Laba diena,
Kaip maciau jau buvo panasus klausimas, kuri as noriu uzduoti, bet man reiktu truputi issamiau...
1. Turiu toki
lopsiuka naujagimiui, noriu ji perdazyti
tamsiai ruda spalva. Bijau sugadinti, tai gal butu galima gauti tikslius nurodymus kaip ir ka daryti
Tema visa perskaiciau, dar dekupaza skaiciau, bet manau, kad labiau mano klausimas tinka sioje temoje... Tai as kaip suprantu spalvos nuimti man nereikia, uzteks pasiausti medi ir dazyti tamsiai rudai
gal kas patars kokie dazai geriausi, ir aiksu, kad nebutu kenksmingi vaikams, neatsoktu, nesilupinetu... Kaip gerai pasiausti medi tose vietose kur pagaliukai su israizymais? Kokio sambumo svitrini popieriu naudoti? vienu zodziu laukiu visu patarimu siuo klausimu.
2. Dar turiu lovyte didesniam vaikuciui, nuo savo kudikystes laiku. Kazkur 30 metu senumo... Pries 7 metus jau norejau ja atnaujinti ir suteikti kita spalva... Nusveiciau su svitriniu popieriumi, tada dejau ten kazkoki atspalvi, kad suteiktu raudonumo truputi, jau tiksliai ir nebeatsimenu... Atsimenu tik tiek, kad gavosi sh...
Blogai pasidenge ten tie dazai, nes senasis lakas labai isigeres i medi. O gal per mazai nutryniau su svitriniu popieriumi. O dar ir interneto neturejau tais laikasi, kad pasiskaityti apie senu baldu perdazyma. Sikart noreciau ta lovyte irgi tamsiai rudai nudazyti, bet kad isliktu medzio rastas. Tai ka tada daryti? Vel ja sveisti laaaabai daug ir tada dazyti su tokiais dazais, kur nurode praeitame puslapyje?
O gal geriau nesveisti jos, bet naudoti dazu nuemeja?
Dekoju is anksto