Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingos gleivės, dienos ir ovuliacija

QUOTE(Majaj @ 2011 11 08, 08:52)
Su tokiu planavimu, gali teikti ilgai gaudyti gandrą smile.gif Vaisingos yra realiai 2-3 dienos, tokios jau super vaisingos, jei per jas padarysite 3 kart ND kasdien po kartą, padidinsit šansus stipriai. Jeigu padarysite vieną kartą, neaišku ar iš to karto spermiukai bus tokie greiti ir spės sugaudyt kiaušinuką smile.gif Ten visgi nėra toks paprastas procesas, ir realiai turi sutapti daug faktorių, kad įvyktų sėkmingas apvaisinimas  ax.gif
Taigi ND reiktų daryti intensyviau prieš O, ypatingai 1-2 dienas prieš O ir O dieną, vėliau jau šansai stipriai mažėja.

sveikute, visa tai pati zinau, ir visada sakau, kad bus laikas bus ir vaikas, nes jau daugiau kaip metai darbuojames, o visi desniai dar nesutapo. bet neimu per daug i galva, o kasdien ND tai net man paciai nera noro, visgi 10metu bendro gyvenimo daug ka pakeicia, meile tampa gal retesne, bet intensyvesne blush2.gif nu bet kas dvi dienos per vaisingas gydytoja sake, kad gana. beja man nesinori vaiko "gaminti", nes pirmoji gime is noro ir meiles, taigi ir antro negaminsiu
linkiu sekmes
Atsakyti
QUOTE(baba1 @ 2011 11 08, 11:23)
sveikute, visa tai pati zinau, ir visada sakau, kad bus laikas bus ir vaikas, nes jau daugiau kaip metai darbuojames, o visi desniai dar nesutapo. bet neimu per daug i galva, o kasdien ND tai net man paciai nera noro, visgi 10metu bendro gyvenimo daug ka pakeicia, meile tampa gal retesne, bet intensyvesne  blush2.gif nu bet kas dvi dienos per vaisingas gydytoja sake, kad gana. beja man nesinori vaiko "gaminti", nes pirmoji gime is noro ir meiles, taigi ir antro negaminsiu
linkiu sekmes

Tai samgu, kad neskubat, čia dauguma skuba ir nori greičiau pasidaryti leliuką, ypač pirmąjį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2011 11 08, 10:45)
Vienkartinis temperaturos pamatavimas nieko nesako, Reikia matuoti visa cikla.

QUOTE(Majaj @ 2011 11 08, 10:46)
Tam kad spręstumėte pagal temperatūrą, turite matuoti BT kasryt. O šeip tai kol kas tai Jums ne rodiklis.

Na kodel gi,del grafiko vedimo,kasrytinio matavimo zinau,bet ir zinau tai,kad man po ovuliacijos pakyla tempa ir iki mmm ji buna,vaika turiu,nestumu irgi turejau ,del to ir sprendziu,kad jei neturiu,reiskes nebuvo,nors noretusi atvirksciai kad butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 11 08, 10:42)
Sveiki,sakykite jei neturiu temperaturos 37,ar galkima galvot kad ovuliacijos visgi dar nebuvo?nes lyg ir gleiviu panasiu turejau ir maudyma sone,bet pamatavau tempera ir neturiu,o ji kaip zinau sukyla po ovuliacijos ir buna iki mmm.?

37 C nėra jokia riba (pvz. man niekada iki tiek nepakyla) - svarbu ne absoliuti vertė, o skirtumas tarp pirmosios ir antrosios ciklo fazių. Slenkstinė riba kiekvieną ciklą gali būti kitokia, todėl, kaip jau čia buvo minėta, vienkartinis matavimas neturi prasmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 08 lapkričio 2011 - 11:32
QUOTE(Majaj @ 2011 11 08, 09:52)
Su tokiu planavimu, gali teikti ilgai gaudyti gandrą smile.gif Vaisingos yra realiai 2-3 dienos, tokios jau super vaisingos, jei per jas padarysite 3 kart ND kasdien po kartą, padidinsit šansus stipriai. Jeigu padarysite vieną kartą, neaišku ar iš to karto spermiukai bus tokie greiti ir spės sugaudyt kiaušinuką smile.gif Ten visgi nėra toks paprastas procesas, ir realiai turi sutapti daug faktorių, kad įvyktų sėkmingas apvaisinimas  ax.gif
Taigi ND reiktų daryti intensyviau prieš O, ypatingai 1-2 dienas prieš O ir O dieną, vėliau jau šansai stipriai mažėja.

O man gine sake, kad geriausia myletis kas tris dienas, nes sperma nespeja subresti ir ji buna "zalia" mylintis kasdien tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 08, 15:10)
O man gine sake, kad geriausia myletis kas tris dienas, nes sperma nespeja subresti ir ji buna "zalia" mylintis kasdien tongue.gif

Nereik lialia smile.gif Jūsų ginė sakė taip, kita ginė sakė mylėtis kas 12 val vaisingom dienom wink.gif Tai kur yra tiesa?
Jeigu spermos kokybė vidutinę, ar prastesnė tada rekomenduoja rečiau daryti ND, kad atsigamintų spermiukai, bet jeigu ji superinė - galima daryti kasdien.
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 11 08, 15:18)
Nereik lialia smile.gif Jūsų ginė sakė taip, kita ginė sakė mylėtis kas 12 val vaisingom dienom wink.gif Tai kur yra tiesa?
Jeigu spermos kokybė vidutinę, ar prastesnė tada rekomenduoja rečiau daryti ND, kad atsigamintų spermiukai, bet jeigu ji superinė - galima daryti kasdien.

Na mes laikemes jos nurodymu ir is pirmo bandymo mums pavyko tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 08, 15:23)
Na mes laikemes jos nurodymu ir is pirmo bandymo mums pavyko tongue.gif  ax.gif

Mes laikėmės įvairių nurodymų, ir pastojau būtent kai darėm intensyviai kasdien, 4-5 dienas iš eilės, su pagulėjimais, bet perisleidau... tai ką kaltinti dabar dažną darymą? deja, bet tai neturi įtakos smile.gif Dabar va vėl bandėm darėm, tokiu pat metodu neveikė, seniau 2 mėn bandėm retokai, nesigavo smile.gif Taip kat Jums tiesiog pasisekė, ir dziaukitės, nes realiai pastojimas nėra tik kyšt myšt per ovuliaciją vien kartą ir yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samona @ 2011 11 02, 18:40)
Man pradėjo skaudėti gimdą 11-tą ciklo dieną, galvojau O artėja, bet jau 15-ta CD ir nepraeina  doh.gif  Ar normalu, kad taip ilgai ?
Skausmas nėra didelis, bet pasikartojantis kartas nuo karto- tai maudžia, tai duria  g.gif
Ciklas neilgas, apie 26 d.

Aš jau nebesuprantu savo kūno doh.gif

Šiandien 21 CD ir labai duria dešinę kiaušidę (pusę), nežmoniškai daug atsirado kiaušinio baltymo tąsių išskyrų.. nu labai daug doh.gif
Tai negi dabar O vyksta ? g.gif

Prieš tai savaitę laiko skaudėjo gimdą, buvo aprimę keliom dienom, o dabar vėl iš naujo tik dar viskas stipriau. Nu nieko nebesuprantu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samona: 08 lapkričio 2011 - 18:15
QUOTE(Majaj @ 2011 11 08, 15:28)
Mes laikėmės įvairių nurodymų, ir pastojau būtent kai darėm intensyviai kasdien, 4-5 dienas iš eilės, su pagulėjimais, bet perisleidau... tai ką kaltinti dabar dažną darymą? deja, bet tai neturi įtakos smile.gif Dabar va vėl bandėm darėm, tokiu pat metodu neveikė, seniau 2 mėn bandėm retokai, nesigavo smile.gif Taip kat Jums tiesiog pasisekė, ir dziaukitės, nes realiai pastojimas nėra tik kyšt myšt per ovuliaciją vien kartą ir yra  mirksiukas.gif

Tokiose situacijose nieko negalima kaltinti 4u.gif Bet netikiu, kad pastojimas yra tiesiog sekmes dalykas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 08, 23:36)
Tokiose situacijose nieko negalima kaltinti 4u.gif Bet netikiu, kad pastojimas yra tiesiog sekmes dalykas blush2.gif

O kaip pavadinti tokį dalyką, kai pora visą laiką saugojusi nesisaugojo vieną naktį ir pastojo neplanuotai nelauktai? vieną vienintelį kartą padarė ND ? smile.gif Lyginant su tokiom kaip aš, kurios bando bet nesigauna, tokios moterys turi džiaugtis, kad sėkmė nusišypsojo, kad abu esat sveiki, ir geru laiku gavosi smile.gif Tam kad pastoti turi sutapti daug faktorių, todėl ne visiems gal ir pavyksta tą tinkamiausią laiką pagauti ir padaryti ND.
Sėkmė yra, kad nesunkiai užkibot ir Jūs, nes jeigu pastebėjote, pastot moterims tampa vis sunkiau, o jeigu pastoja - išnešioti, nes tiek nevaisingų porų tiek natūralių persileidimų didėja..o nuo tokių gamtos klaidų nė viena neesam apsaugota. Todėl Jums linkiu nesigręžioti atgal, pastojot - džiaukitės! Saugokit savo žirniuką, ir tikėkitės geriausio.

Samona
tai gal jau laukiatės ? wink.gif Šeip jeigu nesuprantat savo ciklo, veskite kalendorių, kur kasdien žymėtis savo savijautą, išskyras ir pan. Dar nepamaišytų OT darytis, ir žiūrėt kaip pagal požymius sutampa OT rezultatas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Majaj: 09 lapkričio 2011 - 09:12
QUOTE(Majaj @ 2011 11 09, 10:11)
jeigu pastebėjote, pastot moterims tampa vis sunkiau, o jeigu pastoja - išnešioti, nes tiek nevaisingų porų tiek natūralių persileidimų didėja..o nuo tokių gamtos klaidų nė viena neesam apsaugota.

Kažin ar labai protinga dėl kontracepcijos pramonės ir kitų civilizacijos "gėrių" kaltinti gamtą...
Atsakyti