Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(Alchemie @ 2008 08 27, 20:45)
tiesa su antru nestumu tai buvo toks vandenelis vis atrodydavo kad pramuse, bet budavo tik iklotas slapias...bet cia jau kai mm velavo savaite, o pries, nepamenu..nu matysim, jei po 4 dienus NT parodys II, tai parasysiu, kaip ir kas buvo su gleivem 4u.gif

Lauksim geru naujienu ir tavo pastebejimu apie isskyras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 08 27, 19:16)
Mazdaug diena-dvi iki mm prasideda slapumas, mes vienoj planiukiu temukej visos mazdaug pastebejom save ir beveik visos ta pati pastebejo, kad buna toks slapumas arda tiesiog dregna arba net atrodo, kad jau pramuso mmm rolleyes.gif
Pastebek save, as kazkaip anksciau i tai irgi nekreipiau demesio 4u.gif

Tai cia pacios taip isradot, net tai kad kokiais medicininiais tyrimais paremta bigsmile.gif ?
Gali but, tik va man su saves stebejimu sudetingiau, nes man iki kol tikrosios mmm islenda, tai vis pateplioja unsure.gif (cia man vietoj to jusu matomo vandenelio tokis "dziaugsmas" doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2008 08 28, 00:31)
Tai cia pacios taip isradot, net tai kad kokiais medicininiais tyrimais paremta  bigsmile.gif ?
Gali but, tik va man su saves stebejimu sudetingiau, nes man iki kol tikrosios mmm islenda, tai vis pateplioja  unsure.gif (cia man vietoj to jusu matomo vandenelio tokis "dziaugsmas"  doh.gif )

Neisradom, kazkur buvo rastas straipsnis, kur paaiskinta, kad jei nera nestumo, geltonkunis zuva ir iskeliauna skystymelio pavidalu, dazniausiai diena pries ir mm diena. Kai rasiu butinai ikelsiu cia nuoroda 4u.gif
Del patepliojimu g.gif na reiks pasiknysti internete, nors manau, tai tiesiog fiziologija tokia rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasha: 28 rugpjūčio 2008 - 01:41
man kaip kada, kai nakvisas geriau, tai nei pamaudimu, nei pms, nei patepliojimu nebuna, o jei negeriu, tada buna irgi, kad pateplioja pora dieneliu, o tada jau patopai pora naktu.
Siaip neseniai baigiau gerti welwoman vitaminus, dabar geriu tik foline rugsti ir kalci, tai kada mm turetu buti tik pagal ciklo ilgi galiu spresti, nes manau, akd neturetu buti pms..o gal jo ir del kitu priezasciu nebus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 08 28, 03:34)
Neisradom, kazkur buvo rastas straipsnis, kur paaiskinta, kad jei nera nestumo, geltonkunis zuva ir iskeliauna skystymelio pavidalu, dazniausiai diena pries ir mm diena. Kai rasiu butinai ikelsiu cia nuoroda 4u.gif
Del patepliojimu g.gif  na reiks pasiknysti internete, nors manau, tai tiesiog fiziologija tokia rolleyes.gif

bet jei SM paskaitytumete apie isskyras nestumo metu (ypac pradzioje) , tai irgi rastumete, kad skystos kaip vandenelis buna. Tai kad cia nieko zinoti negali.
Atsakyti
as cia uzsimaniau ifo apie labai trumpa laikotarpi blush2.gif , kai dar neveluoja mm, bet jau galetu buti implantacija, t.y. sakysim pirma nestumo savaite, ar keiciasi ar ne..o jau kai veluoja mm tai kaip minejau toks vaizdas vis, kad ten bega vandenelis, kaip jau ir kitos minejo
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 28, 10:44)
as cia uzsimaniau ifo apie labai trumpa laikotarpi blush2.gif , kai dar neveluoja mm, bet jau galetu buti implantacija, t.y. sakysim pirma nestumo savaite, ar keiciasi ar ne..o jau kai veluoja mm tai kaip minejau toks vaizdas vis, kad ten bega vandenelis, kaip jau ir kitos minejo

aha... ir man idomu... Kaip su tom gleivem, kai "svieziai" pastojusi, ir iki mm termino dar kelios dienos...
Atsakyti
Dabar pas mane tokios baltos, kosles pavidalo, tirstos, negausios..ziuresime, kaip bus toliau, NT zadu darytis rugsejo 2 d. (cia bus 8 dienos po O)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 28 rugpjūčio 2008 - 11:53
Na man irgi idomu kaip cia buna. Ar gali buti tasiu gleiviu is karto po pastojimo, nes pas mane kaip ir turetu O buti praejus, o gleiviu vis dar yra? g.gif
Atsakyti
blush2.gif pas mane jau pasikeite..dabar negausios gelsvos..konsistencijos negaliu pasakyti, susigere i iklota
Ramske, dar po O gali buti keleta dienu tasiu, man atrodo
O tu speji, kad praejo O, ar dareisi OT?
Be to pastojimas skaitosi, kai apvaisintas kiausinelis 'isirausia" i gimda, t.y. po kokiu 8 dienu po O.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 28 rugpjūčio 2008 - 14:27
Na tik speju, bet visa laika maniau, kad savo cikla pakankamai gerai zinau ir taip anksciau nebudavo. Ir siaip kazkokie keisti dalykai paskutiniu metu su organizmu dedasi, tai ir pagalvojau, gal cia taip anksti gali sureaguoti i pastojima. g.gif
Atsakyti
ar gali būti du kartus O g.gif man buvo vaisingos gleivės ir 9ckd. skaudėjo dešinį šoną labai, galvoju kad įvyko tikrai O ,nes kita dieną pasikeitė gleivės tokios balzganos, vakar buvo 13ckd. ir kaip skaudėjo vėl pilvo apačia ir dešinį šoną, negi vėl buvo O g.gif blink.gif
Atsakyti