QUOTE(Alchemie @ 2008 09 07, 20:38)
Siuo taveju krutine nera didelis rodiklis. As baigiau gerti vitaminus su nakvisomis, kas nuima sakysim pms simptomus, krutines skausma, pilvo tempima. man kazkada krutine labai skaudejo, bet tai buvo streso pozymis, kaip gine sake ir tada liepe gerti nakvisas. Dabar krutine kazkiek jautri, bet tai ir pries mm tokia gali buti, kiek padidejusi ir jautresne. Man su antru krutine nebuvo kazkaip ypatingai jautri, tikpaskui jau po kokiu 6 savaiciu buvo ojojo, bet pradzioje net nemaniau, akd laukiuosi..taigi tiesiog dabar sedziu ir laukiu..informuosiu kas ir kaip
siaip..aciu, akd esate kartu..nes kartais tikrai sunku..sitas laukimas man kitoks, nes zinau, ka reiskia netekti
tikrai labai idomu palyginti, kaip pas kiekviena buna, ir tikrai po O smegenys man susisuka, negaliu negalvoti, gal jau, todel paranojiskai stengiesi ieskoti kokiu nors pozymiu. Man irgi malonu, kai cia kitos pasidalina savo patirtimi
As taip pat geriu nakvisu alieju, tai gal todel man nieko neskauda
(cia jau kitos dziaugtusi
)
Po 6 nestumo sav sakai buvo labai jautri krutine
Cia skaiciuojant nuo pirmos mmm dienos? Ar kiek mazdaug buvo paciam nestumo laikui? Nes, pas mane O vyksta trecia sav po mmm, taigi dabar dar tik 9 DPO
Ir testa sugadinau - jis neigiamas.
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 08, 18:07)
Tai manau, kad tau mm atkeliavo..kaip ir man...man BT nukrito iki 36.7, kai buvo pries tai 36.9
O baltos tai nera vaisingos
Nelabai dar paziurek, ankstoka mmm - tik 16 CD
Skyciau O , bet jei testas neigiamas..