Įkraunama...
Įkraunama...

Daiktų restauravimo gudrybės - 2 dalis

Nafania- nu liuks 4u.gif - mane tai veza tas seno- naujo gimimas bigsmile.gif
Aciu labai uz palinkejimus ir uz skamu morenga prie kavos.
Tau kuo geriausios kurybos ir namu silumos 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors žinot ar yra apsaugos priemonių nuo kirvarpų ir kur jų ieškoti? norėčiau apsaugoti labai seną, žąsies plunksna siūtą medinę dėžutę. panašu, kad tie gyvuliukai jau skanauja ją unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elize @ 2009 12 29, 18:41)
Gal kas nors žinot ar yra apsaugos priemonių nuo kirvarpų ir kur jų ieškoti? norėčiau apsaugoti labai seną, žąsies plunksna siūtą medinę dėžutę. panašu, kad tie gyvuliukai jau skanauja ją  unsure.gif

Pasiskaitymui - tik prieš imantis gydymo, reiktų pasidomėti kaip tai atlikti teisingai 4u.gif
Atsakyti
Gaudvile, labai ačiū už nuorodą 4u.gif
tik tų priemonių labai dideli kiekiai unsure.gif galbūt kas nors turite likutį? 4u.gif
Atsakyti
kazkaip dauguma cia restauravima suprantat kaip dekupazinima daiktu arba ju perdazyma ir pan. o man pvz restauravimas asocijuojasi su senu daiktu atkurimu suteikiant jiems autentiska isvaizda. Pvz jei as restauruociau skrynia ar kede tai daryciau ja taip, kad ji atrodytu taip pat kaip pvz pries 20 metu, o ne kaip naujas, apklijuotas daiktas, todel siek tiek nusivyliau aplankiusi sia tema... nepykit bet cia siaip mano pastebejimas toks, pamasciau garsiai smile.gif
Atsakyti
kaip kas įsivaizduoja restauravimą, šioj temoj matyti vaizdai visiškai neįtakoja - savišvietai, tik tiek. O jei yra kokių klausimų, juk galima paklausti. Tik, jei neklystu, apie antikvarinių baldų restauravimą yra kalbama kitoje temoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2009 12 30, 15:34)
Tik, jei neklystu, apie antikvarinių baldų restauravimą yra kalbama kitoje temoj  4u.gif

Aha, neklysti mirksiukas.gif Cia daugiau tema skirta daiktus prikelti antram gyvenimui, kad ir kokiomis priemonemis jie butu atkurti, svarbu butu estetiska ir tinkama naudoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elize @ 2009 12 30, 15:11)
Gaudvile, labai ačiū už nuorodą  4u.gif
tik tų priemonių labai dideli kiekiai  unsure.gif  galbūt kas nors turite likutį?  4u.gif

As tai pabandyciau pasiklausti pas UAb Gritija . Jie man labai padejo, isaiskino ka ir kaip naudoti, ir manau pardavimo kiekis turetu buti mazesnis.
Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2009 12 30, 15:36)
Aha, neklysti mirksiukas.gif  Cia daugiau tema skirta daiktus prikelti antram gyvenimui, kad ir kokiomis priemonemis jie butu atkurti, svarbu butu estetiska ir tinkama naudoti rolleyes.gif

O gal merginos pasakysit kur rasti ta kita- antikvariniu baldu temele?Man nesiseka su paieska, kazkaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(nafania @ 2010 01 09, 14:00)
O gal merginos pasakysit kur rasti ta kita- antikvariniu baldu temele?Man nesiseka su paieska, kazkaip  g.gif

Gal čia? g.gif http://www.supermama...showtopic=21347
Atsakyti
Labas merginos,

persiskaiciau visus pasisakymus, is karto dekui uz predmenis wink.gif

kaip sendinti ir nuvalyti senus dazus as suprantu, bet kokius naudoti dazus ir kaip padaryti, kad remu pagrindas butu tamsiai rudas, o aukso spalva butu tik elementai. panasiai kaip sitoje nuotraukoje.

user posted image

Pasiulymai?

Is anksto dekinga.
Atsakyti
Gal mėginti įtrint aukso dulkėm g.gif Na dekupažo kažkiek pritaikyt g.gif
Atsakyti
Aukso dulkės taip paprastai ant bet ko netrinamos, jos paprasčiausiai nesilaikys.
O auksinčiau vienu iš būdų.
1.Folija. Tik čia jau reiktų nepamiršti, kad ne bet kokie baigiamieji lakai tiks. Tik spiritiniai. Toms dekoruojančioms, kurios turi visas folijai skirtas priemones, šis būdas visai, manau, priimtinas, tik nepigus.
2.Auksinis akrilas, dengtas iškiliausiuose paviršiaus ploteliuose. Labai į sveikatytę į auksinį akrilą dar įmaišyti pačios blizgiausiai auksiniausios porporinos mirksiukas.gif
Šis būdas paprastas, efektingas, nereikalaujantis papildomų priemonių.
3.Dar galima būtų iš principo panaudoti sendinimo vašku būdą, kai pirmiausia daiktas būtų nudažomas auso dažais, paskui iškiliausi ploteliai tepami vašku, dažoma tamsiai rudai ir nutrinama iki norimo auksinius plotus atidengti laipsnio.

Atsakyti