Tai kad neblogai, tik "apakau" nuo apimčių
Šaunu, merginos, padirbėjot . Vaivaj labai gerai sugalvojai , puiki "maskuotė". O saulyte2 tai tooooks didelis darbas atliktas, kad belieka nulenkti galvelę
nu sauniai jus cia.
Sakykit, kas isbandet, nulakavus staliuka, ir uzdejus karsta puodeli arbatos- neliks kazkokiu demiu ?
Sakykit, kas isbandet, nulakavus staliuka, ir uzdejus karsta puodeli arbatos- neliks kazkokiu demiu ?
Yra specialus lakas, atsparus karščiui. Jei neklystu, jis skirtas saunoms.
QUOTE(vaivaj @ 2009 11 26, 14:12)
Yra specialus lakas, atsparus karščiui. Jei neklystu, jis skirtas saunoms.
tai geriau tokiu lakuot, paprasta baldams geriau nenaudot ? Nes jei stalas, tai jam bet kas gali nutikti
Aciu visoms, o as pagalvojau kad blogai padariau , su vyru mastem ka daryti su laiptais, buvom prideje kelias naujas pakopas, nauji laiptai gan nemazai butu kainave ir daug darbo kol butumem tuos isarde, nes ten kitaip padaryti nes reikejo ir koriudoriuje grindys ardyti, domejaus dekupazu ir kilo ideja taip laiptus pasidaryti, kas mate labai patiko, veliau dekupazuosiu sena balalaika, kai turesiu daugiau patirties su medziagom, vakar dariau klumpe, bet nesigavao didesni iskilimai, net galvoju trinti salin.
QUOTE(vaivaj @ 2009 11 25, 17:43)
O baisiausia yra tai, kad vaikas pasakė: "Man labai patinka, kai tu ant sienso klijuoji". Įtariu, teks laukti dar kažko.
Nors... Man ir pačiai visai patiko. Jau ėmiausi nudaužytų kampų. Kai baigsiu, bus dar vaizdelių
Nors... Man ir pačiai visai patiko. Jau ėmiausi nudaužytų kampų. Kai baigsiu, bus dar vaizdelių
Na va, nėra to blogo, kad neišeitų į gerą . Šauniai sugalvojai ir atlikai . .
Ohoho, kaip padirbėta
QUOTE(vaivaj @ 2009 12 10, 02:36)
Ohoho, kaip padirbėta
bet dar vis nepanaudota , nu bet tiks sodui
Sveikos merginos,
Kaip sekasi su darbais Kaledu tematika? gal visos dovaneles diena nakti gaminate ir ilisti i sia tema laiko neturite?
Na as jau karta rodziau ka savo berniukui is senos taburetkes padariau,tad priminsiu ir dar kai ka naujo pasirodysiu
Buvo taip pries:
Patapo tokia:
Papildyta:
Dar esu senas kedes priderinusi prie naujo interjero
Pries:
Po to:
Arba ant palanges pasiuvusi toki patiesaliuka,kad siltai atsisesti butu galima .Na galima sakyti senus drabuzius restauravau i reikalinga ir jau pamegta daikta .
Gerai tai kad ,kai nereikia, tai susilanksto i kvadrateli 40cmx40cm
Papildyta:
o kaledoms tokias dovanas padariau:
Na dar veliau parodysiu (jei kam idomu) kaip atrestauravau sena apie 100metu komoda ir kokiu turiu planu, o dabar visoms linkiu geru jums , tolerantisku, darbsciu ir sekmingu 2010metu ir siunciu po gabaleli morenginio pyrago
Kaip sekasi su darbais Kaledu tematika? gal visos dovaneles diena nakti gaminate ir ilisti i sia tema laiko neturite?
Na as jau karta rodziau ka savo berniukui is senos taburetkes padariau,tad priminsiu ir dar kai ka naujo pasirodysiu
Buvo taip pries:
Patapo tokia:
Papildyta:
Dar esu senas kedes priderinusi prie naujo interjero
Pries:
Po to:
Arba ant palanges pasiuvusi toki patiesaliuka,kad siltai atsisesti butu galima .Na galima sakyti senus drabuzius restauravau i reikalinga ir jau pamegta daikta .
Gerai tai kad ,kai nereikia, tai susilanksto i kvadrateli 40cmx40cm
Papildyta:
o kaledoms tokias dovanas padariau:
Na dar veliau parodysiu (jei kam idomu) kaip atrestauravau sena apie 100metu komoda ir kokiu turiu planu, o dabar visoms linkiu geru jums , tolerantisku, darbsciu ir sekmingu 2010metu ir siunciu po gabaleli morenginio pyrago