif  ax.gif

Čia jau pasirinktinai reikia turėti 2 arba 3 spalvyčių dažus ir švytrinio popieriaus smile.gif Padažot, išžiūna, pašvytrinat... ir vėl taip pat smile.gif
Atsakyti
Persiprašau už nuomonę, juolab, kad į temą įlindau tik smalsumo vedina, bet vonios spintelė pasendinta be reikalo, net gąsdina. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(surreal @ 2010 10 10, 01:57)
Persiprašau už nuomonę, juolab, kad į temą įlindau tik smalsumo vedina, bet vonios spintelė pasendinta be reikalo, net gąsdina. blink.gif

Skonio reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(surreal @ 2010 10 10, 02:57)

Man ir nelabai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianule @ 2010 10 11, 10:06)
Man ir nelabai... schmoll.gif

Man irgi schmoll.gif Darbo daug ideta, bet rezultatas labai prastas, tie patrynimai tokie netvarkingi. bet kiek supratau, tai uzsakovas patenkintas, tai svarbiausia ax.gif
Atsakyti