QUOTE(millaa @ 2011 11 17, 20:27)
labas vakaras as gal ne i ta tema ilindau,bet noreciau pasiteirauti {jei ne i sia tema nepykit
}
mes su vyru pradejom kviesti gandrus nuo praeito ciklo,viskas buvo tvarkoj{su isskirom} o si cikla praejus savaitei po menstruaciju pradejo teplioti rudom isskirom{kaip pries menesines} ar tai normolu,ar vertetu susirupinti...?
sveika
as nesu medike ir nieko ypatingai protingo ar naudingo gal nepasakysiu, tik faktas, kad pasirodes kraujukas- nera itin geras pozymis. Galima be abejo itarti endometrioze, nes kiek zinau, kad tada teplioja taip rudai ir pries ir po mmm, ar siaip vidury ciklo. Kartais tepliojimas reiskia cistas. Bet kad neprisigalvot, geriausia ginekologes pasiteirauti. Tik zinau, kad jei viskas fiziologiskai pas tave tvarkoj ir jokiu endometrioziu nera, ar bent jau NIEKADA netepdavo anksciau, tai gine atsakytu nepergyvent, kad teplioja..Pasitaiko... ir tikiu, kad pridurtu, kad cia gali buti nuo kokiu nors nerviniu aplinkybiu. Mano drauge ginekologiskai buvo tvarkinga, bet jai tepliodavo- isiaiskino, kad nuo seimoje patiriamo streso su vyru (ne veltui teigiama, kad esant problemoms su vyriskiais, moterims kerta per moteriskus organus).
Retais atvejais, pradejusioms planuoti vaikeli, kai kuriom nuo to didelio noro ar itampos, buna kunas sposu pridaro
Ir paskutinis pastebejimas- pasidaryk del visa ko NT, net jei ir buvo mmm
(cia ne mano zodziai, o ginekologes, kuri patare draugei, kai panasi situacija buvo. Ir jeigu ka, uzsirasyk konsultacija pas gine, jei tepliojimas pasikartos)
Papildyta:
QUOTE(Lionesss @ 2011 11 17, 20:35)
Noreciau, del daugelio priezasciu, bet kaip Dievas duos
dabar man O arteja, bet kadangi mano mmm baisiai nereguliarios, tai fig suprasi, kada cia tos vaisingos dienos. Bandau isiklausyt i kuna, tempia krutis ir kazkokia isteriska darausi
pastoti tikrai dar negalejau, nes 4d. mmm tik buvo
Kaip matau, berniukas preitais metais pasauli isvydo, kaip gerai
Linkiu sekmes laukiant antrojo vaikelio! Jei nera skubos reikalo, galima atsiduoti tiesiog malonumui mylintis ir kada ateis, tada ateis.. Jei norisi greiciau, manau protingiausia sekti isskyras, temperatura arba tiesiog vidury ciklo (mazdaug plius minus primesti) naudoti OT vaisingoms dienoms nustatyti, nes is tiesu turetu but sunku nustatyti O, kai nereguliarus ciklas... Su tais pojuciais, toks irgi slidus reikalas, viena menesi galima pajausti, kita menesi nebutinai..bet jei jauti, manau pats tas laikas