Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(Alchemie @ 2008 09 06, 08:46)
tai va, man vandenelio ner, vis buvo labai negausios gelsvos isskyros, siandien tipo jau turetu buti mm, bet nera, o testas rodo I..nu tai dar turiu dvi rpielaidas, testas brokuotas arba ciklas prasitese..matysim po triju dienu

Tikrai gali bandyti poryt vel testuotis blush2.gif O kaip krutine? blush2.gif
Dabar pradedu stebeti si reiskini(krutines jautruma) , kaip jis koreliuojasi su nestumu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 09 07, 18:12)
Tikrai gali bandyti poryt vel testuotis  blush2.gif O kaip krutine?  blush2.gif
Dabar pradedu stebeti si reiskini(krutines jautruma) , kaip jis koreliuojasi su nestumu  ax.gif

Man su pirmu krūtinę tai skaudėjo nerealiai, bet man ir šiaip iki pirmo nėštumo prieš kiekvienas mėnesines padidėdavo ir skaudėdavo, bet ne taip smarkiai, kaip pastojus. O va po gimdymo, tai krūtinė nebūna skausiminga, prieš mmm niekad niekas nesikeičia. Įdomu, kaip bus, kai pastosiu g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Siuo taveju krutine nera didelis rodiklis. As baigiau gerti vitaminus su nakvisomis, kas nuima sakysim pms simptomus, krutines skausma, pilvo tempima. man kazkada krutine labai skaudejo, bet tai buvo streso pozymis, kaip gine sake ir tada liepe gerti nakvisas. Dabar krutine kazkiek jautri, bet tai ir pries mm tokia gali buti, kiek padidejusi ir jautresne. Man su antru krutine nebuvo kazkaip ypatingai jautri, tikpaskui jau po kokiu 6 savaiciu buvo ojojo, bet pradzioje net nemaniau, akd laukiuosi..taigi tiesiog dabar sedziu ir laukiu..informuosiu kas ir kaip 4u.gif siaip..aciu, akd esate kartu..nes kartais tikrai sunku..sitas laukimas man kitoks, nes zinau, ka reiskia netekti
Atsakyti
Sveikos,

niu zinokit nebesuprantu, na pas mane l. ilgi ciklai tai stebiu BT ir gleives bandau stebėt, jos tokios na kaip ir baltos būtų tokiais gabaliukais blush2.gif OT antra juostele neryski, ir va BT g.gif bet siandien taip rudai biski patepliojo tai isvis g.gif kazi kas cia vyksta
user posted image
Atsakyti
Tai manau, kad tau mm atkeliavo..kaip ir man...man BT nukrito iki 36.7, kai buvo pries tai 36.9
O baltos tai nera vaisingos
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 04 30, 20:26)
Senoji tema cia
I stadija (iki ovuliacijos)
(menstruacijos, 1-4 ciklo diena) -Nevaisinga
Sausa (nuo 4 dienos iki ovuliacijos)-Nevaisinga

II stadija (ovuliacijos)
  Baltos, negausios, balzganos, gali būti dribsniais -Vaisinga

o cia 1 psl. raso, kad vaisingos g.gif ar kazka ne taip suprantu
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 07, 20:38)
Siuo taveju krutine nera didelis rodiklis. As baigiau gerti vitaminus su nakvisomis, kas nuima sakysim pms simptomus, krutines skausma, pilvo tempima. man kazkada krutine labai skaudejo, bet tai buvo streso pozymis, kaip gine sake ir tada liepe gerti nakvisas. Dabar krutine kazkiek jautri, bet tai ir pries mm tokia gali buti, kiek padidejusi ir jautresne. Man su antru krutine nebuvo kazkaip ypatingai jautri, tikpaskui jau po kokiu 6 savaiciu buvo ojojo, bet pradzioje net nemaniau, akd laukiuosi..taigi tiesiog dabar sedziu ir laukiu..informuosiu kas ir kaip 4u.gif siaip..aciu, akd esate kartu..nes kartais tikrai sunku..sitas laukimas man kitoks, nes zinau, ka reiskia netekti

tikrai labai idomu palyginti, kaip pas kiekviena buna, ir tikrai po O smegenys man susisuka, negaliu negalvoti, gal jau, todel paranojiskai stengiesi ieskoti kokiu nors pozymiu. Man irgi malonu, kai cia kitos pasidalina savo patirtimi 4u.gif
As taip pat geriu nakvisu alieju, tai gal todel man nieko neskauda unsure.gif (cia jau kitos dziaugtusi blush2.gif )
Po 6 nestumo sav sakai buvo labai jautri krutine g.gif Cia skaiciuojant nuo pirmos mmm dienos? Ar kiek mazdaug buvo paciam nestumo laikui? Nes, pas mane O vyksta trecia sav po mmm, taigi dabar dar tik 9 DPO blush2.gif Ir testa sugadinau - jis neigiamas.

QUOTE(Alchemie @ 2008 09 08, 18:07)
Tai manau, kad tau mm atkeliavo..kaip ir man...man BT nukrito iki 36.7, kai buvo pries tai 36.9
O baltos tai nera vaisingos

g.gif Nelabai dar paziurek, ankstoka mmm - tik 16 CD g.gif
Skyciau O , bet jei testas neigiamas.. g.gif
Atsakyti
man kazkaip baltos jau buvo i pabaiga ciklo ir virto gelsvom vos matomom ir tai buvo jau seniai po O..delto sakau, kad nevasingos..cia manau, kad sunku nuspresti..sorry, jei subalamutinau. Nu patepliojimai gali buti arba del uzdegimo, arba su O, arba koks anovuliacinis ciklas ir mm tada negausios..bet cia tik mano prielaidos
Atsakyti
QUOTE(Ninkasi @ 2008 09 08, 17:12)
Sveikos,

niu zinokit nebesuprantu, na pas mane l. ilgi ciklai tai stebiu BT ir gleives bandau stebėt, jos tokios na kaip ir baltos būtų tokiais gabaliukais blush2.gif  OT antra juostele neryski, ir va BT  g.gif  bet siandien taip rudai biski patepliojo tai isvis  g.gif  kazi kas cia vyksta

O tie patepliojimai pas tave kiekviena cikla buna, ar tik si sitaip? Nes visi tokie patepliojimai tikrai nera gerai, reiktu pas gine unsure.gif

QUOTE(Ninkasi @ 2008 09 08, 18:51)
o cia 1 psl. raso, kad vaisingos g.gif  ar kazka ne taip suprantu

As sukeliau sita inormacija is vieno sveikatos puslapio, bet vis tik asmeniskai manau, kad baltos isskyros tikrai nera vaisingos, vaisingos skaidrios, kaip vandenelis arba kaip kiausinio baltymas. 4u.gif
Atsakyti
siaip baltos gali buti dar ir kokio uzdegimo priezastis..nenoriu gasdinti bet manau,akd jei del to patepliojimo nueitum pas gine tai isaiskintu ir patepliojimus ir isskyru reiskme..nes jei koks uzdegimukas, geriau jau isigydyti, negu paskui rizikuoti
Atsakyti
man su pirmu suneliu iki 10 savaites testas rode neigiama,o antram nestume iki 7 savaites testai rode taip pat neigiama rezultata.kad laukiuosi supratau is skaudancios krutines irkad per para ismiegodavau po 16ka valandu ir dar niekaip negaledavau atsikelti smile.gif .
su dvinukais pastojau labai sunkiai ir deja nesekmingai..
labai gausios baltos iskyros nera gerai,vertetu apsilankyti pas gine.
Atsakyti
pas mane balksvos skiriasi jos palaipsniui ,o kokios normalios turi but tai net nzn lotuliukas.gif visada tokios po gimdymo budavo 4u.gif o su vaisingom tai lyg ir viskas normliai ,nes pastebiu jas kaiip trynio baltyma rolleyes.gif
Atsakyti