vis pasiskaitau apie tuos sono skaudejimus ir pagalvoju, kad tarkim man, niekad to nera buve idomiai
sona gali skaudeti del O ir del sakysim slapimtakiu uzdegimo. Siaip jei ivyko apvaisinimas, tai bent kiek pamenu abu sykius per mm kad jaumm tempia pilvo apacia, bet ju vis ner.
Ramshke, o kas tau dedasi?
Pvz. mano organizmas labai reaguoja i rudens ir pavasario sezona, net ciklo ilgiai keiciasi. dart organizmas reaguoja i nuovargi ir stresa..nu bet jei patapai tai irgi organizmui stresas, nes reikia persitvarkyti, hormoniniai pakitimai vyksta, delto buna daznai, kad lauzia prie miego, bet dar ne tokioje ankstyvoje fazeje
Ramshke, o kas tau dedasi?
Pvz. mano organizmas labai reaguoja i rudens ir pavasario sezona, net ciklo ilgiai keiciasi. dart organizmas reaguoja i nuovargi ir stresa..nu bet jei patapai tai irgi organizmui stresas, nes reikia persitvarkyti, hormoniniai pakitimai vyksta, delto buna daznai, kad lauzia prie miego, bet dar ne tokioje ankstyvoje fazeje
Sveikos Merginos!
Noriu sužinoti jūsų nuomone tokiu delikačiu klausimu: kaip ir kada jūs tikrinate gleives? Perknisau visą forumą, o apie tai neradau nė žodžio.
Aš tai pirštuku ir vakare. Atrodo, kad aš kiekvieną ciklo dieną šlapia
Anksčiau žiūrėdavau kaip kelnaites teplioja, bet tada susidarydavo toks vaizdas, kad dažniausiai nėra jokių išskyrų.
Noriu sužinoti jūsų nuomone tokiu delikačiu klausimu: kaip ir kada jūs tikrinate gleives? Perknisau visą forumą, o apie tai neradau nė žodžio.
Anksčiau žiūrėdavau kaip kelnaites teplioja, bet tada susidarydavo toks vaizdas, kad dažniausiai nėra jokių išskyrų.
QUOTE(zorzet @ 2008 09 01, 10:02)
Sveikos Merginos!
Pirmam puslapi viskas graziai yra parasyta ir paaiskinta
QUOTE(zorzet @ 2008 09 01, 09:02)
Sveikos Merginos!
Man gine sake, kad stebeti gleives reiktu po piet, is ryto dusas, iki pietu juk vis tiek eini i WC ir po pietu jau turetu viskas but issivale, vadinasi jau matysi tikras gleives. As dar ir apsisluostau specialiom imtymiai higienai skirtom servetelem, ir po kokios valandos jau pasitikrinu kokios isskyros. Siaip kai buna O, pas mane labiai gausiai buna isskyru, tu tokiu tasiu ir skaidriu. Kitom dienom per daug nesigilinu ar jos kremines ar lipnios, is esmes juk tik skystos-skaidrios ir kaip kiausinio baltymas-tasios, skaidrios yra tos kurios vaisingos
QUOTE(rasiux000 @ 2008 09 01, 14:26)
Pirmam puslapi viskas graziai yra parasyta ir paaiskinta
Deja, rasiux000, pirmame puslapyje ne viskas parašyta. Kažkur forume merginos davė interneto adresą, iš kurio ir buvo paimta informacija pirmama puslapiui, tik ne visa: Gimdos kaklelio gleivės
QUOTE(tasha @ 2008 09 01, 16:03)
Man gine sake, kad stebeti gleives reiktu po piet, is ryto dusas, iki pietu juk vis tiek eini i WC ir po pietu jau turetu viskas but issivale, vadinasi jau matysi tikras gleives. As dar ir apsisluostau specialiom imtymiai higienai skirtom servetelem, ir po kokios valandos jau pasitikrinu kokios isskyros. Siaip kai buna O, pas mane labiai gausiai buna isskyru, tu tokiu tasiu ir skaidriu. Kitom dienom per daug nesigilinu ar jos kremines ar lipnios, is esmes juk tik skystos-skaidrios ir kaip kiausinio baltymas-tasios, skaidrios yra tos kurios vaisingos
Aš irgi tik vaisingas gleives seku. Kažkaip specialiai net nežiūriu, bet jaučiu kokias 4 dienas iki piko, kaip vis gausėja tų slidžių gelivių, kol vieną rytą per mėnesį (kai būna pats pikas) tai net plaukiu nuo jų
o man siaip dabar beveik jokiu nera..vakar su vyru ND atlikome, tai visa nakti plaukiau nesupratau nuo ko cia taip
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 02, 09:01)
o man siaip dabar beveik jokiu nera..vakar su vyru ND atlikome, tai visa nakti plaukiau nesupratau nuo ko cia taip
Turbūt nuo vyro spermiukų
QUOTE(zorzet @ 2008 09 02, 07:11)
Deja, rasiux000, pirmame puslapyje ne viskas parašyta. Kažkur forume merginos davė interneto adresą, iš kurio ir buvo paimta informacija pirmama puslapiui, tik ne visa: Gimdos kaklelio gleivės
Tikrai ne visa informacija pirmam puslapiuke, nes bandziau susirankioti is ansktesnes temukes viska, deja ne viska radau. Sita nuoroda ikeliu i pirma puslapiuka, kad visoms naujai atejusioms butu aiskiau Aciu
QUOTE(liepsnele @ 2008 08 28, 02:31)
Tai cia pacios taip isradot, net tai kad kokiais medicininiais tyrimais paremta ?
Gali but, tik va man su saves stebejimu sudetingiau, nes man iki kol tikrosios mmm islenda, tai vis pateplioja (cia man vietoj to jusu matomo vandenelio tokis "dziaugsmas" )
Gali but, tik va man su saves stebejimu sudetingiau, nes man iki kol tikrosios mmm islenda, tai vis pateplioja (cia man vietoj to jusu matomo vandenelio tokis "dziaugsmas" )
Tas patepliojimas prieš mmm gali būti rimtos ligos ženklas.
tai va, man vandenelio ner, vis buvo labai negausios gelsvos isskyros, siandien tipo jau turetu buti mm, bet nera, o testas rodo I..nu tai dar turiu dvi rpielaidas, testas brokuotas arba ciklas prasitese..matysim po triju dienu