QUOTE(*weita* @ 2008 09 19, 13:56)
sveikos:) O ar gali but kad 9 DPO dar iseidineja vaisingos gleives ,nes kazko jos nesibaigia ,idomiai ,plius dar tokios susimaisiusios su baltom isskyrom ,ir gauasi tasios ...cia taip normalu
gal cia "namu darbai" taip iseidineja greiciau ?
QUOTE(liepsnele @ 2008 09 19, 21:42)
gal cia "namu darbai" taip iseidineja greiciau ?
tai vat kad PO o nd ,NETUREJOM ....AI TIEK TO ,BEGSIU PIMADIENI PAS GINE ...PRAOFILAKTISKAI
QUOTE(Nanda @ 2008 09 20, 17:28)
Mergytės, va dabar po tiek dienų pilvo maudimo pastebėjau labai tąsias skaidrias gleives, o CD 38 ..... BT grafike man babyplan.ru iki šiol žymi anovuliacinį . Ar gali būti , kad tik šiandien tokia pavėlavusi O ? blink.gif
JEI MATAI TASIAS GLEIVES ,REISKIA VASINGAS DIENAS,O ARBA BUS ARBA JA BUVO
QUOTE(Nanda @ 2008 09 20, 18:28)
Mergytės, va dabar po tiek dienų pilvo maudimo pastebėjau labai tąsias skaidrias gleives, o CD 38 ..... BT grafike man babyplan.ru iki šiol žymi anovuliacinį . Ar gali būti , kad tik šiandien tokia pavėlavusi O ? blink.gif
Visko gali buti, nors ir labai paveluotai, bet gal tavo O atkeliauna. Siulau ND butinai siandien, ir bus matyt kokia BT tavo rytoj bus. Gal dar nereiks nurasyti sito ciklo
QUOTE(tasha @ 2008 09 20, 18:44)
Visko gali buti, nors ir labai paveluotai, bet gal tavo O atkeliauna. Siulau ND butinai siandien, ir bus matyt kokia BT tavo rytoj bus. Gal dar nereiks nurasyti sito ciklo
Aš tiek prisiverkiau BT temelėj su savo grafiku, kad jau nesitiki kažko, bet ND tikrai bus Ačiū tau
QUOTE(*weita* @ 2008 09 20, 18:49)
tasha znau kad tu fertilycio meistre jei bt kyla tai fertilistis brezia menesines dar veliau?cia pas visas taip ,ir a galima juotyket nes siaip turi man but 23 ,ir jis taip visada breze o siandie nugreze kad 25 ?
sorry kad ne i tema
sorry kad ne i tema
Fertility rodo teoriniu mm data, bet ne pagal BT kylima, o pagal ivykusios O diena, jei anksciau nesi pildzius grafikelio fertility tiesiog paims vidutine II faze 14 dienu ir pagal tai apskaiciuos teorines mm, jei jau ne pirma menesi pildai fertility orentuojasi i pres tai buvusi grafikeli,kokio ilgio pas tave II faze ir pagal tai nurodo teroriniu mm diena. Fertility tikrai pasitiketi galima
Jei nori,kad ka nors konkreciau pakometuociau, reiktu pasiziureti i tavo grafikeli. Jei gali idek i BT matuojanciu temuke, panagrinesim
QUOTE(Nanda @ 2008 09 22, 18:32)
Mergytės, ar gali būti prieš mmm tąsios skaidrios gleivės porą dienų, bet negausiai labai, o po to sausa vėl kaip ir prieš tai ? Kiek žinau prieš mmm drėgnumas atsiranda, bet sausa nebūna... ar ne?
Sausa gali buti Ir slapia gali buti pries mmm Nu bet pas tave , tai labai sudetinga si cikla viskas
QUOTE(tasha @ 2008 09 22, 18:41)
Sausa gali buti Ir slapia gali buti pries mmm Nu bet pas tave , tai labai sudetinga si cikla viskas
tasha, aš jau nežinau ko ir laukti... neramiai stebiu save ir galvoju ar čia mano O buvo, ar mmm artėja Dabar dar nuo pietų prasidėjo trumpučiai pilvo maudimai kaip prieš mmm, bet po tų eggwhite vėl sausa ir pasimečiau