mano mazulis jau puikiai ismoko manipuliuot teveliais nors jam tik 3 menesiai jau moka parodyt jei kas jam neitinka - patempia apatine lupa zino kad mama tuoj sureaguos
Sveikutes,nu mano panelyte pradejo oziuotisn nuo kokiu 6men prie tecio-jokiu oziu,tik liekam dviese-prasideda!
jau isauklejo mane ,stengiuos nepasiduoti
jau isauklejo mane ,stengiuos nepasiduoti
pritariu, mylimukei, manau nuo pat gimimo, jei labai reaguosite i kiekviena uzgaidele, vaikas greit supras kaip reikia daryti tai, kad pasiektu savo kuo anksciau ir aiskiau reikia nubrezti ribas, kas galima o kas ne o bet to be taip vadinamu "oziuku" dar ne vienas vaikas neuzaugo, svarbiausia mamytei zinoti, kaip teisingai pasielgti "oziuku" atvejais
Maniskis isigudrino koseti kai pritruksta demesio Labai aiskiai matosi, kad priverstinai kosi.Paemus ant ranku-atsidusta, sukoseja dar pora kartu ir pradeda dairytis
na, man mama pasakojo, kad aš čiulptuką išspjaudavau per lovytės viršų, kai norėdavai dėmesio bėda su manim buvo, kad čiulptuką kaskart reikėdavo plauti po virintu vandeniu, nes kitaip pradėdavau viduriuoti. todėl mama vos spėdavo lakstyti
mano pipirui 9 mėn. tai "ožiukai" jau pradeda pasirodyti
mano kleckiukui tuoj septyni menesiai, bet oziukus jau rodo.
preita diena tiek uzsicype vezime, kad ant ranku nepaemiau. kad oioioioio.
tuomet specialiai ziurejau kiek ilgai tai tesis, stauge puse palandos
daugiau neistveriau, paemiau ant ranku. ir pikta ir zliumbt noris. nes per uzpakali gaut dar mazas tad ka daryt net nzn
daugiau neistveriau, paemiau ant ranku. ir pikta ir zliumbt noris. nes per uzpakali gaut dar mazas tad ka daryt net nzn
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 05 02, 13:38)
mano kleckiukui tuoj septyni menesiai, bet oziukus jau rodo.
Jeigu nenorite visada ant rankų nešioti, geriau nė nepradėkite imti ant rankų. Sudominkite aplinka, parodykite, kur "lialės" laksto, nuskinkite gėlytę, pasiimkite į lauką žaisliuką ir kai pradeda pykti, duokite. Žinau, kaip būna, kai vienoj rankos 10kg neši, o su kita stumi vežimą
as tai zinokit savo vaika panesioju ir pamyluoju ir jeigu verkia paimu ant ranku nes labai gera priglausti ir nuraminti verkianti savo zuikiuka as zinau kai vaikai paaugs ir visur lakstys nei tu ju pagausi nei panesiosi nei paciuciuosi, o kol maziukas tai kam ji grieztai 'aukleti', as manau gyvenime tikrai bus daug priezasciu del ko verkti ir pykti ir tada jau net mes mamos negalesime padeti.. o kol galime juos nuraminti- as niekada nepalikciau savo vaiko verkiancio paziureti kada jam tie oziai praeis nors aisku man lengva kalbeti, nes dar niekada nebuvo tokios situacijos, kad reikia ant ranku nesti ir kartu vezimuka stumti, jei maniske vezimuke guli ir dar ja kas veza, tai jega
kazkur skaiciau dideli straipsni, kad tie vaikuciai, kuriuos mama pvz paima ant ranku ir panesioja kai jis prasosi uzauge maziau serga savigrauza ir depresijom visokiom, darzeliuose ir mokyklose tokie vaikai buna sukalbamesni..
kazkur skaiciau dideli straipsni, kad tie vaikuciai, kuriuos mama pvz paima ant ranku ir panesioja kai jis prasosi uzauge maziau serga savigrauza ir depresijom visokiom, darzeliuose ir mokyklose tokie vaikai buna sukalbamesni..
ir man norisi glausti savo kudiki prie sirdies. bet jei dabar netik vezime, bet lovyteje uzsicypia, tai po to, del to, kad kokio zaislo negaus ar saldainio signalizacija isijunks... manau viskam yra ribos. nes kai myli gerai, bet ir meile su saiku reikia demonstruot. nes va turiu labai gera pvz. pries akis. vyro sesuo turi tryju metu sunu. myli ji labai, bet jau dabar vaikas jei negauna ko nori grazioj formoj prie visu motina durne isvadina ir dar f**k off pasiuncia. nu tai jau atsiprasau
nereikia lazdos perlenkt, bet viduriuka islaikyt reikia. tokia mano nuomone
nereikia lazdos perlenkt, bet viduriuka islaikyt reikia. tokia mano nuomone